Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SBB i Telekom postali kao Partizan i Zvezda samo se nešto optužuju preko novina i socijalnih mreža.
Sumljam da je ovo istina, jedino ako je neko iz SBBa "prosledio" informacije o ugovorima i korisnicima Telekomu.
I jedni i drugi samo neku propagandu i prepucavanja umesto da unaprede uslugu pa tako pridobiju korisnike.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kad bi samo bio još jedan jak operater druga bi pesma bila. Ovako se telekom i sbb ponašaju kao malo dete kad mu uzmeš igračku. Neko je pomenuo da A1 ulazi na tržište kupovinom supernove!?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pa SBB bi trebao da bude dosta agilmiji u odnosu na konkurenciju. Treba da nesta uradi da privuce nove korisnike, a posebno bi trebao da obrati paznju na stare korisnike kojima istice, ili je istekao ugovor. Ne mozes zadrzati korisnika ako mu ponudis po isteku ugovora skuplji paket i mislis da je to neki benefit. Mislim da treba malo vise paznje posvetiti oko izbora kanala, a ne ubacivati kanale samo da ih ima na broju. Potrebno je da ima vise HD i 4K kanala. Zatim malo vise paznje posvetiti oko opreme koja se daje na koriscenje i zamene opreme. Imalo bi jos dosta toga da se napomene oko cega bi SBB trebao da obrati paznju. Mislim da bi korisnik trebao da im bde na prvom mestu.
Mislim da je ovaj put konkurencija pobedila i mnogo je spremnija da privuce nove korisnike.

SBB je tu da zaradi pare i briga o korisniku se svodi na njihovu procenu koliko "brige" im se isplati. Previše brige nema smisla, jer košta a neće doneti dovoljno više para.
Sa druge strane, korisnici ne cene brigu, niti ih mnogo zanima kvalitet usluge kad druga strana ponudi uslugu sa sniženjem od 50%.
Kad ih zaslepi "12 meseci po dinar" brzo zaborave na par 4K/HD kanala ili bolji ruter...
Pozdrav

Odlična poenta, poboljšanje kvaliteta usluge je na prvom mestu, kao i razumna cena za taj nivo usluge.
Ovo spinovanje kojem smo svedoci je čista politika, malo tu ima dodirnih tačaka sa nekim benefitom za konkretnog korisnika.

Molim odgovor ako moze,istekao mi je ugovor sa sbb,ako sutra odem u poslovnicu i potpisem raskid ugovora,i donesem opremu u narednih 30 dana,pitanje kad u stvari oni meni iskljucuju uslugu?

30 dana od dana podnošenja zahteva za raskid ugovora. Nema potrebe, niti neke koristi da im sutra vratiš opremu, jer će ti 99% računati i naplatiti narednih 30 dana. Naravno, svih 30 dana ćeš imati uslugu.
Pozdrav
P.S. Opremu vraćaš nakon isteka 30 dana, u nekom razumnom roku. I ne zaboravi da uzmeš potvrdu o vraćenoj opremi, može da ti zatreba.

Poslednja izmena:
Znaci od odlazenja u poslovnicu i potpisivanja raskida ugovora ,narednih 30 dana sam miran da mi nece iskljuciti signal tj paket koji koristim?

SBB i Telekom postali kao Partizan i Zvezda samo se nešto optužuju preko novina i socijalnih mreža.
Sumljam da je ovo istina, jedino ako je neko iz SBBa "prosledio" informacije o ugovorima i korisnicima Telekomu.
I jedni i drugi samo neku propagandu i prepucavanja umesto da unaprede uslugu pa tako pridobiju korisnike.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Šta ima da se čude odakle im podaci kad na terenu iste ekipe instalera čas za jedne čas za druge rade.Ekipa koja je meni pre 4 godine uvela sbb pre nekoliko meseci iste te momke vidim vuku komšiji kablove za mts optiku.I posle se čudom čude otku konkurenciji podaci korisnika kad ni mts ni sbb nemaju svoje stalno zaposlene koji vrše instalaciju.

Pa SBB bi trebao da bude dosta agilmiji u odnosu na konkurenciju. Treba da nesta uradi da privuce nove korisnike, a posebno bi trebao da obrati paznju na stare korisnike kojima istice, ili je istekao ugovor. Ne mozes zadrzati korisnika ako mu ponudis po isteku ugovora skuplji paket i mislis da je to neki benefit. Mislim da treba malo vise paznje posvetiti oko izbora kanala, a ne ubacivati kanale samo da ih ima na broju. Potrebno je da ima vise HD i 4K kanala. Zatim malo vise paznje posvetiti oko opreme koja se daje na koriscenje i zamene opreme. Imalo bi jos dosta toga da se napomene oko cega bi SBB trebao da obrati paznju. Mislim da bi korisnik trebao da im bde na prvom mestu.
Mislim da je ovaj put konkurencija pobedila i mnogo je spremnija da privuce nove korisnike.
Matorcima su ponudili 4 meseca za dž i narednih 20 po ceni starog paketa. Dugo nisu obavljali ugovor, sad su tek potpisali novi. Njima odgovara zbog dodatne fiksne linije koju bi kod telekoma doplaćivali a nama ostaje eon.

