valeksandar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.12.2010
- Poena
- 170
Možda je glupo pitanje, ali ako na 'uzbudljivu kombinaciju' dodam 'freepaid' da li se internet dodaje na nepotrošene gigabajte?
Ovog meseca uopste nisam dobio poruke upozorenja o isteku kredita kao sto sam dobijao prethodnih. Nadam se da je ovo samo slucajnost. Meni automatsko obnavljanje ne znaci nista jer menjam od meseca do meseca tarife ali mi i te kako znaci poruka upozorenja kako bi me podsetila o isteku.
Poštovani,
Molimo prosledite nam Vaš broj u privatnoj poruci kako bismo proverili o čemu je reč.
Imaju opasnih problema sa funkcionisanjem SMS servisa, bukvalno je lutrija da li će stići ili ne.Upozorenje: ne stižu 2FA SMS poruke od Paypala, odgovor od call centra je bukvalno bio da se žalimo PayPalu???
Nije potrebno dodavati karticu, uplaćuje se na tekući račun gde je bitno upisati tačan poziv na broj koji se dobije u aplikaciji. Iznos je proizvoljan.Malo je komplikovana procedura za dodavanje platne kartice, a hitno mi je trebala dopuna... Ipak sam dopunio 500.
Hvala u svakom slucaju
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Budi dosadan, piši im svaki dan i zovi ih svaki dan po nekoliko puta dnevno. U jednom trenutku će morati da reše.Večeras sam napravio mali test prijema SMS poruka na globaltel broj
Facebook, WhatsApp, Google, Viber i Telegram: verifikacione SMS poruke stižu bez problema
PayPal: ne stiže ništa![]()
Meni se to dešavalo ali putem aplikacije, preko sim kartice sve fullIdemo dalje sa problemima.
Da li je neko primetio da prilikom pozivanja putem sim kartice, nakon uspostave veze, ne čuje sagovornika?
Dakle poziv teče, ali nema nikakvog odziva sa druge strane.
Tek iz narednog ili trećeg puta proradi.
Takođe, ovo bih povezao sa otežanim uspostavljanjem poziva u prethodnih nekoliko dana.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari