Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Ne kapiram kako se spušta padajući meni ako ne prevlacenje odozgo na dole? [emoji16]
Drndao sam malo pre neko veče P30 i nisam to izvalio pa zato pitam

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Huawei mora od samog vrha ekrana, ili kako sam sad ja stavio ona tri tastera dole plus četvrti da spusti panel. A kod sam ili xiaomi može od sredine ekrana recimo. Može na Huaweiu uz launcher neki al nije to to
c9102c2341d39aac1b97649af8723e07.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Danas citam na telegram grupi za evolution x rom, kazu da su izbacili google font iz roma, jer je google zabranio svim da koriste taj font.

Juòe sam nakon dolaska sa posla imao prilike da testiram punjenje sa originalnim punjačem - 7-100% oko sat vremena. Više nego dobro.
:)
Ne znam koliko bateriji prija ta amperaža koja se u nju upucava, ali da odrađuje pos'o - odrađuje.
Inače, u normalnim okolnostima telefon punim sa 2A punjačem koji mi je ostao od nexusa 7 posle njegove tragične pogibije.

Ja uvek punim da ovim njegovim punjacem.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Kako ste zadovoljni sa mi 10? Prvenstveno mislim na kameru i bateriju.Imam Mi 9t pro,pa planiram da menjam.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Kamera 7/10
Baterija 8,5/10

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Ja imam JAKO visoke kriterijume.
:)
Kamera je odlična, ali ćerki Mi Note 10 pravi bolje slike.
Baterija je izuzetna. Meni uveče ostane laganih 30%.
Pa ti vidi....
Od telefona od 500 € više nego od mnogobrojnih h drugih čak i duplo skupljih.

Kako ste zadovoljni sa mi 10? Prvenstveno mislim na kameru i bateriju.Imam Mi 9t pro,pa planiram da menjam.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Ja sam presao sa mi9t pro na OP8 i onda na mi10. Mi9t pro ne mogu se porediti. Mi10 je bolji i od op8. Na mi10 ne koristim gcam, kamera je odlicna .

Poslednja izmena:
Ovaj novi xeu weekly od 16.10 ne moz potrosit bateriju. Ne secam se dal sam napunio prekljuce a jos 43%

Ma da prorade dual apps pa da flešujemo!

Kako mislis da prorade dual apps? ne rade? ja ih ne koristim, ali secam se da su pre godinu dana na weekly radile dual apps, viber i whatsapp

Na Android 11 još nisu sredili dual apps. One u stvari sk***njaju data patriciju. To je meni u stvari pravilo probleme i zbog toga sam ostao na stable 12.0.8.

Koje dual apps koristis?

Ok, sad vidim da je to problem sa dual apps, nema veze koje apps.
Ne znam ako ne mozes bez njih onda ne updejtuj, ali ako hoces bateriju onda je na ovom weekly odlicna.

Citao sam juce na xeu forumu, kako se korisnici mi10 ultra zale da je kamera na xeu miui losija od one na kineskoj verziji miui. i kako su neki korisnici ubacili kinesku kameru apk, na xeu i kamera je mnogo kvalitetnija.

Poslednja izmena:
Viber I WA.

Ma sačekaću sledeći stavke u kome će to da reše.
Video sam to za kameru, mislim da ću da probam da ubacim apk I lib. Zasad ne žurim sa tim.

Pa probaj,. šta te košta? Ja ne mogu se bi da dozvolim to. Trebaju mi oba broja svakog dana, a ni vremena baš nemam napretek.

Ovaj novi xeu weekly od 16.10 ne moz potrosit bateriju. Ne secam se dal sam napunio prekljuce a jos 43%

Potvrdjujem. Znači baš je zlo od baterije...

2 sata ekrana 20h standby time i 47 minuta poziva.
Upaljen BT zbog sata, 2 mail-a, standard socijalne mreže + telegram, Viber, Whatsapp.

30% wifi i 70% na 4G.

Poslednja izmena:
Potvrdjujem. Znači baš je zlo od baterije...

2 sata ekrana 20h standby time i 47 minuta poziva.
Upaljen BT zbog sata, 2 mail-a, standard socijalne mreže + telegram, Viber, Whatsapp.

30% wifi i 70% na 4G.

I koliko ti je ostalo %?

60-ak %

Dan drugi završio ovako

Sa još nekih sat i po poziva.

Otprilike oko 6 sati ekrana na dva dana. 90hz uključeno stalno.
09426e66b3589ba8457d9ab15453f9ae.jpg

60-ak %

Dan drugi završio ovako

Sa još nekih sat i po poziva.

Otprilike oko 6 sati ekrana na dva dana. 90hz uključeno stalno.
09426e66b3589ba8457d9ab15453f9ae.jpg

Koji si telefon imao pre toga?

Koji je rom u pitanju?

20.10.16 xeu weekly

edit:
hteo sam da instaliram weekly 20.10.15 kineski, ali ne mogu da instaliram iz TWRP.
prijavi neku gresku priliko instalacije, nesto u vezi vendor, i onda kad pokusam npr da format data, ili samo reboot, bootuje u fastboot
kad radim format data, ne moze da mount vendor, pa nece da odradi. Moram flesovati fastboot rom.

Poslednja izmena:
Eto odgovoriše sve kolege :)

Jel resio neko zatamnjivanje osvetljenja i automatsko osvetljavanje u Chrome Browseru (global 12.0.3) ,mislio da je moj falican medjutim na vise razlicitih probao,i samo se desava u Chromu,manual brigh. Je systemski podesen pod display.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno