Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Mislim da je bolje cekati prolece i novu S seriju ili novi Note za godinu dana. Ovo je katastrofa sta rade sa Note modelima posle devetke.

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk
Sto katastrofa,oba modela su top ponude i ne postoji nista kompletnije na trzistu sigurno, e sad druga je stvar soc ako si na to mislio. To rade i sa S serijom

Ne znam jer ga uvek dopunim kad bude na 40-50%, ali recimo između 10 i 20%.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Sto katastrofa,oba modela su top ponude i ne postoji nista kompletnije na trzistu sigurno, e sad druga je stvar soc ako si na to mislio. To rade i sa S serijom
Pa eto da su stavili jacu bateriju i da nema onoliku grbu od kamere i olovka da je na pravoj strani, ali ajde to manje vise.

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Od toga sto si naveo jedino je olovka na de...lnom mestu,sve ostalo je ok. I ja bih voleo da ima vecu bateriju i meni ne bi smetalo da je deblji ali verovatno vecini bi. Sto se kamere tice predpostavljam da je moralo zbog hardvera tako. Na note10 plusu je sve to bilo idealno,najlepsi telefon ikad po mom misljenju

Pa zasto ga punis na 40-50% spustis je na 20 pa puni.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Zato što sam pri punjaču. [emoji16] Ne punim ga preko noći, što znači da bih novi dan započeo sa ~10%, pa ga dopunim da sutradan bude bar na oko 40-50%..
Mada se ne opterećujem puno sa tim, ali gledam da ne pada ispod 20%..(na 11 pro max sam uspevao da sa jednim punjenjem dnevno do 80%, završim dan sa oko 20%, što je optimalno za bateriju).

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Jel probao neko igrice preko dex-a na tv da igra uz pomoc dzojstika...nisam nesto u fazonu igrica ali ide zima sta znam...intresuje me jel moze to preko wifi ili mora telefon kablom na tv...mislim na neke zahtevnije igrice probao sam ja neke gluposti ok je to nema kasnjenja ali nemam dzojstik za nesto ozbiljnije

Ima kasnjenja ipak. Probao ja CoD

Obradovao me postar malopre
cabe727023b649b7fce79e2266ea30d2.jpg

Paaa radi sve na maksimumu :D ali u toku igre hoce malo fps da varira, ne drzi sve vreme 60 fps, pada povremeno na 56 - 58 fps. Ali definitivno fali malo optimizacije od developera igre za ovaj fon. PUBG sve na max ne mrda sa 60 fps npr. GRID MP radi perfektno takodje, PES isto 60 fps na HIGH, WoT sve skoro do kraja isto 60 fps :D samo eto malo da ispeglaju CoD.

Paaa radi sve na maksimumu :D ali u toku igre hoce malo fps da varira, ne drzi sve vreme 60 fps, pada povremeno na 56 - 58 fps. Ali definitivno fali malo optimizacije od developera igre za ovaj fon. PUBG sve na max ne mrda sa 60 fps npr. GRID MP radi perfektno takodje, PES isto 60 fps na HIGH, WoT sve skoro do kraja isto 60 fps :D samo eto malo da ispeglaju CoD.
Jel to govoris za exy ili snap verziju?

Snap ofc...gotovo svi u temi smo na pomenutom [emoji847][emoji6]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Govorim za SD naravno. Meni je prvih par meseci radilo isto onako na N10+ SD dok su ispeglali igru i onda zadnjih par meseci stabilno na 60 fps. Pa brat znas kako, instaliraj game plugins i izaberi PERF Z (u toku igre gledas fps, cpu/gpu usage i temp) i onda nakon 20 min vidi da li ti je fps stabilan. Garantujem da pada na 50 fps sa Exy varijantom. Jer ne vidi svako od nas, ne uocava tu razliku toliku, drug igra na 40 fps i u fazonu kao isto mu je kao i meni, a meni tecnije 100 x na 60 fps. Instaliraj pa nam javi :) P.S. postavi podesavanja na VERY/HIGH, MAX FPS, AA on, DOF on i RealTime Shadows na ON

Poslednja izmena:
Govorim za SD naravno. Meni je prvih par meseci radilo isto onako na N10+ SD dok su ispeglali igru i onda zadnjih par meseci stabilno na 60 fps. Pa brat znas kako, instaliraj game plugins i izaberi PERF Z (u toku igre gledas fps, cpu/gpu usage i temp) i onda nakon 20 min vidi da li ti je fps stabilan. Garantujem da pada na 50 fps sa Exy varijantom. Jer ne vidi svako od nas, ne uocava tu razliku toliku, drug igra na 40 fps i u fazonu kao isto mu je kao i meni, a meni tecnije 100 x na 60 fps. Instaliraj pa nam javi :)
Ma ne opterecujem se vidim da mi radi odlicno jel bi primetio razliku da je ima kad tek udjem da igram i nakon nekog vremena,na note 9 posle 2 partije obori preformanse cim predje 40c opadne fps primetno.

Govorim za SD naravno. Meni je prvih par meseci radilo isto onako na N10+ SD dok su ispeglali igru i onda zadnjih par meseci stabilno na 60 fps. Pa brat znas kako, instaliraj game plugins i izaberi PERF Z (u toku igre gledas fps, cpu/gpu usage i temp) i onda nakon 20 min vidi da li ti je fps stabilan. Garantujem da pada na 50 fps sa Exy varijantom. Jer ne vidi svako od nas, ne uocava tu razliku toliku, drug igra na 40 fps i u fazonu kao isto mu je kao i meni, a meni tecnije 100 x na 60 fps. Instaliraj pa nam javi :) P.S. postavi podesavanja na VERY/HIGH, MAX FPS, AA on, DOF on i RealTime Shadows na ON
E da jos da te pitam koliko ide temperatura posle duzeg igranja,kad sam imao a80 ranije na njemu je radila perfektno doduse medium detalji al i posle 3h igranja temperatura ne ide preko 32-33 stepena hehehe.[emoji3]

To je top temp :D ali vrvt su dr cpu i gpu u njemu. U kucnoj varijanti oko 39 - 41 c. Sada napolju kada je hladnije ili u prostotiji gde se ne greje oko 36 - 38 c.

To je top temp :D ali vrvt su dr cpu i gpu u njemu. U kucnoj varijanti oko 39 - 41 c. Sada napolju kada je hladnije ili u prostotiji gde se ne greje oko 36 - 38 c.
Bukvalno iste temperature kao kod mene na n10+,stim sto ja u pocetku kad stavim detalje na max bateriju brze srce,pa stavim medium detalje i shadow on,60fps i rokaj.[emoji3]U a80 je snap 730 za igrice nema dalje odlican,al na primer dugar u a71 ima isti taj chip i kaze posle 2 partije opadne fps bas i to stavi namerno low detalje,zasto ja ne znam.

Drugari ima li iko u temi da je prešao sa s20 snap na n20 ultra snap? Našao sam ovde na oglasima g9810 za 600e (star dve nedelje) pa me interesuje autonomija. Note me definitivno uništava sa dimenzijama, nije za gradilište nikako. Takođe mi je problem samo 128gb na s20 ali za to bi se nekako i stisnuo kada bi znao da bih bar približno korišćenje izvlačio kao sada. Hvala svima na proverenim infos [emoji2772]

Pazario pa ću da iznesem utiske! Ovako na prvu, preporod za ruku!

50073342f46ad28cdc05b7d96c71286e.jpg

Poslednja izmena:
Kakav je u ruci u odnosu na Note 10+?

Nisam imao note 10+ (samo običan note10 i 20 ultra) ali ovo olakšanje se rečima ne može objasniti. Jedina primedba je što nisam nabavio HK model i što nema 256 ili 512gb; savršen bio!

Pazario pa ću da iznesem utiske! Ovako na prvu, preporod za ruku!

50073342f46ad28cdc05b7d96c71286e.jpg

Imaš li google play (ne bi trebalo fabričiki, dok HK verzija ima, ako možeš zameni za HK)? Šta se dešava kada ga pokreneš, google me zanima da li ima?

Poslednja izmena:
Imaš li google play (ne bi trebalo fabričiki, dok HK verzija ima, ako možeš zameni za HK)? Šta se dešava kada ga pokreneš, google me zanima da li ima?
Ivane nema ali ovi iz tradingshanzen ubace nekako. E sad plašim se da će da nestane ako vratim na fabrički. Moram na xda da vidim jel može da se upuca neki TGY rom obzirom da su isto g9810
Slican je gotovo isti kao n10+,malo je duzi ultra 2mm tako negde.

Predpostavljam da je mislio na novi s20 [emoji6]

Može da se desi. Ako zezneš šalji za BG, rešava se. U principu zato ih niko ne uzima, samo HK.

Nazad
Vrh Dno