suboticanin
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2015
- Poena
- 80
Sta kupiti posle lavaca super kreme? Ne mogu vise da nadjem tu kafu. Sta mi preporucujete tog kvalitete, ili bolje?
Na eBayu iz Kine za 25 evra. Kod nas sam viđao ali ne ispod 7000 dinara.
![]()
Počeo sam da koristim vagicu i svima preporučujem, nisam ni imao pojma koliko sam lutao bez nje.
Stigao. Ne znam kako sam do sad mogao vez ovoga, ovo treba da isporučuju umesto standardnih tamperaBez ovoga i vage je skoro nemoguće raditi. Preporuka!
Hvala, gledao sam na Aliju trenutno su poštarine nenormalno podignute pa sam odustao od kupovine, baš ću da vidim na ibeju kako stoje stvari.Na eBayu iz Kine za 25 evra. Kod nas sam viđao ali ne ispod 7000 dinara.
![]()
Počeo sam da koristim vagicu i svima preporučujem, nisam ni imao pojma koliko sam lutao bez nje.
Pozdrav, ima li neko ideju gde se kod nas moze naci mali moka pot (za jednu ili 2 kafe)?
Video sam na par mesta ali samo neke velike, a meni bi trebalo za bukvalno jednu solju.
Hvala, gledao sam na Aliju trenutno su poštarine nenormalno podignute pa sam odustao od kupovine, baš ću da vidim na ibeju kako stoje stvari.
Sa poštarinom preko 20eur ili samo vrednost robe?Za skuplje stvari ja naručujem na Nemačku virtuelnu adresu. Otvorio sam adresu na Mailboxde.com. Slanje iz Nemačke ovamo je oko 10eur. Šljaka super. Jedino što ovi naši dripci obavezno naplate PDV za sume veće od 20eur.
Grupu čistim sunđerom posle svake pripremljene kafe, ali koristim vodu sa česme (verovatno se preporučuje neka flaširana meka voda).
Moje pitanje je kako da temeljno očistimo grupu i da omogućim normalan protok vode?
Sent from my S10e using Tapatalk
Imam delonghi bco 420. Nemam ni jedan filter godinama. Koristim česmovaču. 2x godišnje sipam iz DM rastvor na bazi limunske kiseline. Posle spremljene kafe često ista ostane u ručici do sutra. Sita prebrisem ubrusom. Povremeno skinem i lepo operem.
Poznavaoci bi rekli užas. Nikakav problem nikad. Kafa odlična. Ima kremu, gustinu.
Ko god dodje i proba pohvali. Eto. Toliko
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari