Razumljivo i očekivano.
Ono što me raduje je da se nigde ne pominje nikakav delay i da će svi koji su planirali da kupe konzolu, doći do nje i da će biti dovoljno za sve.
Kao što neko reče, biće više konzola nego kupaca.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
pa kad joj sve pricas, ko da je morala da zna i za grafu...Da bude stvar jos grdja , gledala je ovaj snimak i zna kako izgleda ps5 , a i tesko ce ps 5 da prodje kao ruter sa onim dimenzijama.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ma ona mi je i dala vecinu para za 3070, to mi je za narednih 5 rodjendana poklon.pa kad joj sve pricas, ko da je morala da zna i za grafu...
elem uzmi odradi dupli zid od gipsa skrati malo sobu i sakri ps5 iza zida
Ženi toMoja devojka (sa kojom živim) željno iščekuje konzolu, koliko i ja. A za Cyberpunk-om je odlepila. [emoji3]
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Jel mi nemamo domace reci za demand i supply... Koliko se najezim kad vidim ovoMeni ovo deluje da je demand mnogo veći nego supply.
You can download and play this content on the main PS5 console associated with your account (through the “Console Sharing and Offline Play” setting) and on any other PS5 consoles when you login with your same account.
SlobodnoJedno pitanje drugovi i drugarice,
Oduvek sam bio na UK storeu, ali su US cene na storeu dosta bolje, i mislim da bi sad bilo najbolje preci na US. Da li nesto gubim sto eventualno ne primecujem?
Igre koje sam hteo sam odigrao, ne vezuje me nista za account.
Share igara na PS5 i zvanično ostaje isti kao na PS4. Opis sa Demon's Souls Remake zvanične stranice. :
Moći će. Nalog će istovremeno moći da se koristi na 2 PS4 konzole i 1 PS5. Faktički dva Gosta i jedan Nosioc, poput onog PS3-PS4 perioda.Da li će biti moguće koristiti PS4 i PS5 konzolu istovremeno sa istog naloga? Je l bilo priče o tome? Ne pričam o shareu.
Pokloniću PS4 konzolu jednom klincu, pa čisto da vidim da li da mu ostavim i pristup nalogu.![]()
Bukvalno ne dirajte nista na ps4, a isto tako postavite i na ps5Koja konzola u toj kombinaciji treba da bude primarna? Drug i ja trenutno delimo igre između 2 PS4 Pro konzole po principu primarni-gost. Obojica uzimamo PS5 i, za sada, planiramo da zadržimo i PS4 Pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari