Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nije problem, premotava se ceo dan jednim klikom. U donjem desnom delu ekrana imate objasnjenje.

To sam video[emoji1303]
Mislim na premotavanje kada hoćeš da pomeraš sadržaj prema levo, treba mu jako mnogo vremena da učita, a to je naročito izraženo kada ima recimo mnogo kratkih crtaća od 10 minuta.
U principu čini se i meni da je bolji software nego ranije...
Problem je što kvalitetan box uređaj košta oko 100e, a to oni neće da nabavljaju. Kao i telefoni recimo, imaš za 50e i radi isto što i onaj od 250e ali mu treba jako mnoooogo vremena [emoji22][emoji22][emoji22]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kod mene to traje max 1 sekundu po emisiji. Generalno sve brze radi nego stari sistem. Nije ni on bio nesto spor ali sada je osetno brze, posebno promena programa u bilo kojoj varijanti.

Na belom daljinskom na velikom cetvrtastom tasteru dole levo ona strelica koja ide u krug, vraca prethodni kanal ako je nestao info sa slike pri promeni kanala. Ako info nije nestao, strelica sklanja info pa slececi put vraca prethodni kanal.
Ali na drugom tv-u sa crnim daljinskim to ne radi.

Početak sadržaja je sad na onom dugmetu što je bilo ranije korišćeno za prebacivanje na prethodno gledani kanal.

Pogrešio sam, početak sadržaja je na onom dugmetu TV sa strelicom iznad tog TV, a ne na dugmetu što je bilo ranije korišćeno za prebacivanje na prethodno gledani kanal. Lud zbunjenog, nemamo adekvatan daljinski i sada je sve ovo čisto dovijanje dok sve ne provalimo i ne naviknemo se šta i kako.

Promenili su dugme za vraćanje na prethodni kanal. To je sada dugme "TV" ali sa onim polukrugom okolo.

Inače se meni Iris TV uopšte ne dopada. Prekonfuzno i velika glupost što su izbacili "speed dial" od 0-9. Druga stvar, koja mi nikako nije jasna, je sortiranje kanala. Odradio sam to u podešavanjima mog naloga, ali ništa. Ne ide od tog kanala koji sam namestio.
Jos jedna glupost je kad gledate nešto iz video kluba, ne možete pritisnuti bilo koji broj, kanal, i tako izaći, već mora dugme TV ili slično. Užasno je.
Je l zna neko kako sortirati kanale da ide tim redosledom od početka, a ne da ja moram da ukucam broj nekog od tih kanala, pa onda mogu na dole ili gore?

Da li se samo meni čini da je sa iris-om lošiji kvalitet slike na sd kanalima?
Inače unakazili su i brzi meni sa ikonama kanala.

Poslednja izmena:
Ne može sortiranje kanala da idu redosledom kojim mi hoćemo, to sortiranje je valjda namenjeno tamo kad se vraćaju kanali unazad ili tome slično, bilo je reči o tome. Raspored kanala je ovakav kakav jeste i tu nema promene.

Mogu da se sortiraraju kanali da idu redosledom kojim mi hoćemo, jedino što ne menja broj kanala. npr RTS-1 HD je 710 i ostaje 710 na bilo koje mesto da se premesti. Takođe je moguće i u omiljenim kanalim sortirati po želji.

Posle pročitanih vaših komentara, nadam se da u Bg neće skoro nov softver.

Ja ubedio sebe da previše gledam u TV, pa mi se "zamutio" vid [emoji16]

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6256421]Posle pročitanih vaših komentara, nadam se da u Bg neće skoro nov softver.
Haha kod mene jos nije a mozda me i zaborave.

Huawei STB Q11 ako kupim njega i zakacim na mrezni kabl da li to radi u praksi ili ne inace koristim sbb internet, verovatno ne ali ajde da pitam :D

ahahah hvala na odgovoru vidim prodaju ih na kp za po 10e :D a inace ima i ovaj eon box a i on sumnjam da bi mi radio ?

mts box neće da radi ni da ga zakačiš za drugi mts modem. A eon box hoće, samo moraš da platiš kod za aktivaciju ili kupiš ceo paket koji sam izabereš.

Tačno je lošiji kvalitet sd kanala.

Koji kanali?
Ja sam jos uvek na staroj platformi, ako je moja matematika dobra, kao i ono sto ovaj Q2 prikazuje u statistikama je tacno u byte, izracunao sam da RTS1 u toku 60s je imao prosecan protok 3.85Mbps, Pink HD 7.5Mbps, 24Kitchen 7Mbps. Reci koji jos kanali da bih mogao da izracunam, pa da uporedim kad stigne Iris.

Danas ostavio postar u sanducetu Novi Sad Liman koliko vidim i komsije su dobile, bilo mi cudno posto mi racun stize na mail kada otvorio tek unutra sa slika, nije racun.
IMG_20201207_192430.jpg
IMG_20201207_192441.jpg

Ja to dobio na meil. Al lepo bi bilo poštom da pošalju da se ne zezam sa štampom. Inače u zadnja dva dana sam odlepio sa TV-om. Prvo nije hteo da izađe iz opcije za gledaj u nazad, naime ništa nije vredelo jedini spas je bio čupanje boxa iz struje. Već dva dana lad upalim tv moram takođe da vadim box iz struje pa tek onda sve proradi kako treba.

Stigao i kod mene Iris i nemam nikakvih problema sa opcijom Gledaj unazad.Samo treba pratiti uputstva.Plus im je slika u slici i sto kad nesto gledam odranije nastavlja odmah na sledeci sadrzaj dok je pre vracao na glavni meni.A mana je i dalje sto na mnogim HD kanalima nema opcije Gledaj unazad i sto im VOD nije u HD(bar HBO).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno