Šta je novo?

iPhone 12

Realno je reći da će se ubiti od prodaje kao i svake godine. I svi znamo da je Apple kompanija koja postavlja standarde koje druge kompanije slede. Verovatno su i najbolji i svom poslu. Takođe će verovatno preci na bežično punjenje vrlo brzo i izbaciti port za punjenje skroz. Meni samo nije realno da neko ovde pokušava da druge koji iznose svoj stav da je ovo po njima loša stvar itd ismevaju. Neka kupi ko šta hoće i neka sam proceni da li mu je to ok ili ne. Ovo je forum i izbose se svoja mišljenja, recenzije itd i ne služi da odbranu časti bilo koje kompanije.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Razbiće se od prodaje i u ovoj čudnoj godini zato što im je gama proizvoda odlična i gađa više ciljnih grupa nego ikada.

Ja sam npr. ubeđen da će se Mini sjajno prodavati. Pa čoveče ja godinama čekam mali telefon.

I ja kontam da cu uzeti Mini, samo da ga isprobam prvo, da vidim kako lezi u ruci.

Realno je reći da će se ubiti od prodaje kao i svake godine. I svi znamo da je Apple kompanija koja postavlja standarde koje druge kompanije slede. Verovatno su i najbolji i svom poslu. Takođe će verovatno preci na bežično punjenje vrlo brzo i izbaciti port za punjenje skroz. Meni samo nije realno da neko ovde pokušava da druge koji iznose svoj stav da je ovo po njima loša stvar itd ismevaju. Neka kupi ko šta hoće i neka sam proceni da li mu je to ok ili ne. Ovo je forum i izbose se svoja mišljenja, recenzije itd i ne služi da odbranu časti bilo koje kompanije.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Ne znam ko se ismeva, ja sam bio ironičan, zato sto se svake godine ponavlja ista priča, stalno nešto sporedno ne valja i onda citamo post za postom o tome kako ćemo svi da propadnemo sto su izbacili punjač iz kutije.

Ima i suprotnih mišljenja, ima nas koje zabole za punjač i slušalice i više nas zanima kakav je sam proizvod i o tome i treba da se diskutuje ali prethodnih 50 postova samo se priča o punjaču i to će se nastaviti sve dok svi ostali ne poizbacuju punjace, onda odjednom to više nikom neće biti važno.

Isto je bilo kad su izbacili sve portove sa MacBook-ova i ostavili samo USB-c, pola Srbije doživelo nervni slom. Posle godinu dana svi su poizbacivali sve osim USB-c i nikom ništa. Sad kukaju sto apple ne ubaci USB-c na mobilne, dok bi meni to bio vrhunski Anti-ekološki potez jer bih u tom slučaju ja bacio bar 10-ak raznih kablova, a mogu da zamislim ameri koji imaju po par kablova u svakoj sobi, milioni tona otpada od lightning kablova. Itd, poenta je, manite se suvisle priče i dajte da diskutujemo o onom sto je suština i kako glasi tema - iphone 12.

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam ko se ismeva, ja sam bio ironičan, zato sto se svake godine ponavlja ista priča, stalno nešto sporedno ne valja i onda citamo post za postom o tome kako ćemo svi da propadnemo sto su izbacili punjač iz kutije.

Ima i suprotnih mišljenja, ima nas koje zabole za punjač i slušalice i više nas zanima kakav je sam proizvod i o tome i treba da se diskutuje ali prethodnih 50 postova samo se priča o punjaču i to će se nastaviti sve dok svi ostali ne poizbacuju punjace, onda odjednom to više nikom neće biti važno.

Isto je bilo kad su izbacili sve portove sa MacBook-ova i ostavili samo USB-c, pola Srbije doživelo nervni slom. Posle godinu dana svi su poizbacivali sve osim USB-c i nikom ništa. Sad kukaju sto apple ne ubaci USB-c na mobilne, dok bi meni to bio vrhunski Anti-ekološki potez jer bih u tom slučaju ja bacio bar 10-ak raznih kablova, a mogu da zamislim ameri koji imaju po par kablova u svakoj sobi, milioni tona otpada od lightning kablova. Itd, poenta je, manite se suvisle priče i dajte da diskutujemo o onom sto je suština i kako glasi tema - iphone 12.

AMIN

Ne mogu da verujem da neko moze da bude toliki fanatik i da kaze to je ok sto nema slusalica i punjaca na telefonima, pa i punjaci crkavaju, nego kupis telefon i trcis da kupis punjac, ili neko koristio samsung i hoce da koristi ip mora da kupuje preko telefona brdo stvari jos, nemojte ljudi tako plitko razmisljati i braniti firmu koja ima milijarde i jos toliko gladi preko toga, ja cu ga verovatno mozda i kupiti ali da su bedni ispali jesu...

U stvari te dve stvari nemaju veze jedna sa drugom. Gume su potrosna roba i ocekuje se da se menjaju na određenoj kilometrazi ili posle par godina čak i na sopstvenim kolima koje si kupio nova sa novim gumama, dok punjači pune bilo koji telefon i ne troše se od upotrebe. Pravilna analogija bi bila, kupio si teslu ili neki drugi električni auto od XX$$ i nisi dobio centralu koja generiše struju da ga punis. Čekaj, pa i ne dobiješ ništa za punjenje sa električnim kolima, zašto to ljudi kupuju, ovce za šišanje, itd, itd, bla, bla...

Ionako iduce godine u ovo vreme ni jedan telefon više neće imati punjač u kutiji tako da je cela ova priča gubljenje vremena.

Ranije nije bilo slušalica sa telefonima nego ko je hteo da slusa muziku morao je da kupi 3rd pty, pa je posle nekoliko godina to postao standard pa će sad opet biti izbačene iz kutije.

Posto gospoda brise komentare. Apsolutno netacno sto pises. Uz Teslu dolazi charging kit, informisi se. Uostalom, imas alternativu, odes na elektricni punjac i napunis i to dzabe. Spomenuo sam gume jer bez ako ih nemas odmah na autu ne mozes voziti isti. Tako i ako nemas adapter sa usbc ne mozes napuniti iphone.
Ocigledno se ne smije iskazati stav o ovoj stvari. Iako ce kroz par godina svi izbaciti i preci na wireless punjenje.
Naravno da Ameri imaju brdo punjaca, kablova, itd. Ja kazem a sebe da cu se morati nekako snaci ili kupiti novi adapter, kao i vecina korisnika koja je presla sa androida na iphone. I to je to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znaci ni novi kad se kupi nema punjač. Sjajno.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Uglavnom ne varaju kupce uvaljujuci inferiorni exynos procesor, a sada je li notch manji ili ne, ne smeta, jer je face id vrh. Punjac je glupost, ja npr imam 1 iphone i trebam ga prodati bez punjaca, jer eto necu imati cime puniti novi uredjaj, hahah. Kada cijena bude 100-1100 eura, bice super kupovina, znaci negdje oko februara, ako bude ista situacija kao sa 11 prosle godine. Ali da li se isplati prelaziti sa ip 11 PM, po meni apsolutno ne, osim onih sto vole imati najnoviji hardver koji postoji na trzistu.

Ovo bi bilo pretačno do pre 6-7 meseci. Sada me užasno iritira kada u prodavnici moram 17 puta da ukucavam PIN svaki put kada pogledam spisak za kupovinu. Mogu da zamislim kako je tek nekome ko je obavezan da nosi masku celo radno vreme.

Ne mogu da verujem da neko moze da bude toliki fanatik i da kaze to je ok sto nema slusalica i punjaca na telefonima, pa i punjaci crkavaju, nego kupis telefon i trcis da kupis punjac, ili neko koristio samsung i hoce da koristi ip mora da kupuje preko telefona brdo stvari jos, nemojte ljudi tako plitko razmisljati i braniti firmu koja ima milijarde i jos toliko gladi preko toga, ja cu ga verovatno mozda i kupiti ali da su bedni ispali jesu...

