Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

I ja sam koristio PS4 Pro na solidnom 1080p monitoru (Dell U2312HM), nista mi nije falilo.

Razumljivo i očekivano.
Ono što me raduje je da se nigde ne pominje nikakav delay i da će svi koji su planirali da kupe konzolu, doći do nje i da će biti dovoljno za sve.
Kao što neko reče, biće više konzola nego kupaca.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Delimično tačno, ne pominje se delay, ali ne pominje se ni da će biti dovoljno za sve

Meni ovo deluje da je demand mnogo veći nego supply.

Yep, su pre koji dan izjavili kako je potražnja kroz preordere za 12 sati bila kao za PS4 kroz prvih 12 nedelja :D Haos

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da bude stvar jos grdja , gledala je ovaj snimak i zna kako izgleda ps5 , a i tesko ce ps 5 da prodje kao ruter sa onim dimenzijama.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
pa kad joj sve pricas, ko da je morala da zna i za grafu...

elem uzmi odradi dupli zid od gipsa skrati malo sobu i sakri ps5 iza zida

[emoji3]
Nešto slično je i kod mene i posle 3-4 meseca ide neki drugi gadget i opet isto, ovo je za Božić, uskrs,godišnjica itd [emoji28]

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Moja devojka (sa kojom živim) željno iščekuje konzolu, koliko i ja. A za Cyberpunk-om je odlepila. [emoji3]

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Odlicno je ovo.

Poslednja izmena:
pa veći je benefit aplicirati internacionalne sinonime, a i impresija kompletnog procesa je imerzivnija

Share igara na PS5 i zvanično ostaje isti kao na PS4. Opis sa Demon's Souls Remake zvanične stranice. :

You can download and play this content on the main PS5 console associated with your account (through the “Console Sharing and Offline Play” setting) and on any other PS5 consoles when you login with your same account.

Jedno pitanje drugovi i drugarice,

Oduvek sam bio na UK storeu, ali su US cene na storeu dosta bolje, i mislim da bi sad bilo najbolje preci na US. Da li nesto gubim sto eventualno ne primecujem?
Igre koje sam hteo sam odigrao, ne vezuje me nista za account.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje drugovi i drugarice,

Oduvek sam bio na UK storeu, ali su US cene na storeu dosta bolje, i mislim da bi sad bilo najbolje preci na US. Da li nesto gubim sto eventualno ne primecujem?
Igre koje sam hteo sam odigrao, ne vezuje me nista za account.
Slobodno

Vecina nas ima akaunte iz vise regija, pa zavisno od cijene tamo uzima igre

Jedino ne znam jesi li imao ps+ na tom akauntu jer ako jesi a uzmes ma us gubis vamo skupljene igre

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da da, nisam se konkretno izjasnio, bas sam mislio da sa ps+ UK predjem na ps+ US. Verovatno nikada necu igrati ponovo igre koje sam tamo sakupio, posto sam odigrao ono sto sam hteo na ps4.

^

Nećeš ništa izgubiti prelaskom na US (štaviše) pogotovo ako ne planiraš više da igraš igre koje si sakupio na UK PS+ ...

Na tvom mestu bih prodao UK PS+ nalog nekom ko tek planira da odigra te igre... Sigurno ćeš dobiti neku cifricu bar za jednogodišnju pretplatu na US (naravno ako pravilno tumačim prilošku odredbu za vreme "oduvek" koja implicira da se tu nakupilo igara)...

Share igara na PS5 i zvanično ostaje isti kao na PS4. Opis sa Demon's Souls Remake zvanične stranice. :

Znaci, razmena igara live and growing :d
Odlicna vest, mada bilo je ocekivano, sve drugacije bi bio bezobrazluk da ukinu, iako bi hteli svakako.

Za taj gore UK nalog, evo ja sam potencijalni kupac, ako je na prodaju :) Samo bih trebao da vidim sta ima tu od igara, da vidim sta nisam odigrao.

Poslednja izmena:
Da li će biti moguće koristiti PS4 i PS5 konzolu istovremeno sa istog naloga? Je l bilo priče o tome? Ne pričam o shareu.

Pokloniću PS4 konzolu jednom klincu, pa čisto da vidim da li da mu ostavim i pristup nalogu. :)

^ Ako imaš dilemu odjaviš PS4 konzolu sa naloga i mirna Bosna...

Da li će biti moguće koristiti PS4 i PS5 konzolu istovremeno sa istog naloga? Je l bilo priče o tome? Ne pričam o shareu.

Pokloniću PS4 konzolu jednom klincu, pa čisto da vidim da li da mu ostavim i pristup nalogu. :)
Moći će. Nalog će istovremeno moći da se koristi na 2 PS4 konzole i 1 PS5. Faktički dva Gosta i jedan Nosioc, poput onog PS3-PS4 perioda.

Bice moguce koristiti istovremeno, kao sto je moglo PS3 i PS4, tako moze i PS5... Kao i Vita itd

p.s. Pretece me mare. Ja koliko znam nosioci ce biti na svakom sistemu. Plus ako hoces goste opet na svakom moze i to

Poslednja izmena:
Koja konzola u toj kombinaciji treba da bude primarna? Drug i ja trenutno delimo igre između 2 PS4 Pro konzole po principu primarni-gost. Obojica uzimamo PS5 i, za sada, planiramo da zadržimo i PS4 Pro.

Ako je tako sher ce dosta manje da košta kao za vreme ps3+4 ere. Nalog se deli na 4 dela,po 1 ps4/5 nosilac i 1 ps4/5 guest što je super. Za vreme ps3+4 se delio na 6 dela jer su i fantomi bili aktuelni.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Koja konzola u toj kombinaciji treba da bude primarna? Drug i ja trenutno delimo igre između 2 PS4 Pro konzole po principu primarni-gost. Obojica uzimamo PS5 i, za sada, planiramo da zadržimo i PS4 Pro.
Bukvalno ne dirajte nista na ps4, a isto tako postavite i na ps5

Znaci nalog je primarni na jednoj ps4 i ps5, a i gost je na drugoj ps4 i ps5, samo taj koji je gost nece sigurno uci na obje konzole u isto vrijeme na nalog :D

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno