Šta je novo?

iPhone 12

Da li je nekome stigao 12 pro, preko Telenora?

Evo ja jos uvek cekam da mi jave. Pre-orderovan preko sajta pre nedelju dana. Navodno su krenuli da salju posle 6. Pingovao sam ih na Twitteru i dobio sam ovo.
Što se tiče rezervacija, one važe do 5.11. nakon čega kreće isporuka koja se realizuje hronološki po redosledu pristiglih zahteva. Kolege bi te kontaktirale kada uređaj bude spreman za preuzimanje.

12 Pro Max jeste da ima najslabiju bateriju od svih ali ima i najmanje osvezenje, tj. samo 60Hz. Mi 10 Ultra i Note 20 Ultra su na 120Hz, i bili su bas primetno bolji ali imaju i oko 800mAh vise. Ono sto je ocigledno je da je 11 Pro Max bolji od 12 Pro Max, bar sto se baterije tice :)

Slusao si covjeka sta kaze, jesu 120 hz, ali u specificnim situacijama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo baterije. Nakacen na Huawei sat, mix upotrebe. Mailovi x3, viber, whatsapp i telegram. Bez insta i fb.

Videćemo ovih dana kada ga budem terao od 100% do 15%.

f26f550bda1c0968434df32bdf6a6c4c.png
e5004f917704e3a42bb4ad5455cafaf7.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Slabo ti to koristis [emoji16]

Kupio da mu stoji ... :D

Ja danas obišao sve poslovnice i velike radnje sa tehnikom u Nišu, jedva našao jednu gde su dobili 12-icu. Izvadio je čovek iz magacina, još ga nisu ni izložili, pa sam mogao i bolji utisak da steknem o njemu nego da je zakačen onom žicom, ili da je fiksiran kao u mts-u.
Prodavac je imao zeleni 11 pro, dok je 12 bio teget. Pro definitivno bolje leži u ruci zbog zaobljenih ivica, i čelični ram ostavlja jači premium utisak nego ovaj alu na 12. Takođe, mat leđa su izgledala mnogo bolje, jer ova su ova glossy magnet za otiske. Kod 12 mi je više odgovarala težina, i to što ima primetno manje bezele. Razliku u brzini ili kameri nismo uspeli da primetimo.

Ima li neko dojavu, hoce li ga biti od sutra u rezervaciji kod operatera? Nekako se nadam, da ce poceti od 13.11. a da ce biti dostipan za 1-2 nedelje kasnije :)

Ima ga u gig**ronu na stanju. Cena malo veća nego kod operatera.

Ja danas obišao sve poslovnice i velike radnje sa tehnikom u Nišu, jedva našao jednu gde su dobili 12-icu. Izvadio je čovek iz magacina, još ga nisu ni izložili, pa sam mogao i bolji utisak da steknem o njemu nego da je zakačen onom žicom, ili da je fiksiran kao u mts-u.
Prodavac je imao zeleni 11 pro, dok je 12 bio teget. Pro definitivno bolje leži u ruci zbog zaobljenih ivica, i čelični ram ostavlja jači premium utisak nego ovaj alu na 12. Takođe, mat leđa su izgledala mnogo bolje, jer ova su ova glossy magnet za otiske. Kod 12 mi je više odgovarala težina, i to što ima primetno manje bezele. Razliku u brzini ili kameri nismo uspeli da primetimo.
Isti utisak sam i ja imao. Držao sam oba Tel u ruci i def je 11 pro mnogo udobniji, a mat pozadina je mnogo ljepšela i više "premijum", nekako je ozbiljniji Tel.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

2800mAh mogu guzicu da optimizuju. Sto je malo, malo je. Nisam ocekivao nista spektakularno odnovogodisnjih modela jer , objektivno , problem korone je uticao i mislim da su ih sklepali samo da bi izgurali jednogodisnji ciklus. Bice dobro ako samo baterija bude problem.

Jel isporucen nekome tel sa preorder-a iz mts?

Sent from my XS Max

Ja i dalje čekam pro iz vipa a rekli su kad su me zvali za potvrdu rezervacije da očekujem ove nedelje kao

Sent from my iPad using Tapatalk

2800mAh mogu guzicu da optimizuju. Sto je malo, malo je. Nisam ocekivao nista spektakularno odnovogodisnjih modela jer , objektivno , problem korone je uticao i mislim da su ih sklepali samo da bi izgurali jednogodisnji ciklus. Bice dobro ako samo baterija bude problem.

Svejedno, opet je bolje od npr ultre exynos. Samo sto smo svi ocekivali pomak ili makar isto kao 11 pro max. Ja cekam jos par testova i ako je baterija ista/slicna kao na 11 pm to je ok. Sacekati 13ku ako uspiju upariti bateriju/makar 90/hz i to je to.

Izgleda da sam samo ja dobio telefon od Vipa :d

Baterija odlična ostalo još 48%

6c38f1a42f4271724ab7315567731b66.png

Ja 30-og kad su i krenule rezervacije, prethodnih godina mi je uvek stizao bukvalno dan nakon pocetka prodaje zvanicne. Ovi mi lici da nemaju uredjaje na stanju i da je negde zestoko zapelo.

Sent from my XS Max

Pojavio se i kod operatera, kao sto smo i ocekivali najbolja cena je u mts-u :)

Poslednja izmena:
evo ih 12 mini i 12 pro max kod mts-a izlistani za rezervaciju

Skoro da sam pogodio cenu :D Cena 12 Mini 64GB 110k a 12 Pro Max 128GB 172k, isporuka 20.11.

Poslednja izmena:
Da li je night mod omogucen na širokougaonoj kameri i selfi kameri kao kod pro modela?

S razlogom ... da li si video na šta liči ona "bleda crveno-roze" boja? Katastrofa!

Vrh Dno