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Jel moguće da su nešto dali za džabe starom korisniku?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Prilikom podnosenja zahteva za raskid ugovora meni su za potpisivanje nove UO nudili 6 mes za 1 din da ostanem korisnik Eon premium paketa, ali sam ih odbio jer novim korisnicima daju 10 mes za dinar, tako da sam njihovu ponudu za 10 godisnjeg lojalnog korisnika smatrao smesnom i uredno je odbio.

Jel moguće da su nešto dali za džabe starom korisniku?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Moguće verovatno jer dosta ljudi prelazi u telekom. A nekad ni eon nije mogao da se gleda preko drugih internet provajdera, sad rade svi kanali.

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Ja sam danas na rwiteru pokusao da dobijem neku ponudu za obnovu ugovara ali nista,samo 12 cplacanja trio gold .

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Mene su sada zvali, ponudili su mi prelazak ne eon full (sad sam na eon full duo), placao bih godinu dana cenu sadasnjeg paketa a 12 meseci standardnu cenu. Rekao sam da mi ni ovo sto sad imam ne treba, i da zelim da placam manje. Rekla mi je da mogu da predjem na eon duo light [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Hvala rekoh, to cu uraditi, posto krecu da uvode mts optiku kod mene u ulaz od petka, pa cu kad se to zavrsi doneti odluku...

Huawei P30

Dragi forumasi ko zeli da produzi saradnju sa SBB-om, ostavite direktne pregovore sa poslovnicama i sefovima istih, nadjite akvizitere u svom gradu i pregovarajte sa njima. U mom gradu je brdo ulica, bandera, ulaza u zgradama izlepljeno sa plakatama SBB-a i kontakt telefonom nekog od akvizitera.
Ko god se odluci da potpisuje novu UO na svoje ime, za najjaci paket min na koji treba da pristane je 6 meseci za 1 din.
Najbolje je da potpisete novu UO na tudje ime, vratite vasu opremu, novi korisnik sa drugacijim prezimenom od vaseg uzima novu opremu, dobijete 10 mes za 1 dinar za eon premium, odnosno 7 mes za eon full.

Pozdrav,forumasi,moze neko da mi prosledi neke brojeve SBB akvizitera za Novi Sad?

Meni takođe.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Da li može neko ko ima telefon akvizitera za Bg-zemun da pošalje?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Na koju foru na D3 Mini imam veći broj otključanih kanala u odnosu na običan D3?

Ja na mini imam Premiere otkljucane a na D3 corak. Ko to zna. Necu da se bunim da ne zakljucaju. Doduse, ja sam naknadno dobio mini, pre mesec ,dva i to tek posle 2g. Nije mi trebao ranije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Verovatno su poceli vec sa otkljucavanjem kanala koje ce biti zvanicno od 10 decembra najverovatnije, ona novogodisnja klasicna promocija..

Ma nije, 3 meseca je otkljucano sigurno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ističe mi dvogodišnja ugovorna obaveza sa SBB, i naravno uvek u to doba sete me se i ovi iz SBB.
Nude mi 250Mbps internet, i TV sa otključanim HBO premium i Cinemax 1 i 2 za 3600 din prve godine i 4000 din druge godine ugovora.
Sad plaćan 3900 dinara 150Mbps, i Tv sa Cinemax 1 i 2 paketom.

Otprilike sam svestan da je ponuda bulja, ali stvarno generalno nisam nezadovoljan dosadašnjom uslugom.

Da li su nekom drugom ponudili nešto i šta, čisto da ispitam da li eventualno postoji prostor da ih još malo pritegnem za još neku povoljnost...

Meni su ponudili to isto juce. Hbo imam besplatno preko telenora, uzeo sam mi box, tako da cu da smanjim paket na eon duo light i da cekam uvodjenje optike kod mene u ulazu pa da vidim...

Huawei P30

U prevodu, za stare korisnike noga u stražnjicu.
Bar znamo na čemu smo, sa takvim ponudama ne da neću da obnovim ugovor, nego ću posle dosta godina gledati šta nude drugi.

Jel uspeo neko prelaskom na eon pakete da izboksuje da mu ostane stari master uređaj?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno