Jel ima neko problema sa exe net internetom , odredjene sajtove nece uopste da mi otvori a i viber na mob preko wi fi mi uopste ne reaguje (kada ukljucim mobilni net radi normalno ) ?
Evo ko će ubuduće biti naš pružaoc tv, internet i usluga fiksne telefonije:
https://postimg.cc/gallery/701WHMV
A šta je teško da okreneš 19911 i lepo sa čovekom iz kontakt centra ne porazgovaraš o svemu što te interesuje, nego što se dopisuješ sa njima i dobijaš "generičke" (šablonske) odgovore na koje i sam znaš odgovor (brzine interneta preko sajta možeš sam da vidiš).
Evo moje merenje, sa uključenim EON boksom na najvišem kvalitetu slike, selo jedno kod Šapca, nova infrastruktura koja je letos instalirana i od tada imam konstantnu brzinu prema paketu (100/10). Ja prezadovoljan prema svojim mogućnostima plaćanja i potrebama: https://www.speedtest.net/result/10260459090.png
Što se tiče ovoga navikni se, pa neće ni da se predstave na fejsbuku, da ne bi posle bio dotični/dotična kriva što su ti obećali nešto a nisu ispunili (tipa čekaš 3 meseca jedan televizor, kao što moji prijatelji još uvek čekaju, potpisali ugovor početkom avgusta i dan danas još uvek ih niko ne zove da im kaže za dostavu TV-a). Vidim da ima stvari gde su neozbiljni i to me žulja, znam da niko nije savršen pa tako ni internet provajderi. Sa SBB podrškom uvek znam sa kime razgovaram (obično je to Božidar u mom slučaju) ali bar znam da je čovek sa druge strane i svaki put dobijem odgovor na pitanje a ne ovako da dobijam šablonske odgovore sa sve "uguranim" linkom ka njihovom sajtu što i mene gadno nervira. Pitam ih jednu stvar a oni odgovaraju šta oni hoće i još rade copy/paste te šablone.Možda zato što sam zadnjih 6. godina dobijao sve potrebne informacije i ugovarao sve pogodnosti putem tiketa.
Pa ako jedan lokalni provajder to može, onda može i dosta veći provajder ispoštovati "svoje" pripojene korisnike i dati im odgovor na postavljena pitanja, a ne odgovarati generičkim porukama.
Sve je to lepo, ako si ti zadovoljan tim internet brzinama ima dosta nas koji nismo, jer smo se navikli na dosta veće upload brzine.
"Super Sve" smo ja i majka uzeli, prvih 12 meseci za 1 din jer je nova instalacija u mestu i prvi su koji su ponudili GPON (optičke) pakete u odnosu na dosadašnji ADSL pa su maltene svakom ko se prijavio davali 12 meseci po dinar umesto standardnih 6 meseci po dinar a posle će biti 2900 din (Internet, Televizija i fiksni u njihovoj mreži).Koliko placas ovaj paket?
Trenutno u Nišu imamo 396 tv kanala, od kojih je dobar deo u HD-u, možemo da gledamo na neograničenom broju televizora i ako od 16.11. to ne bude slučaj, većina onih koji ja znam će napustiti Exe.
Ja imam trio paket koji sam uzeo pre godinu dana. Potpisao sam ugovor na 24 meseca, pri čemu je prvih 12 meseci po 1 dinar, tako da ne znam da li ću moći da raskinem ugovor bez plaćanja penala ali ako budu paketi kao u Supernova, to nam definitivno ne odgovara jer u kući imamo 6 televizora.
Alternativa su mi Jotel (na kome sam bio 15 godina, zadnje 2 godine na optici) ili Net Net.
Jotel-ov optički internet je OK, ne vidim razliku između njega i Exe Net-a po tom pitanju. Ali TV kanali, broj kanala, EPG i sam kvalitet je na strani Exe-a. To je neuporedivo.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Možda tebi zbog tvog posla treba mnogo jači protok i sa te strane te u potpunosti razumem. Neka ti je sa srećom sa njima, ne znam šta drugo da kažem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari