joojant200
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2001
- Poena
- 865
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo Thinkbook 16
- Tablet
- Lenovo t something
- Mobilni telefon
- Sljamsung S23
- Pametni uređaji
- Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Treba mi drugi tv u kuci.
Nisam se nesto odusevio sa trenutnim odnosom ponuda/cena jeftinih LG televozora, pa reko mogao bi probati Vox 39-43" i jos uzmem na karticu na rate.
To je turski proizvodjac? Koji su jos brandovi od istog proizvodjaca?
-Ali tehnicke specifikacije ne postoje niti za jedan tv, ono na sajtu je smesno, niti postoji uputstvo za upotrebu na sajtu.
https://www.voxelectronics.com/vox-televizori/
-Vidim da im je panel 1080p. Da li se zna koji je tacno panel u pitanju, koji je odziv i ugao gledanja?
-Kakvi su zvucnici, koje jacine?
-Koji je soc na ploci?
-Sta im znaci CMP? Da li ima paralelu sa CMR? ili sa LG oznakama?
-Sta im znaci wifi reday-moze da primi wifi adapter - kakav/posto? Da li takav tv ima utikac za zicanu mrezu, ako ima da li mi onda ni ne treba adapter ako necu wifi, a hocu smart preko kabla?
-Da li ima neke logike u tim njihovim nazivima uopste?
40DSA311G (zvucnici?)
43YB650 (2x 6W zvucnici?)
43DSM470B (2x 10W zvucnici?)
Prva dva broj su dijagonala, zadnja oznaka je boja, osim ako stoji U kada je uhd.
Sta im znace slova?
A-android ako je prva oznaka, a sta je kad je 3.ca a nije analogni tuner posto je tuner t2/c?, D-direct led? S-Slim, mogao bi biti i smart ali na svakom stoji S oznaka pa pa sam lupio slim?? W-wifi? Y- mi deluje da je neka dobra oznaka???
zadnja 3 broja su pretpostavljam oznaka modela i nemaju nikakve logike?
Mislim Kod Samsunga i LG-a ima logike svaka oznaka pa pretpostavljam da i ovde ima?
Nisam se nesto odusevio sa trenutnim odnosom ponuda/cena jeftinih LG televozora, pa reko mogao bi probati Vox 39-43" i jos uzmem na karticu na rate.
To je turski proizvodjac? Koji su jos brandovi od istog proizvodjaca?
-Ali tehnicke specifikacije ne postoje niti za jedan tv, ono na sajtu je smesno, niti postoji uputstvo za upotrebu na sajtu.
https://www.voxelectronics.com/vox-televizori/
-Vidim da im je panel 1080p. Da li se zna koji je tacno panel u pitanju, koji je odziv i ugao gledanja?
-Kakvi su zvucnici, koje jacine?
-Koji je soc na ploci?
-Sta im znaci CMP? Da li ima paralelu sa CMR? ili sa LG oznakama?
-Sta im znaci wifi reday-moze da primi wifi adapter - kakav/posto? Da li takav tv ima utikac za zicanu mrezu, ako ima da li mi onda ni ne treba adapter ako necu wifi, a hocu smart preko kabla?
-Da li ima neke logike u tim njihovim nazivima uopste?
40DSA311G (zvucnici?)
43YB650 (2x 6W zvucnici?)
43DSM470B (2x 10W zvucnici?)
Prva dva broj su dijagonala, zadnja oznaka je boja, osim ako stoji U kada je uhd.
Sta im znace slova?
A-android ako je prva oznaka, a sta je kad je 3.ca a nije analogni tuner posto je tuner t2/c?, D-direct led? S-Slim, mogao bi biti i smart ali na svakom stoji S oznaka pa pa sam lupio slim?? W-wifi? Y- mi deluje da je neka dobra oznaka???
zadnja 3 broja su pretpostavljam oznaka modela i nemaju nikakve logike?
Mislim Kod Samsunga i LG-a ima logike svaka oznaka pa pretpostavljam da i ovde ima?