TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
"Held by customs" zadnja pozicija paketa. Verovatno harač... No nebitno, nadam se da će ubrzo stići da vidim kako šljaka, jer bi da naručim još koji za NG poklone.
Moj isto [emoji3][emoji2]Moj je isto poslat 16.11.
Kad vide toliko boxova ima da nam svima lupe PDV.![]()
Nema ih više na GeekBuyingu. Rasprodat."Held by customs" zadnja pozicija paketa. Verovatno harač... No nebitno, nadam se da će ubrzo stići da vidim kako šljaka, jer bi da naručim još koji za NG poklone.
Mecool KM9 Pro Classic.Ajd javite utiske, posto razmisljam da uzmem neki novi boks a da svoj stari tx3 mini prebacim kod klinca. Jedno pitanje za ove iskusnije da li osim Shieldsa i Mi boksa neki jeftiniji box ima Android Tv?
Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
Sad vidim da je izgleda ostao samo po eu skladištima koja ne šalju u ovu našu zabit, pre par dana ga je bilo... *mjau**mjau**mjau*, ako ne naštancaju braća kinezi novu turu moraću nešto drugo tražiti.Nema ih više na GeekBuyingu. Rasprodat.
Mi smo izgleda kupili u poslednjem trenutku
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Nisu isti procesori na kp [emoji23]Pa koliko je bila cena kad vam ispati platiti carinu 30%, na KP su 3600 din...
Procesor je prevazidjeni S912 u svim tx9s ili gresim, ispravi me...Nisu isti procesori na kp [emoji23]
Plus neizvesnost da li ce stici ...
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Neko je pisao da nije isti procesor na kp i taj koji samo narucili.Procesor je prevazidjeni S912 u svim tx9s ili gresim, ispravi me...
Koji je najprostiji način da se fajlovi sa PC-a prebace na Android box. Naime, u Android box sam prikačio HDD na kojem držim filmove i muziku. Za sada, svaki put čupam HDD iz uređaja i priključujem ga za PC i tako prebacujem fajlove na HDD. Da li postoji neki prostiji način? U pitanju je veliki HDD rack sa 3.5 diskom koji zahteva dodatno napajanje i baš mi predstavlja veliki problem kada HDD prebacujem od boxa do PC-a i obrnuto.
I ja tako radim. Uguravam i izvlačim (da prostite na izrazu)Koji je najprostiji način da se fajlovi sa PC-a prebace na Android box. Naime, u Android box sam prikačio HDD na kojem držim filmove i muziku. Za sada, svaki put čupam HDD iz uređaja i priključujem ga za PC i tako prebacujem fajlove na HDD. Da li postoji neki prostiji način? U pitanju je veliki HDD rack sa 3.5 diskom koji zahteva dodatno napajanje i baš mi predstavlja veliki problem kada HDD prebacujem od boxa do PC-a i obrnuto.
4/64 verzija plus ona i8 tastatura za 41 dolar. Poručio 11.11. na Ali-ju.^koliko si plstio a95x? Koji si uzeo?
Vidim da je 4/32 37 eur sada...
I ja tako radim. Uguravam i izvlačim (da prostite na izrazu)
Izbegavam da mi zuji računar ili laptop dok gledam filmiće pa zato ne vučem fajlove preko mreže.
Mada, pored Kodija, Netflixa, HBO-a ni nemam baš potrebe za bilo kakvim skida jima.
Odlična ponuda...[emoji106]4/64 verzija plus ona i8 tastatura za 41 dolar. Poručio 11.11. na Ali-ju.
Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari