phoboskv
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.12.2007
- Poena
- 425
Ah, "držite ga pogrešno-gate".
Ah... šta si hteo reći?
Ah, "držite ga pogrešno-gate".
Bilo riječi o tome X puta. Isti problem ima i S20 Ultra, Mi Note 10 a i ovaj Mi10T Pro. Prokleti 108mpx senzor i đe ga smisliše, zbog veličine ima problema sa fokusom pa krajevi uglavnom budu zamućeni. "Rješenje" je da se odalji pa sa x2 kropom slike ispadaju kako treba, ali kakvo li je to rješenje...ne znam kako vama ali mene jako nervira kamera.
Uglavnom slikam unutra pod dnevnim svetlom ili led osvetljenjem (slikam radove svoje)
i ako ne ispeglam slike kroz pro mode slike su ne upotrebljive bukvalno.Sve okolo se zamuti u svakom rezinu sta god da postavim, ako koristim macro onda ima puno suma.Sa gcam nema toliko zamucenja ali izbeli slike.da li moze negde da se iskljuci to zamucivanje ,prenaglaseno je .takodje slike nisu ostre nekako.ovo vazi za unutrasnje slikanje napolju je podnosljivo
Nebitna ti je razlika onda, slobodno na mi 10tKao običnom korisniku koji telefon koristi uglavnom za pozive , poruke i internet da li mi je važna razlika između mi 10t i mi 10t pro ? Kamera mi nije baš nešto previše važna .
Nebitna ti je razlika onda, slobodno na mi 10t
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Imam Mi10t pro i fitnes narukvicu Honor band 5, kako sam prešao na ovaj telefon nemam više opciju da kontrolisem okidanje na kameri preko narukvice:wall:
Na P20 je normalon radili, odobrio sam sve dozvole ka kameri, kontrola muzike na primer radi.
Da li je neko imao sličan problem?
E stvarno su seljaci, hvala, da znam da se ne nerviram dalje [emoji57]To je normalno. Samo Firma X sa Firma X smart narukvicama ili satovima radi kako treba u full opcijama. Xiaomi sa Xiaomi / Samsung sa Samsung / Huawei sa Huawei.
To je normalno. Samo Firma X sa Firma X smart narukvicama ili satovima radi kako treba u full opcijama. Xiaomi sa Xiaomi / Samsung sa Samsung / Huawei sa Huawei.
Xiaomi na satu ima u podesavanjima stavku camera i kad udjes poveže se, a honor band 5 radi na principi kad upališ kameru na telefonu na satu se prikaže kamera tj.dugme za okidanje.To nije normalno.
Mi band 5 radi sa iPhone-om najnormalnije, sa svim funkcijama, pa i okidanje kamere. Ne znam što ne bi radilo sa drugim androidom. Imaš i gomilu primera na YouTube-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari