Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Možda je glupo pitanje, ali ako na 'uzbudljivu kombinaciju' dodam 'freepaid' da li se internet dodaje na nepotrošene gigabajte?

Dodaje se. Ali se minuti gube.

Ovog meseca uopste nisam dobio poruke upozorenja o isteku kredita kao sto sam dobijao prethodnih. Nadam se da je ovo samo slucajnost. Meni automatsko obnavljanje ne znaci nista jer menjam od meseca do meseca tarife ali mi i te kako znaci poruka upozorenja kako bi me podsetila o isteku.

Ovog meseca uopste nisam dobio poruke upozorenja o isteku kredita kao sto sam dobijao prethodnih. Nadam se da je ovo samo slucajnost. Meni automatsko obnavljanje ne znaci nista jer menjam od meseca do meseca tarife ali mi i te kako znaci poruka upozorenja kako bi me podsetila o isteku.

Poštovani,

Molimo prosledite nam Vaš broj u privatnoj poruci kako bismo proverili o čemu je reč.

Upozorenje: ne stižu 2FA SMS poruke od Paypala, odgovor od call centra je bukvalno bio da se žalimo PayPalu???

Upozorenje: ne stižu 2FA SMS poruke od Paypala, odgovor od call centra je bukvalno bio da se žalimo PayPalu???
Imaju opasnih problema sa funkcionisanjem SMS servisa, bukvalno je lutrija da li će stići ili ne.
Problem je što to ne žele da priznaju, a izgleda ne umeju da reše.

Ne mislim samo na pejpal, već i obične SMS poruke.

Šteta, to im je jedini minus što se mene tiče.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Moze li online da se dopuni manje od 500 din?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Može, otvori iPay račun, iWallet aplikacija, uplatiš preko e-bankinga na svoj virtuelni račun koliko ti treba, i onda kroz Globaltel aplikaciju prebaciš novac

Malo je komplikovana procedura za dodavanje platne kartice, a hitno mi je trebala dopuna... Ipak sam dopunio 500.
Hvala u svakom slucaju

Večeras sam napravio mali test prijema SMS poruka na globaltel broj

Facebook, WhatsApp, Google, Viber i Telegram: verifikacione SMS poruke stižu bez problema

PayPal: ne stiže ništa :(

Malo je komplikovana procedura za dodavanje platne kartice, a hitno mi je trebala dopuna... Ipak sam dopunio 500.
Hvala u svakom slucaju

Nije potrebno dodavati karticu, uplaćuje se na tekući račun gde je bitno upisati tačan poziv na broj koji se dobije u aplikaciji. Iznos je proizvoljan.
Sa instant plaćanjem, i u toku noći je novac na računu u roku od oko 15 min.

Minimum uplata Globaltel dopune preko iPay servisa je 100 din.

Večeras sam napravio mali test prijema SMS poruka na globaltel broj

Facebook, WhatsApp, Google, Viber i Telegram: verifikacione SMS poruke stižu bez problema

PayPal: ne stiže ništa :(
Budi dosadan, piši im svaki dan i zovi ih svaki dan po nekoliko puta dnevno. U jednom trenutku će morati da reše.

Jedva nekako su rešili banke, kad su ih svi zivkali i žalili se.

Meni su ovako mnogo pozitivni, predusretljivi, hoće da izađu u susret maksimalno, baš umeju da iznenade, ali brate mnogo su šuplji. Ne znaju i teško kapiraju osnove funkcionisanja mobilne telefonije.

A da im SMS servis ne funkcioniše, to je provereno, samo još da priznaju postojanje problema i da plate nekome ko zna da reši.

idemo kontra globaltela!
686210aa62a176db7b477b865d16a93c.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Danas mi je istekao freepaid paket i nije mi automatski obnovljen. Kontaktirana podrska i jos uvek cekam razresenje, naravno ne mogu da ostvarim poziv i nemam net.

Ja juče prebacio broj na Globaltel i sve super radilo, a evo sad u poslednjih nekoliko sati nikoga ne mogu da pozovem. Samo izbaci u trenutku kada bi trebalo da zazvoni na drugoj strani. Jel imao neko sličnih problema? Internet radi, prijem poziva isto, samo pozivanje ne. Mreža ima svih 5 crtica 4G+.

Zasad ne primećujem nikakve smetnje, i sim i aplikacija rade bez problema

Radi li verifikacija transakcija kod Mts banke, znate ono preko sms stize kod koji unesete pri onlajn kupovinama?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Radi, ali moraš da zoves mts banku da im kažeš da si promenio operatera.

Radi.

Problem se javlja kod prenesenih brojeva, i mora se kontaktirati korisnički servis banke da bi promenili u sistemu da je u pitanju globaltel broj. Kada se jednom izvrši ta promena, više ne bi trebalo da bude poteškoća.

To sam morao kod tri banke da menjam, jer nije stizao ni jedan jedini sms.

Ok. Hvala puno ljudi

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Poziv preko vibera i whatsappa mi rade preko bluetooth-a (konkretno u kolima) mi rade bez greške.
Međutim, sa Globaltel aplikacijom radi dok se ne uspostavi veza (čujem kako zvoni), nakon čega se prebaci na slušalicu telefona.

Je l može neko da proveri da li je problem samo kod mene ili su opet nešto sredili u aplikaciji. Pre je sigurno radilo kako treba.

Idemo dalje sa problemima.

Da li je neko primetio da prilikom pozivanja putem sim kartice, nakon uspostave veze, ne čuje sagovornika?
Dakle poziv teče, ali nema nikakvog odziva sa druge strane.
Tek iz narednog ili trećeg puta proradi.

Takođe, ovo bih povezao sa otežanim uspostavljanjem poziva u prethodnih nekoliko dana.

Idemo dalje sa problemima.

Da li je neko primetio da prilikom pozivanja putem sim kartice, nakon uspostave veze, ne čuje sagovornika?
Dakle poziv teče, ali nema nikakvog odziva sa druge strane.
Tek iz narednog ili trećeg puta proradi.

Takođe, ovo bih povezao sa otežanim uspostavljanjem poziva u prethodnih nekoliko dana.

Meni se to dešavalo ali putem aplikacije, preko sim kartice sve full

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Juce i danas u 5-6 navrata sam pokušao popuniti online proceduru na sajtu za prebacivanje broja u vašu mrežu i uzimanje Freepaid paketa.
Prilikom klika na opciju “plati”, svaki put me vrati na početnu stranicu.
Ovo sam juce pre podne prijavio call centru, pisao mail, na FB, ali evo situacija na sajtu je i dalje ista jutros.
Kad mislite da rešite ovaj problem??

Verovatno im nesto zabagovalo. Pozovi 06771234 i resices sve za par minuta.
Ja sam skoro prebacio broj, primetio sam da je signal slabiji u odnosu na mts koji sam pre toga koristio, gde mi je na mts-u bio pun signal na globaltel-u imam 2-3 crte, tj vip-ova mreza. Takodje imam problem sa stizanjem poruka od banke, prilikom regulisanje neke transakcije, konkretno sam hteo da uplatim kredit na broj, ali mi poruka sa kodom ne stize, tako da sam morao na trafiku da uplatim. Pokusao sam da kreiram nalog na onaj iPay ali to ne funkcionise, ne mogu da se registrujem. Takav problem su jos par clanova ovde prijavili, vezano za poruke od banke. Iz korisnickog servisa kazu da oni vide da su meni poruke stigle, i kao da ce da pokusaju da rese to, medjutim zvao sam i banku tamo mi kazu da to operater ne moze da resi vec moram da idem u banku kako bi oni tamo promenili da je promenjen operater. Ne znam da li tako funkcionise i za opstale operatere kad se prebaci broj, ma da cisto sumnjam.

Vrh Dno