Zašto je fanatizam ako neko kaže da mu ne treba punjač? Ima nas koji ne prodajemo telefone, nikada mi nije nije crkao punjač za iphone, izvadim novi iz kutije samo kada izgubim stari (obično "stradaju" na putovanjima).

Slažem se da su ove godine trebali da ubace USB-C, ionako će to uraditi kad-tad

Sto bi kada ce opet svi da kupe?

nece svi, evo trip nece vise kupovati iphone jer ne daju punjac

@novemberwhisky
I mene nervira to sa maskom, bukvalno ju moram spustiti na sekund ispod nosa da prepozna lice sto iritira.

Nadam se da će apple ili neko treći napraviti magsafe dodatnu bateriju, koja se samo "nalepi" na telefon po potrebi. Nešto kao charging case, samo 100 puta elegantnije rešenje. To bi bilo super za putovanja npr.

Poslednja izmena:
“Apple je nakon premijere novih iPhone 12 modela, smanjio cene slušalica EarPods koje dolaze sa Lightning konektorom, sa 29 na 19 dolara. Ista priča je i sa novim punjačem Apple-a sa 20 vati (W), sada košta 19 dolara.”

Nadam se da će apple ili neko treći napraviti magsafe dodatnu bateriju, koja se samo "nalepi" na telefon po potrebi. Nešto kao charging case, samo 100 puta elegantnije rešenje. To bi bilo super za putovanja npr.
Pitaka ima fino rešenje za magnetni "powerbank", zaboravio sam kako se zove, a sada će sigurno svi polako da izbace svoje verzije.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

nece svi, evo trip nece vise kupovati iphone jer ne daju punjac

Tacno, jer necu vise biti ovca da placam uredjaje koji ne donose nista novo generacijama i daju nam nesto sto vec svi drugi telefoni imaju 3 godine unazad, takodje vec ova smejurija, cujes ti da cuvam od starog, dovoljno sam bio ovca od 6 pa 7 pa 8+ sad 11, stavljam tacku i idemo dalje btw 11 na prodaju od ovog minuta... Ali braniti i pravdati ovakve poteze je smesno, tipa kupis patike i posle moras da uzmes uloske za njih ili ako imas od prethodnih ti ubaci.

Poslednja izmena:
Tacno, jer necu vise biti ovca da placam uredjaje koji ne donose nista novo generacijama i daju nam nesto sto vec svi drugi telefoni imaju 3 godine unazad, takodje vec ova smejurija, cujes ti da cuvam od starog, dovoljno sam bio ovca od 6 pa 7 pa 8+ sad 11, stavljam tacku i idemo dalje btw 11 na prodaju od ovog minuta... Ali braniti i pravdati ovakve poteze je smesno, tipa kupis patike i posle moras da uzmes uloske za njih ili ako imas od prethodnih ti ubaci.

Ja da sam toliko ljut na Apple i da se osecam kao ovca razbio bi taj 11:D

tako je. i treba biti dosledan u tome.
ja sam prestao da kupujem bilo sta od Asusa kad sam saznao da za graficku koja je dobijena kao nagrada na takmicenju nema garancija... mogu sad da budu najbolji, *mjau**mjau**mjau*a princip

Izes karakter koji nije labilan, ja mislim da ce trip medju prvima da zabode 12-ku.

Jel ima opravdanje zasto ne ide punjac? Nisam gledao event.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Ocekujem IP13 da dodje kutija bez telefona, ako zelis i telefon doplati koju zelis verziju, a to ce naravno biti ispravno jer Apple tako kaze, a uskoro ce i drugi proizvodjaci krenuti Apple stopama i to je ok naravno, ne znam sta ljudi ocekuju.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Mislim da je to za punjac i slusalice vrhunski cinizam ali moze im se.

Beš punjač ali nemam niti jedan sa USB-C, svi su USB, tako da bih svakako morao kupiti novi. [emoji23]

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Nista novo i previse korisno osim 5G koji jos nije zaziveo.

Serija 11 i dalje radi posao, osim za fanbojeve.

Nazad
Vrh Dno