Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pitanje. Ima li smisla prelaziti na EON sa D3 paketa koji koristim godinama i nemam nikakvih problema, sve radi kako treba. Imam smart TV pa mi Eon Box nije neophodan, čekao sam neko vreme da vidim da li će ispeglati sve nedostatke na novoj platformi pa sada razmišljam da li je došlo vreme?

Jedino ne znam da li imaš vraćanje na D3, i ako imaš koliko unazad...

Ima li ko u moj sbb aktivaciju za promo? Meni je ott paket. Vidim da su pustili jos juce otkljucane kanale osim ovih premium.

Jel probao neko ovih dana da se iscenka sa SBBom za obnovu ugovora?

Probao ja, obrni okreni, kako god, kazu maksimalno nude 10% popusta na mesecni ugovor na EON Duo najskuplji paket.
Ako je neko dobio bolju ponudu, neka javi.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Meni su na kraju ponudili prvo 4 pa zatim 6 meseci za dinar, ali tek kad sam otišao u poslovnicu da raskinem ugovor.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

HBO se otključava preko mojSBB portala.

87c0d86d07872cdefc6b2f8d4b00efd7.jpg

A gde se to nalazi u aplikaciji za telefon, ja samo imam opciju HBO premium za 720 dinara?

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Meni su na kraju ponudili prvo 4 pa zatim 6 meseci za dinar, ali tek kad sam otišao u poslovnicu da raskinem ugovor.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Ja sam krenuo u proces pregovora, Eon Premium full, nudili mi 10% a kako mi za kucu treba dodatni eon box, ponudili 50% na taksu i da placam rentu. Pa sam lepo odbio i zahtevao 10% i eon box bez naknada. Moraju da provere. Inace sam lepo rekao da me Supernova ganja cesto i nudi 12 meseci za 1 din a i imao sam dosta reklamacija sa SBB-om. Takodje sam im rekao da znam da su ljudima sa jeftinijim paketima nudili i 15% pa sada cekam.

@Alhemist

Čim otvoriš mojSBB app pa malo skroluješ na dole. Ova promocija se automatski gasi 15.1?

Poslednja izmena:
Da li na forumu ima akvizitera za Zvezdaru da mi se jave, ili neko da mi da broj? Hvala!

Ja hteo da uzmem EON FULL TV van mreže i tražio 6 meseci za dinar kao novi korinsik, ali mi kažu da ne može, samo 3...

Super, hvala na odgovorima.

Sto se tice CG-NAT, uvek sam na obnavljanju ugovora zahtevao da se ostavi dinamicka javna IP adresa. Za sada nije bilo problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meni je ljubazna teta iz SBB-a koja me je zvala da pređem na EON na kraju priznala da ću skoro 100% "popiti" CG-NAT ako pređem sa Trio Gold-a.
I naravno da mi ne pada na pamet, TV ne gledam i dodatni kanali me ne zanimaju, taman da mi daju sve koje imaju.

HBO se aktivira (desktop verzija mojSBB portala):
-izabere se gore opcija/tab "Televizija" (logično)
-pojave se ispod tabovi/opcije i tu se bira "Pregled" (ja sam ovde lutao birao sam "HBO GO", ali treba "Pregled"
-skroluje se dole do naslova "Pogledaj dodatne TV pakete" i tu odmah dole levo stoji "HBO Premium 0din/mes" tu se aktivira

Odmah sam probao kanale, ali i dalje ne rade, kontaktirao sam ih i kažu "Očekuj da kanali budu dostupni u toku dana".

A kako se aktiviraju HBO GO i HBO On Demand ?

To je u sklopu HBO Premium, pretpostavljam?

Poslednja izmena:
Jeste, provalio sam, odes na Televizija pa na HBO GO na "Moj SBB" portalu (samo desktop varijanta, ne mogu da nadjem na mobilnoj varijanti ?!?), tu pise aktivacioni kod. Posle otici na hbogo.rs (link je ispod aktivacionog koda) pa sa tim kodom napraviti novi HBO nalog.

Poslednja izmena:
HBO se aktivira (desktop verzija mojSBB portala):
-izabere se gore opcija/tab "Televizija" (logično)
-pojave se ispod tabovi/opcije i tu se bira "Pregled" (ja sam ovde lutao birao sam "HBO GO", ali treba "Pregled"
-skroluje se dole do naslova "Pogledaj dodatne TV pakete" i tu odmah dole levo stoji "HBO Premium 0din/mes" tu se aktivira

Odmah sam probao kanale, ali i dalje ne rade, kontaktirao sam ih i kažu "Očekuj da kanali budu dostupni u toku dana".
Kod mene toga nema, doduše gledam desktop verziju sajta na telefonu.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Da li ovo vezano za hbo vazi i zaTotal tv kotisnike EoN-a?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Koliko prođe vremena od aktiviranja ove promocije na mojSBB do otključavanja ovih HBO kanala?

Meni su otključali nakon ~sat vremena.
Evo upravo sada [emoji846]

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno