Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Podignes ivicu hidrogel folije i grickalicu za nokte i lepo 1mm ivice skratis i resen problem podizanja.tako sam ja resio dok sam kristio foliju za p30pro

Meni nigde ne podize, 3 maske koristim.

Poslednja izmena:
Podignes ivicu hidrogel folije i grickalicu za nokte i lepo 1mm ivice skratis i resen problem podizanja.tako sam ja resio dok sam kristio foliju za p30pro

Meni nigde ne podize, 3 maske koristim.
Razmišljao sam da skratim, ali mi nije padalo na pamet čime . Tako ću onda i da uradim [emoji106]

Gesendet von meinem Mi Note 10 Lite mit Tapatalk

Hydrogel i nillkin po meni dobitna kombinacija, ne podize je maska jer nillkin gotovo da ne prelazi preko ekrana.

Ja narucio 2 UV stakla (drugo bilo dzabe pa uzeh 2 na aliju) i jedno sam prodao, covek kom sam prodao kaze lezi super, fingerprint radi normalno itd... Ja ga jos nisam postavio jer mi folija i dalje lepo stoji i nije urnisana.

A da kucnem u drvo, na telefon nemam nikakvu zamerku, cak sam iznenadjen kako ostavlja utisak. Pitaju me povremeno koj ti to telefon, jel neki samsung i tako ta pitanja... :)

I da, baterija je vrhunska, kako je naucio vremenom kako ga koristim, mogu komotno 2 dana da izvucem, a inace dosta cackam telefon. Oni koji koriste samo za poruke (sms,viber,WA) i pozive, ja mislim da bi i 3 izgurali... Neverovatno za danasnje standarde.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kakva je nillkin maska? Dai vredi tih10$, jel gumirana ili je plastika, da lije ravni sa ekranom?
Moze neka fotografija?

Evo kako izgleda kombinacija nillkin i hydrogel-a. Maskica je plasticna, nije gumirana, pa se ne lepi koliko i ona sto dolazi u kutiji, ali je hrapava i pruza dobar hvat. Ivice displeja jedva da prelazi i to samo gore i dole a sa strane je u granici sa metalnim okvirom telefona, dugmici su otvoreni pa nije ni najmanje tesko pritisnuti ih, a sa druge strane strci iznad kamere, ne previse, taman da je stiti kada se stavi na sto.
4a97f3d34f1bd4ea8eb677c12ae10e15.jpg
64dccb69f4002afa23550f4cee3dfd2f.jpg
acb55ebc0e96ff83eef599e3778d76c3.jpg
e74a6f0e442f58b861240c8e15b2e5c7.jpg

Poslednja izmena:
Hydrogel i nillkin po meni dobitna kombinacija, ne podize je maska jer nillkin gotovo da ne prelazi preko ekrana.

Ja narucio 2 UV stakla (drugo bilo dzabe pa uzeh 2 na aliju) i jedno sam prodao, covek kom sam prodao kaze lezi super, fingerprint radi normalno itd... Ja ga jos nisam postavio jer mi folija i dalje lepo stoji i nije urnisana.

A da kucnem u drvo, na telefon nemam nikakvu zamerku, cak sam iznenadjen kako ostavlja utisak. Pitaju me povremeno koj ti to telefon, jel neki samsung i tako ta pitanja... :)

I da, baterija je vrhunska, kako je naucio vremenom kako ga koristim, mogu komotno 2 dana da izvucem, a inace dosta cackam telefon. Oni koji koriste samo za poruke (sms,viber,WA) i pozive, ja mislim da bi i 3 izgurali... Neverovatno za danasnje standarde.

Kako se postavlja to uv staklo, i jos bolje pitanje kada se osteti kako ga sljustis sa ekrana, ako je uopste moguce...?

Ako treba da se zameni, samo se odlepi, skoro kao folija.
Tako se i postavlja, sredina se nalepi, i onda se izravna prema ivicama telefona.
I ja imam hydrogel+nilkin, i nemam zamerki.

Ne bih znao da kazem za skidanje jer kao sto rekoh ja ga nisam postavio vec sam sacuvao jedno za sebe da imam, a drugo prodao i kupac rece da je super i zadovoljan.
A imas na YT dosta klipova kako se postavlja, model telefona nije bitan, princip je isti.

Nije problem postavljanje. Nego ima takođe klipova sa UV staklom gde neko skine lagano kada je slomljeno, a neko bez skalpela nije mogao da skine. Verovatno zavisi i od proizvođača. Meni treba da stigne staklo sa UV lepkom, pa ću da vidim šta ću i kako ću.

Skinuo sam i nalepio do sad sigurno 20ak kom,lako se svako skidalo i ostalo neosteceno bukvalno,samo se polako odvoji noktima i lagano vuces na gore. Lepak ostaje na staklu

UV staklo nije nikakav izum, nikakvo posebno staklo, nego obično kaljeno staklo koje dolazi u kompletu sa LOCA lepkom.

Upravo je stvar u LOCA lepku koje ima bolje karakteristike, kao što su kvalitet lepljenja, transparentnost i touch osetljivost nego što ima onaj adheziv koji dolazi na drugim staklima već prilepljen.

Staklo kao staklo je ništa posebno i vrlo često je iz tih kineskih kompleta neki jeftini komad stakla, lošeg kvaliteta.
A vrlo često i LOCA ne bude zavidnog kvaliteta pa se zato vidi na nekim klipovima kako neko lako skida a drugi moraju da ljušte.

U prevodu UV staklo je dobro koliko i staklo + lepak s tim da se prodaje dobro jer je na glasu.

U praksi, svako može da kupi Nillkin staklo, oljušti onaj adheziv sa njega, naruči LOCA TP1000/2500 sa KP i UV lampu i eto, imaće UV staklo bolje od svakog sa Alija.

Zato je Whitedome skupo, jer ima kvalitetno staklo koje inače košta i kvalitetan LOCA koji takođe nije jeftin.

Zato kada se uporede zasebne cene to dvoje sa cenama UV stakla sa Alija jasno je odmah da je vrlo često ovo drugo krš.

Jeste WS kvalitetniji ali ni u ludilu toliko koliko kostq. Imao sam i WS i ova sa alija i jedina razlika npr na n10 plus je bio otisak koji je malo bolje radio na WS, Sve ostalo tj isetljivost i transoarentnost je identicna. Sad sam uzeo uktinate shield posto je dupli jeftinije od ws pa cu videti kakvo je ono

Pozdrav ljudi, Imam problem sa mojim fonom, kada uklucim bananicu 3.5mm sa pojacala dali kucnim sistemom ili neki drugi sistem moj fon prenesuje sustanje (brum), takav slucaj do sada nisam imao nisakakvi slusalica. Jeli neko imao takav problem I kako mogu to da resim.
Da napomenem kablovi su svi sasvim okej.

Pre tri dana sam ga kupio.Tada se apdejtovao ,ali samo na verziju miui 11.0.3.0.Kada pokušam na zahev ,piše mi da nema dostupnih obnova.Pokušao sam na više mreža,ali mi ne nudi verziju 12.
Da li ima još neko da je na ovoj verziji?Ili samo meni neće da se apdejtuje.

Ne bi trebalo, svi su dobili miui12.

Gde moze da se prati koju softver je aktuelan, kad mozemo da očekujemo sledeci update?

Ja imam jos par nekih bagova koje nisu ispravili..
Npr kad je upaljen always on, nikako mi ne radi očitavanje prsta...
Znaci kad podignem telefon pojavi se otisao, prislonim prst vise puta i ne vredi
A kad se upali ekran onda otkljuca na prvu

Poslednja izmena:
Jesi li tražio ažuriranje preko WiFi? Probaj preko mobllnog neta...
Ako neće probaj da odradiš fabrički, možda pomogne...
Ako to ne pomogne možda da sam flashuješ MIUI 12.

Ili jednostavno koristiš telefon i boli te uvo, a kad dođe došlo. [emoji6]
Realno ništa specijalno nećeš dobiti, a i bez tog Update telefon radi odlično.

Danas sam primetio nešto čudno. Retko punim telefon punajcem koji je stigao uz telefon. Ranije je punio punom brzinom, a evo sada sam ga priključi "vuče" maksimalno 2.5A. Ne znam u čemu je problem. Resetovao sam telefon i opet isto. U načelu mi ni ne treba, ali mislim da sam juče punio punjačem od Motorola telefona od 18w i vukao je preko 3A. Ne verujem da je problem sa punjačem, a telefon star mesec dana. [emoji848]
Da se nadovezem evo sada posle 15min puni brzo preko preko 5A. Ne znam šta mu bi.

Poslednja izmena:
Da nije bio zagrejan telefon pa nije hteo brže da puni?

Elem, imam i ja čudan "problem". Imam u oba slota po sim karticu i obe su 4G a samo SIM 1 služi za razgovor. Problem je ako mi je aktivan net na SIM 1 dok telefoniram nema problema, net radi, a kad mi je net na SIM 2 aktivan a telefoniram na SIM 1 onda ne radi net dok ne prekinem vezu. Da je obrnuto, imalo bi logike. Ne znam u čemu je problem?
Ne znam da li ima veze, Dual VOLTe je uključen.

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Ne može tako.

Telefon je samo dual standby. Zato ne možeš to što hoćeš. Treba ti dual active.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To da u slučaju da mi nikako ne radi net dok razgovaram, okej. Ali net radi ako telefoniram sa SIM 1 i sa nje ide net. Ne radi ako telefoniram sa SIM 1 a net ide sa SIM 2.

Ako telefoniranje sa SIM1 ide preko Volte a na toj kartici je i prenos podataka uključen normalno je da tokom razgovora ne prekida internet jer razgovor ide preko interneta. U svim drugim kombinacijama će prekidati net kada se obavljaju razgovori.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Ja punim nocu telefon i isto tako slabijim punjacem od samsunga s7, 2A i isti taj S7 je imao opciju brzo ili sporo punjenje
Cudi me da xiaomi nema tu opciju

Kad uzmem fabricki ide na 5A

Pratim preko ampermetar aplikacije
10488603184f382edfd884db2576e77a.jpg
ac9356a7625c1d99b009cd94badb8947.jpg

Poslednja izmena:
Ako telefoniranje sa SIM1 ide preko Volte a na toj kartici je i prenos podataka uključen normalno je da tokom razgovora ne prekida internet jer razgovor ide preko interneta. U svim drugim kombinacijama će prekidati net kada se obavljaju razgovori.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Sad mi je jasno, zahvaljujem. Volte je "kriv" što imam net dok pričam.

Ja punim nocu telefon i isto tako slabijim punjacem od samsunga s7, 2A i isti taj S7 je imao opciju brzo ili sporo punjenje
Cudi me da xiaomi nema tu opciju
[/IMG]

Ja koliko znam samo Samsung ima tu opciju da isključiš brzo punjenje, tako da kad je na brzom punjaču on puni regularnom brzinom. Ni meni nije jasno zašto drugi ne implementiraju to.

Nazad
Vrh Dno