nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Što ne probate Arnova?
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Izgleda da su vratili ono staro prikazivanje stanja baterije, ne resetuje se svaka 24h.
Poslednji xeu weekly![]()
Kako mislis ne mozes da postavis staticnu pozadinu?Pa zato prosle nedelje nije bio A11 update izbacen jer su radili na silnim prepravkama u UI. Inace da nisi sada napisao ne bih se ni setio da proverim. Nadam se da vise nece izbacivati to, ako ostane ovo sada onda mogu GSam da obrisem.
Jedino sto sam primetio da ja na Mi 9T ne mogu da postavim staticnu pozadinu koju sam inace ranije koristio ali probao sam i neke druge i nece da je prihvati, ali zato hoce neke animirane pozadine da stavi.
Ajde baci pogled jel i kod tebe mozda tako?
Misliš 20.12.2? Zato ja "guram" 12.0.8 i nemam sve te muke.
Ali, stvarno gubim strpljenje sa tim stable verzijama i sa tim A11 romovima i sa tim što XEU neće više da radi na A10 verzijama iako Xiaomi uredno ima još bar dva izdanja.
Valjda ću za novogodišnje praznike imati vremena i materijala da se igram....
(Ako TWRP bide radio jako treba)
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Evo npr, pola ekrana bleji prazno. Sledeći put kad svučem notifikacije onda se ispravi, ali zna da se zaglupi ovako. Ili pola polja bude isečeno, ne vidi se ime osobe koja mi šalje poruku npr. Desi se nekad, retko, ali se desi.
A na ovaj dizajn sam inače mislio kad sam rekao da mi se ne sviđa, ovo što su podelili kao conversations, notifications i to. To nije bilo pre 20.11.2.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari