Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
daješ mu bubreg kad prihvatis terms and conditions [emoji23]

nema fore

Fora je u tome sto su liste relativno stabilne, sa max 720p kvalitetom slike kod nasih kanala i dosta hd inostranih kanala. Dok sam ih koristio cesto se desavalo da bufferuje i da nestaju kanali, kao npr. na mestu Nova S bude hrvatska Nova.
Jednostavno, sto se kaze, kolko pare tolko i muzika, to moze da stane svakog casa a moze i da tera doveka. Mogu da ih nahvataju ko prosle godine i bude u prekidu nedelju, dve, mesec. Moj je savet izbegavati kineze ukoliko je iptv potreban za nase kanale.

I pitanje za milion dolara, ima li u ovoj ili bilo kojoj drugoj Sport klub 1 Crna Gora, može se prepoznati po tome što ima prenosa Lige šampiona?

Ali ne radi neko vreme.

A jel ima negde da radi? Mislio sam da se podrazumeva da treba da radi

Da li u ceskoj mogu gledati piratski IPTV bez posledica?? koristio bi sf player, hvala

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Стави ВПН и грувај

Послато са Nova 5T

ima li free vpn

I pitanje za milion dolara, ima li u ovoj ili bilo kojoj drugoj Sport klub 1 Crna Gora, može se prepoznati po tome što ima prenosa Lige šampiona?

Ima u Apolo listi na Forever risiverima

Ne brini, ja sam u Slovackoj gledao dve godine bez problema. Vpn sam koristio samo za Eon, tj tadasnji d3go.

Не ради тренутно ГОТИТ.

Послато са Nova 5T

Kod mene radi Gotit sve vreme bez problema. Plaćena lista.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Placena je i moja lista, problemi su poceli sinoc.
Jutros crn skroz, evo trenutno radi mali broj kanala.

Pa to je logicno ;)

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

a na kojoj listi ima kanal Sundjer Bob 24 casa ? ali da radi..jer na NOVA IPTV umjesto tog kanala ide kanal Nova Hr

Placena je i moja lista, problemi su poceli sinoc.
Jutros crn skroz, evo trenutno radi mali broj kanala.

E pa to je ta fora, koja je jedina zagarantovana 100%. Na tim 5€ serverima, uvek ce to tako da bude. Mogu i dzabe da ti ga daju, nista ti ne vredi, kad ti ne radi.

Desava se i sa placenim ilegalcima i legalcima, za te pare Gotit je odlican.

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Gotit je prekidao samo u trenutku kad su pali veći igrači. Sve vreme, skoro godinu dana, radi odlično.

Готит је одличан само и једино само ако имаш сигуран извор за ИПТВ. Дакле, плаћаш нпр СББ а гледају ти се повремено арене зног неких утакмица. Ако ради - супер, ако не - 'беш 2$.
Али ако се ослањаш на њу 24/7 онда ствари падају у воду. Брига кинџоса што му од 13.000 канала неради 10 из Србије. А они теби битни. Има човек 10.000 претплатника, вас 20 ако сте незадовољни - доћи ће нових 20 Бугара који ће бити неко време задовољни. И тако у круг.

Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
Naravno, nijedan piratski IPTV ne može da zameni klasičnu kablovsku. Kolika god bila razlika u ponudi ili ceni, svakom se dešavaju prekidi u radu kanala.

NOVA IPTV 5 EUR mesecno,, Srbija Skotska sve vreme bez prekida na SK kanalu, nova S prekidala..Tenis London, 3 meca, nijedan prekid za tih npr 6 sati prenosa..malo je reci da sam zadovoljan..Listu koristim u Srbiji/PTT KDS, kao i u BiH/ mtel optika

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno