Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

"Held by customs" zadnja pozicija paketa. Verovatno harač... No nebitno, nadam se da će ubrzo stići da vidim kako šljaka, jer bi da naručim još koji za NG poklone.

Jel ste svi narucili iste bokseve, tx9s?

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Da, njih smo narucili :)

Jedva cekam da vidim kako radi

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ajd javite utiske, posto razmisljam da uzmem neki novi boks a da svoj stari tx3 mini prebacim kod klinca. Jedno pitanje za ove iskusnije da li osim Shieldsa i Mi boksa neki jeftiniji box ima Android Tv?

Ja sam isto razmisljao da narucim jos 1-2 komada jer me je iznenadila brzina kojom je stigao, tj. usao u Srbiju

Ajd javite utiske, posto razmisljam da uzmem neki novi boks a da svoj stari tx3 mini prebacim kod klinca. Jedno pitanje za ove iskusnije da li osim Shieldsa i Mi boksa neki jeftiniji box ima Android Tv?

Mecool KM9 Pro Classic.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Mi smo izgleda kupili u poslednjem trenutku

Koji je najprostiji način da se fajlovi sa PC-a prebace na Android box. Naime, u Android box sam prikačio HDD na kojem držim filmove i muziku. Za sada, svaki put čupam HDD iz uređaja i priključujem ga za PC i tako prebacujem fajlove na HDD. Da li postoji neki prostiji način? U pitanju je veliki HDD rack sa 3.5 diskom koji zahteva dodatno napajanje i baš mi predstavlja veliki problem kada HDD prebacujem od boxa do PC-a i obrnuto.

Procesor je prevazidjeni S912 u svim tx9s ili gresim, ispravi me...
Neko je pisao da nije isti procesor na kp i taj koji samo narucili.
Slazem se da je prastari, ali se nadam da je upotrebljiv

Jeste 912, i ja bih tegru iz šilda za 25$ ali nema...

Moj je izgleda već napustio carinu...

Poslednja izmena:
Koji je najprostiji način da se fajlovi sa PC-a prebace na Android box. Naime, u Android box sam prikačio HDD na kojem držim filmove i muziku. Za sada, svaki put čupam HDD iz uređaja i priključujem ga za PC i tako prebacujem fajlove na HDD. Da li postoji neki prostiji način? U pitanju je veliki HDD rack sa 3.5 diskom koji zahteva dodatno napajanje i baš mi predstavlja veliki problem kada HDD prebacujem od boxa do PC-a i obrnuto.

Nema potrebe na taj nacin da koristis box.

Ako su ti vec filmovi i muzika na tom racunaru i nalaze se u istoj mrezi nema potrebe da ih prebacujes na box
te foldere gde se nalaze filmove seruj, zatim instaliraj kodi i dovedi putanju do filmova i muzike, i sve ti je tu na dohvat ruke.

Ako bas hoces da ih kopiras na box, mozes isto tako da ih prebacis kroz mrezu samo instaliraj neku aplikaciju koja vidi serovane foldere.

Занимљиво виђење! S912 превазиђен процесор а S905x у шаоми боксу је одличан чим је бокс толико хваљен, јелте.

Послато са Nova 5T

I ja tako radim. Uguravam i izvlačim (da prostite na izrazu)
Izbegavam da mi zuji računar ili laptop dok gledam filmiće pa zato ne vučem fajlove preko mreže.
Mada, pored Kodija, Netflixa, HBO-a ni nemam baš potrebe za bilo kakvim skida jima.

Taj Tanix TX9s je odličan box za te pare pogotovo. Ne vidim šta fali S912 procesoru, ukoliko se box koristi za Kodi, iptv, YouTube i slično, odlično će završavati posao.

Inače, meni je stigao onaj A95X što je dostava koštala 4 dolara za 18 dana. Prošao bez carine, ali nisam ga probao kako radi pošto sam izolovan.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Amlogic s912 je do skoro bio najjači čip

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

I ja tako radim. Uguravam i izvlačim (da prostite na izrazu)
Izbegavam da mi zuji računar ili laptop dok gledam filmiće pa zato ne vučem fajlove preko mreže.
Mada, pored Kodija, Netflixa, HBO-a ni nemam baš potrebe za bilo kakvim skida jima.

Ista priča. Nervira me da slušam zujanje računara.
Ok, hvala na odgovoru.

Je l' ima nekog da koristi mi box S sa EON TV aplikacijom? U pitanju je android 9 verzija na box-u i trenutno najnovija verzija aplikacije za TV. Da li vam koči aplikacija u meniju? Brzo promeni kanal, sa tim nemam problema ali dosta kašnjenja kod animacija, čak i kad isključim napredne animacije. Nije to neupotrebljivo, ali me nervira...

Kada se vraca unazad cjni ti se da polako mota pa ako zuris cas presisas zeljenu emisiju. Samo se treba navici na brzinu unutar eon aok i ne treba zuriti i onda nema nikakvih problema

Vrh Dno