D
Deleted member 46590
Guest
Sve izgleda odlično,
Sta predlazete za recimo combo 3700x, ram na 3200 (koji ram bi mozda bio najbolji, corsair lpx?), samsung 970 nvme?
Gledam Gigu Elite ili MSI tomahawk, kao neku alternativu ako ne odem na B550/5600 cpu.. Bez ikakvog overkloka procesora, hladnjen kvalitetnijim vazduznim kulerom.
Zelim kvalitetnu plocu, da ram radi kako treba, da je stabilna za 3700x itd. Ako bih kasnije radio upgrade, uzimala bi se druga ploca svakako.
U sustini gledaj da li ti odgovaraju konektori na ploci, broj usb portova i sl...Sve ti je to relativno isto kod jeftinijih plocaHvala na odgovorim, na osnovu odgovora uzbacio sam iz kalkulacije Gigabyte B450M DS3H, tako da u opticaju ostaju ASRock B450M Pro4 i MSI B450M-A PRO MAX, bliži sam ASrocku,
koliko sam shvatio nema ništa bolje u tom cenovnom rangu?
Dodaj jos 20-30 i uzmi Steel Legend B450, imam je i prezadovoljan sam... naravno ako ulazi u kuciste....Planiram da uzmem Ryzen 3 3100 (uz potencijalni CPU ugprade narednih godina na Ryzen 3 5600 recimo), 16GB RAM-a (za početak) verovatno G.SKILL Ripjaws V, za casual gaming i potencijalni blagi OC,
tako da gledam neku jeftiniju B450 ploču.
-Gigabyte B450M DS3H
-ASRock B450M Pro4
-MSI B450M-A PRO MAX
Gledajući KP cene, našao sam ove ploče kojima se cena kreće oko 60e što mi se uklapa u budžet, koliko sam video ovaj Gigabyte je najeftiniji od sve tri navedene, a kod ove MSI mi se ne dopada što ima samo dva slota za RAM,
sem toga da li postoji neka veća/bitnija razlika između njih i ako postoji neka bolja varijanta za isti novac?
Mislim da bacaš pare.Zdravo ljudi .. Imam Biostar B450MH maticnu plocu .. Planiram da kupim m.2 SSD pa se dvoumim izmedju 970 Evo Plus 250gb i 980 Pro 250gb ..
Zanima me da li vredi doplatiti za 980 Pro posto ne znam koliko moze maticna da izvuce snage zbog PCIe 4.0 koji ima 980 Pro ?
Pozdrav.
Zdravo ljudi .. Imam Biostar B450MH maticnu plocu .. Planiram da kupim m.2 SSD pa se dvoumim izmedju 970 Evo Plus 250gb i 980 Pro 250gb ..
Zanima me da li vredi doplatiti za 980 Pro posto ne znam koliko moze maticna da izvuce snage zbog PCIe 4.0 koji ima 980 Pro ?
Pozdrav.
Izašao novi bios za Tomahawk Max (v39), sa podrškom za Zen 3, ko hoće da proba.
- Updated AMD AGESA ComboAm4v2PI 1.1.0.0
Imam msi i sad bih verovatno išao na taj asus. Sve radi sjajno, hladno i stabilno jednom kad se namesti, ali usb portovi su im slaba tačka a meni je to recimo jako bitno. Konkretno, kao da imaju manjak struje, hub kad povežem na neki port ne podržava lepo male potrošače u isto vreme. Nisam jedini sa tim problemom i uopšte nisam očekivao da usb-ovi mogu da mi prave s**nje al eto ima i toga.Pozdrav. Koja bi bila najbolja preporuka od B450 uz Ryzen 5 3600? Ja se dvoimim izmedju ASUS ROG STRIX B450-F GAMING i MSI B450 TOMAHAWK MAX?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari