Imam problem sa eon boxom, imam pristup internetu i sve, ali koliko god puta da ga resetujem, ili iskljucim iz struje on kaze isto NEMA ENETERNETA, kao da nisam prikljucio kabal, ukljucim kabal u laptop radi normalno neta ima, a box mi kako god okrenem kaze da nema neta, menajo port u ruteru i sve al dzaba, imam samo live program, dok nema youtuba, niti vracanja kanala unazad, to se desilo kada je nestalo struje, znam da mu inace treba malo da dodje sebi nakon nestanka struje i "povuce" internet u box, ali sada nakon svega nista. ??? Sta da radim ??? Hvala.
USB ventilator ti je prikačen na EON Box?Kako da povežem 2 stvari na 1 usb?
Imam usb ventilator i mini tastaturu. Probao neki hub ali neće.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zar se toliko pregrevao? Bilo je priče da ako se naopako okrene da je pomagalo.Da. Progledao je. Mislim na postolje za laptop. Dva 8cm fana. Sasvim dovoljno
Možda da ventilator povežeš na USB TVa, a tastaturu na box?Kako da povežem 2 stvari na 1 usb?
Zar se toliko pregrevao? Bilo je priče da ako se naopako okrene da je pomagalo.
Pretpostavljam da imaš KAON? SDMC jedva da je topao, u mom slučaju barem, i to pod punim opterećenjem ne pregreva se uopšte.
Za 300 din nek bude ladan ko zmija. Inače, nema cpu senzor. I tu su uštedeli [emoji16].
Zna li neko za usb rešenje?
Još ti je ostalo da u SBB temi pitaš isto...Možda sam propustio do sad ali bih voleo da mi neko kaže postoji li šansa da na EON boxu instaliram aplikaciju supernova??? ...ako može da mi da savet kako...hvala unapred.
Kako si našao u store hbo go, ja ne mogu da ga nadjemDa, sinoć EON box odbijao da mi prihvati cast s telefona, vraća se na početnu stranicu aplikacije na telefonu, a na ekranu mi reklamira prebacivanje drugih sadržaja iz HBO ponude. Poslušao jednog kolegu, instalirao HBO GO aplikaciju iz stora na EON boxu direktno, aktivirao HBO tv aplikaciju i sad radi odlično na boxu. Malo EON, malo HBO aplikacija...
I kod mene problem s glasovnim komandama... odustao na kraju, ne koristim.
Kako si našao u store hbo go, ja ne mogu da ga nadjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari