Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam je instalirao ovako:
1- raspario sat sa starom aplikacijom
2- izlogovao se sa mog Huawei naloga
3- obrisao staru aplikaciju
4- restartovao telefon
5- instalirao modovanu verziju ali je nisam pokrenuo
6- ukljucio airplane mode
7- pokrenuo aplikaciju, izabrao Srbiju, lupas 'Next' dok ne prijavi da nema konekcije i ne zatvori se sama aplikacija
8- Iskljucis airplane mode i ukljucis net
9- udjes u aplikaciju i ulogujes se na tvoj Huawei nalog i to je to.

Inace telefon je S10 Lite.

Ja ne znam šta je sa mojim satom, napunjen 100%,za dva i po sata, sedenje i gledanje tv, spalo na 92 %. Maska za sat potrošila skoro sve. Screenshot_20201205-213543_Galaxy Watch3 PlugIn.jpg

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

Ja sam je instalirao ovako:
1- raspario sat sa starom aplikacijom
2- izlogovao se sa mog Huawei naloga
3- obrisao staru aplikaciju
4- restartovao telefon
5- instalirao modovanu verziju ali je nisam pokrenuo
6- ukljucio airplane mode
7- pokrenuo aplikaciju, izabrao Srbiju, lupas 'Next' dok ne prijavi da nema konekcije i ne zatvori se sama aplikacija
8- Iskljucis airplane mode i ukljucis net
9- udjes u aplikaciju i ulogujes se na tvoj Huawei nalog i to je to.

Inace telefon je S10 Lite.

Upravo ispratio tvoje uputstvo i ponovo bez uspeha.
"Unable to log in due to network error"

Upravo ispratio tvoje uputstvo i ponovo bez uspeha.
"Unable to log in due to network error"
Ako imaš huawei telefon ne možeš, ukoliko imaš nekindrugi onda moraš da obrišeš hmw services i huawei app store pa onda instaliraj modovanu apk

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ako imaš huawei telefon ne možeš, ukoliko imaš nekindrugi onda moraš da obrišeš hmw services i huawei app store pa onda instaliraj modovanu apk

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Баш тако,то брисање hms није наведено у постовима а потребно је.Већ сам се био снашао - хвала kidence

Da napišem par reči, pošto ranije nisam koristio SW.
U pitanju je samsung galaxy 3.
Sa svim popaljenim opcijama , merenje pulsa, sna, stres,notifikacije, odgovarao sam na poruke, par poziva, samo nije display always on,sad je tačno 48h kako se koristi, bez gašenja i baterija je na 30%, da uzmemo u obzir da je prvo punjenje i da sam ga čačkao dosta vrlo sam zadovoljan jer sam čuo svakakve priče za bateriju.
Malo sam gledao skinove, ima svašta, bolji se plaćaju koliko vidim, al nije strašno.
Generalno sam baš zadovoljan.
Evo i neka sličica, boje su malo čudnije zbog novogodišnje rasvete po stanu.
Inače je crni bazel i narukvica.
401df462e427b983266f3d8744592496.jpg
7e094765769d97f2d0b292d21cdc3ca3.jpg
797cfc9d9dbbb7435f5f0bd53bca3b1d.jpg
bcd230069967fcdb2a6479d7127b4b89.jpg
ffed3ae1272375a9cf721370e2e7f17f.jpg
9e9b42e53c2c7c59b7bf732d435fbb46.jpg
e4aa23d5fee00d63ddd6b23c85fd6456.jpg
8c73851e393a611818ea2658a4154829.jpg
9dd9fff48b00b3ddf53daa2e8c6460ce.jpg

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ajde kad ga stavis na punjac javi vreme punjenja od 0-100, a mozes proveriti i koliko se napuni za 30min.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Баш тако,то брисање hms није наведено у постовима а потребно је.Већ сам се био снашао - хвала kidence ������

Ja nisam imao instaliran HMS Core/services, samo sam ima instaliran Huawei Health app.

Ja sam sa Amazona naručio Garmin Instinct Graphite, trenutno je na akciji i sa svim dažbinama (carina + PDV + troškovi isporuke) izađe skoro 11.000 jeftinije nego kod nas.

Ja nisam imao instaliran HMS Core/services, samo sam ima instaliran Huawei Health app.
Da bar ima neka prewie opcija direktno na satu, pa da , ako ti odgovara, posle kupiš wf, jer kada ga apliciraš direktno na sat bude uvek malčice drugačiji feeling od wf slike koju vidiš u opisu skin-a. Dakle,za nas sa Huawei telefonima nema rešenja?

Koliko sam procitao, ova modovana aplikacija moze da radi na Honor/Huawei telefonima samo ako su root-ovani.

Poslednja izmena:
Da potvrdim za punjenje, dva sata do 100% od nule.
Inače 48sati dobaci sa jednim punjenjem i malo jače. Testirano ovih par dana. Nije bio AOD uključen jedino.
Opcija gde je "ušteda energije" je samo sa obaveštenjima poruke, pozivi itd.
Ima dobra opcija da kad se kucne dva puta sa dva prsta istovremeno sve se prebaci u sivi mod, štedi bateriju.
Sviđa mi se I opcija kamere, preko sata se kontroliše kamera na telefonu, probao, lepo radi.
Dobro radi i player za muziku, izabere se opcija koji player, meni je Ymusic,
I izabere se play lista i kontrola potpuna sa sata
Ima baš svašta od opcija, čak i touch pad, poveže se sa uređajem i ekran sata postaje touch pad.
89d81746a7d53bc8f2e416e7724e45f3.jpg
25705d777a9ad66f1144f01ac7a9ce6e.jpg
de9b359f5b1220de3050170d48e96d6e.jpg

Da li može da se radi plaćanje sa Samsung Galaxy Watch 46mm u Srbiji?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Kupio sam Galaxy Watch a koristim Xiaomi Mi 9T dual sim. Primetio sam da mi na telefonu uvek pokazuje da je dolazni poziv na Sim1, bez obzira da li je na Sim1 ili Sim2.
Da li postoji neko setovanje ili je to tako?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
A ljudi, ljudiii. Samsung Gear S3 Frontier za 100e kao nov, full pakovanje. Mislim da je dobra ponuda, samo u, evo skoro, 2021-oj koliko vrijedi?

I naravno kompaktibilnost sa iOS-om?

Poslednja izmena:
Ja sam viđao GW 46mm za 120e fzn po oglasima
Mislim da je to definitivno bolja opcija

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

A ljudi, ljudiii. Samsung Gear S3 Frontier za 100e kao nov, full pakovanje. Mislim da je dobra ponuda, samo u, evo skoro, 2021-oj koliko vrijedi?

I naravno kompaktibilnost sa iOS-om?

Imao sam s3 frontier, a sada imam watch 3,mogu ti reći iz ličnog iskustva da s3 nije ništa inferniorniji na watch 3,na njemu mi je baterija trajala 3-4 dana, a na ovom novom 1,5 dan. Od opcija ima sve senzore, za spavanje, stres, otkucaje srce, tako da iz moga iskustva ti preporučujem s3.

To je stvar licnog izbora, finansija itd..

Ja ne vidim veliku razliku izmedju S3, GW 46mm i watch 3.. Po meni najveca razlika je u samom dizajnu.
Meni licno se S3 ne dopada, previse je robusan, debeo prsten sa naglasenim zubicima.. i to je razlog zbog cega ga ja ne bih kupio. Ali ko voli taj robusni izgled, S3 je dobar izbor.

GW46, po meni best buy u ovom trenutku. Jako dobar sat, za vise nego prihvatljivu cenu.

GW3, sto se mog ukusa tice, ubedljivo najlepsi GW, ali ne donosi nista revolucionarno..

Samo je stvar licnog izbora i ukusa za koji se odluciti. Ja sam se licno opredelio za GW3 samo zbog toga sto mi se najvise dopao njegov izgled, inace bih uzeo GW46mm.

Zna li neko gde ima da se kupe narukvice za ove naše pametne satove, ali da iole valjaju nešto?

Ljudi, koliko ima smisla uzimati Gear Fit 2 Pro..?

Star je oko 3 godine, ali pravog naslednika nema. Pritom, ima ono sto mi treba: GPS, automatic activity recognition, swimming mode.

Alternativa mi je Fitbit Charge 4, koji je znatno noviji, ima i drugih prednosti, ali je i dosta ruzniji i nekako mi se prosto manje svidja, prema onome sto sam video iz review-ova (nije mi shit, samo mi Samsung deluje privlacnije).

Kupio sam gear s3 frontier kao nov za 100e. Vjerujem da ne mogu mnogo izgubiti na njemu ako mi ne bude stimao nakon nekog vremena.

Može li da se upari GW sa Huawei P40 Lite, ako je moguće, molio bih kratak opis postupka...

Sent from my IN2023 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno