Čudno. Ja do sad nisam imao problem sa Xiaomi Home. Robota imam već jako dugo, ali čistač tek od skoro.
Kod mene na LG-u radi kako treba, tako da nije do modela telefona sigurno. Koju verziju imas, za EU ili China trziste?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Pitam jer sto vise citam ispada da je to kupljeno eto da se ima i neka se nadje....
Ovog leta maltene nije ima simtpome, a obicno je na nivou gusenja, pumpica i slicno pored standardne kijavice.
E sad ona nesto eksperimentise i sa nekim uljima i ne znam cime, kod nas u ulici je bilo dosta ambrozije inace koju su ove godine hemijski prskali i unistili tamo pocetkom avgusta, mozda je i takva godina bila, ali sam ubedjen da je preciscivac sigurno pozitivno doprineo situaciji.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
trebas supruzi da kazes da ode i da primi terapiju, ambrozija kada se ne leci vodi u astmu. Znam jer ja imam ambroziju, dobio je sa 30 god, prvih godina gusenje i ludila dok nisam naisao na jednu doktoricu ovde u ns. Dobijem sad 3 inekcije na razmak od 20 dana pred sezonu,nisu kortikosteroidi nego neke druge inekcije zaboravio sam. I ja sam miran, nula simptoma, nula side efekata. Tako primam vec 4 god, sad bi trebao da batalim skroz, trebalo bi da bude ok da vise ne moram ali rekla je videcemo dogodine provericemo sve.
Hvala na podeljenom iskustvu, isla je kod alergologa, uzima ona redovno antihistaminike ali slaba vajda od njih, isla i na Torlak gde je 3 godine uzima oralnu vakcinu koja je dosta pomagala, ali nakon prestanka(a ne moze duze od 3 godine da se uzima) sve po starom. Jedine injekcije za koje znam su Diprophos a one su na bazi kortikosteroida, kucni ako nije problem sta je to sto primas kao terapiju.
Ima li neko DELONGHI AC 75?
Koji je jeftiniji sto se tice odrzavanja, zamene filtera, Delonghi ili Xiaomi?
Da li Xiaomi modeli imaju UV lampu?
^ Hm, rekao bi da ipak nije sve jasno.
Prečišćivač i usisivač su dva različita uređaja.
Po sopstvenom priznanju trebalo ti je nekoliko meseci "testiranja" da to utvrdis. :laugh:
U izboru mi je bio prečišćivač vazduha i robot usisisvač a pošto je provi koštao 21K a drugi skoro pa duplo izabrao sam da probam sa jeftinijom varijantom.
Posle više meseci testiranja mogu da zaključim da to nije to tako da kad trenutni filter istera svoje uzeću novi filter i verovatno sve komplet prodati a uzeti robota.
Neko bez blama prizna da je mesecima pokusavao da li moze precistac vazduha nekako da zameni usisivac, da bi prosao jeftinije. i na kraju.. prodaje ga i kupuje usisivac. Nemam nikakav komentar dalje. :laugh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari