xejtep
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 170
Djeluje mi da je noci chromecast svojom cijenom bas obesmislio kineske boksove.
Djeluje mi da je noci chromecast svojom cijenom bas obesmislio kineske boksove.
Pa i ja, nego pricam za vecinu ljudi kojima se svodi na kodiPa zavisi kome je sta bitno ,u principu ja bih uvek izabrao dobrog kineza vs taj chromecast...
Desava se ali primetio sam da je to kada nestane struja. Nema sanse da se upali daljincem. Vec kao sto si ti rekaoDa li se i vama dešava da Mi Box S neće da se upali daljincem? Jednostavno ne reaguje pa moram da ga čupam iz struje.
Ja za te svrhe koristim Shield Android app na telefonu. Za povremena kucanja je ok, lepo radiIma li neko da preporuci neku bezicnu tastaturu za nvidia shield? Drug bi da uzme jednu, pitao me je za ovu.
https://www.saturn.de/de/product/_l...B3-dY_TzDWdr0JMxxXoBzxfIn1ofOvCCOtoP5m97-2k3w
Ima li nesto bolje i da li ce ovo uopstw da funkcionise sa ovim boxom?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ima li neko da preporuci neku bezicnu tastaturu za nvidia shield? Drug bi da uzme jednu, pitao me je za ovu.
https://www.saturn.de/de/product/_l...B3-dY_TzDWdr0JMxxXoBzxfIn1ofOvCCOtoP5m97-2k3w
Ima li nesto bolje i da li ce ovo uopstw da funkcionise sa ovim boxom?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Droidmote. Box mora da je rutovan da bi radila.plaća seDajte preporuku za aplikaciju za daljinski, za kontrolu andoid box preko telefona
Ja za te svrhe koristim Shield Android app na telefonu. Za povremena kucanja je ok, lepo radi
Ovo da uzme jedino ako ce da unosi excel i word dokumente:d
Ako ce da gleda filmove i multimediju sasvim je dovoljna neka mala tastatura na kompaktnom daljincu
Hvala na odgovorima, on ladno nije znao da postoji air mouse hahaha. Ja mislio treba mu bas tastatura, posle sam skontao da bi on u stvari da upravlja boxom. Da li mogu ovi sa alieepresa da se poruce, radice na shieldu?Takođe koristim Shield TV app, i sasvim dovoljno za povremeno tipkanje.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari