CTR99
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2015
- Poena
- 315
Za početak bih uzeo jedan pa ga selio. U dnevnu sobu preko dana, kod deteta u spavaću pre spavanja. Izluftiras i ubacis prečistač.Pozdrav drugari,imam slicno pitanje kao i svi ostali,uzeo bih 2H iz razloga sto su mi prostorije zasebne i sve su tipa oko 15m2 tako da predpostavljam da mi u tom slucaju ne znaci uredjaj veceg kapaciteta,pitanje je sledece,da li mi je u tom slucaju najbolje da uredjaj drzim tipa preko dana u dnevnoj sobi a uvece nekoliko sati pred spavanja da ga odnesem u spavacu sobu,sve ovo pitam iz razloga sto imam dete od 2.5 godine koje pri svakoj prehladi inhaliram i generalno zivimo u veoma zagadjenom mestu,ima li neko neki savet,sta je najpametnije raditi u smislu provetvaranja prostorije,ne mogu bas 24 casa drzati prozore zatvorenim,da li je ideja provetriti sobu 10ak minuta i uredjaj ce precistiti taj vazduh.eventualno uzeti 2 uredjaja za dnevnu i spavacu sobu.
Pa ako zaključiš da ti vrši posao onda kupi više, ali u takvim situacijama je bolje raditi na preseljenju ili promeni okruženja kroz razna udruženja.
Prečistači su samo zakrpa, i ne tako efikasna.
Mogu da ih zamislim u kućama gde ljudi žele da maksimiziraju zdravo mikro okruženje, u stanovima pored prometnih saobraćajnica na kratak rok, ali kao trajno rešenje problema koji svi mi imamo ne, tu nam na žalost neće pomoći.