Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Koji *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i su pravili ovaj iris a još veći ga platili i pustili u promet. Na šta ovo liči, napadaju me ljudi da im sredim iptv liste, neće više da se smatraju sa ovom mts iptv budzevinom. Kako se dolazi do favorita a da nije ono sa 5 klikova?

kod mene je (q11 na l2+switch)
rts1 sd(101)-3.1 Mbps
rts2 sd(102)-3.0 Mbps
amc (220)-2.7 Mbps
pinkfilm(218)-2.3 Mbps
hbo sd-3.2 Mbps
hbo hd-8.2Mbps
rts1 hd-7.8 Mbps

Jel možeš da izmeriš za NBA kanal 712, koliko ide? Jer slika je baš dobra.

Hvala

Odlično, hvala. Slika je super.

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6269898]Odlično, hvala. Slika je super.
Ocito je sve relativno i do podesavanja od strane mts na njihovoj strani, jer kako objasniti da je neko sa optikom i q11 imao bolju sliku pre irisa dok neko isto sa iptikom i q11 sad ima bolju sliku.
Meni je HD slika lošija a SD nešto bolja. Zbog svega toga, da li je neko zvao
Tehničku podršku.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

I meni isto to neverovatno zvuči i čitao sam već par desetina postova o tome. Kod mene je slika bolja nego što je bila, Bg je u pitanju.

Logično je da i meni bude bolja :
Optika, q11, R11. Od pošte sam 700-800 metara.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kod mene nema

Pojavio se posle restarta stb-a, takodje i na pozicijama 154 i 305

Prilozi

• 1608561733509.png
    1608561733509.png
    441.6 KB · Pregleda: 163
Znači krenulo se od 700 unazad, 699. Ali tu nema puno mesta. Još 2-3 kanala.

Pozdrav svima :)

Uzeo sam BOX 3 preko optike, i danas su mi instalirali i preostala dva stb-a što sam zahtevao. Tehničar mi je upario Huawei q11 stb sa tv-om, da imam sve na jednom daljinskom, međutim pošto imam i D3 prikopčan na tv daljinski se povezao i sa njim, pa sad kada recimo šaltam kanale preko mts stb-a istovremeno prebacuje kanale i na D3 uređaju, kada ugasim iptv box gasi se i D3 box...

Mislio sam da ako uradim factory reset na Huawei MTS stb-u, što sam i učinio u skrivenom meniju da će zaboraviti da je uparen, ali naravno da nije. Probao sam i sa drugim daljinskim upravljačem, ali ista stvar i dalje komande sa mts-vim daljincem prima i D3.

Interesuje me kako bi mogao da sredim da mts daljinski zaboravi uparivanje?

Hvala :)

Tako je, pojavi se posle restarta

od 3 januara ce program krenuti sa emitovanjem, za sada samo reklame i tako to

Sa adminom jednog wiki sajta na kome se nalaze liste dostupnih tv kanala u zemljama sirom sveta (ukljucujuci i provajdere u Srbiji), sam malo uprostio ovaj mts-ov ogroman spisak kanala, mislim da ce biti korisno sada kada konacno na Iris TV mozemo da sortiramo kanale koliko toliko. Ako sam nesto pogresio, slobodno pisite ovde da ispravim. Spisak kanala je onaj koji dostupan meni, tj. u Beogradu, ostali kanali ciji je broj obelezen crvenom bojom su dostupni u ostalim regijama Srbije.

https://www.tvchannellists.com/List_of_channels_on_iris_TV

8e24b5da85b82e44ae538d5f7470036b.jpg

Ovaj desno daljinski radi ok sa iris tv platformom. Sad sam bas poslao upit dal mogu dva da zamenim za novi :D

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To je daljinski od Q11. Ako imaš poslovnicu blizu, ponesi taj levo i traži od Q11.

Pa ovaj desno je noviji, baš napravljen za iris, levo je od q11 stariji, takve imam ja

• Like
Reagovanja: M J
Bilo je dovoljno da odneses u poslovnicu i kazes da ne radi i daju ti novi daljinski :)

Novi kanali:
323 DTX 698 HD
367 Discovery Science 696 HD
371 HGTV 697 HD
297 Food chanel 695 HD
Animal planet na 352 vise nema oznaku HD
pa mozda i puste HD verziju...
Na 722 je bio Discovery showcase koji vise ne postoji od danas a taj kanal ja nisam imao jer je samo u MAX paketu pa ne mogu da vidim da li je nesto ubaceno...

Jos da ubace sve Cinestar kanale i ponuda skoro ista kao kod SBBa(ne racunam N1,Novu i SK).

Ovi novi kanali što su se pojavili na raspolaganju su samo do 15.1. za gledanje za one koje nemaju više od Start paketa a takvih je nas ponajviše, odnosno ni Plus ili Porodični paket nije dovoljan. Discovery Science ide u MAX paket, isti slučaj i sa HGTV i sa Food Chanel a za DTX stoji da je pored Max paketa dostupno i u Extra paketu.

Smešni su, odnosno bezobrazni su, mogao bih da shvatim da su u Plus ili Porodičnom paketu pa recimo ko ima BOX Plavi da ih gleda, a ovako u MAX paketu...

Nisam siguran koji je odnos onih koji imaju plus/porodicni vs samo start, ali prema mts sajtu, samo DTX ide u Max, ostali su dostupni u plus/porodicnom.

Većinski deo Start paketa je smeće koje nikoga ne zanima...

Sad su to izmenili na sajtu, danas im prvo stajalo da svi novi kanali idu samo i isključivo u Max paketu...

Nazad
Vrh Dno