Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na odgovoru.
Nisam primerio ranije na SK.
Mogli bi da to srede, smorno je ovako. Plus, placamo uslugu.

Kasni ton, traka sa slovima pri dnu ekrana i brze scene seckaju, dok ne ugasim pa ponovo upalim box, danas mi se cak sam nekako restartovao eon app... Ocaj kako radi...

Ima li neki post gdje je neko skupio ove vazne stvari, kao oko daljinskog kodiranje neko i slicno, mislim wifi aktivacija da se moze povezati i slicno sto sam citao, jer nema u prvom postu :(

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Imam problem sa eon boxom, imam pristup internetu i sve, ali koliko god puta da ga resetujem, ili iskljucim iz struje on kaze isto NEMA ENETERNETA, kao da nisam prikljucio kabal, ukljucim kabal u laptop radi normalno neta ima, a box mi kako god okrenem kaze da nema neta, menajo port u ruteru i sve al dzaba, imam samo live program, dok nema youtuba, niti vracanja kanala unazad, to se desilo kada je nestalo struje, znam da mu inace treba malo da dodje sebi nakon nestanka struje i "povuce" internet u box, ali sada nakon svega nista. ??? Sta da radim ??? Hvala.

Desio mi se apsolutno isti slučaj pre nekoliko dana, pokušavao sam svašta uz jedno 6 restartovanja ali nisam radio factory reset jer mi je stvarno bio smor da sve radim od nule.Uspela je najgluplja stvar, a to je otkačinjanje lan kabla dok je box bio isključen, ponovno povezivanje i restart.E, tako je proradilo.

Pisao sam ranije. Stigao mi Transpeed s905x3 box. Greje se. Tek juce rešim da ga osposobim. Kupim laptop postolje sa 2x8cm fana.
Rešeno grejanje. Radi kao zmaj. Eon, slika, zvuk, odziv-sve!
Jedino mi je problem daljinac. Ovaj uz njega radi super ali nema P+ i P-. Mora iz liste da se bira kanal. Uparim eon Notus. Odlično radi ali iz mirovanja nekad treba 2-3 sekunde da odradi komandu. Ne znam do čega je to? Da li BT ili nešto drugo?
Njegov daljinac ima i learning mode.
Hteo sam da V+ i V- programiram za menjanje kanala. Ali kad uparim notus u njega ne vidi zrake(valjda jer je BT). Kako da rešim? Notus ima i IR zrake?
57017f21f07896a72c56b4b2e40e06f0.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Promašio si temu, ovo je za eon box...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Koja je za ovo? Pitam za notus i eon funkcije

da li još neko ima problem kao i ja :)

kad isključim tv (obično se sam isključi posle xxh) i kad ponovo uključim tv (eon box nije pionuto nijedno dugme) obavezno se pojavljuje shoppster kanal !!!!

ps

probao sam sad tj sprečio da signal daljinskog stigne do tva i eon dugme za isključenje od tv tumači kao 8 (beogrid 8 je ovaj glupavi kanal)

ima neko ideju kako ovo s*ebati jer neće box svaki put sa uključivanje istog da upali i tv. (recimo u 20% ali ovo nervira samo tako [emoji1782])

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Meni Eon Box dugme za paljenje tv-a detektuje kao broj 7 da stiskam... Koliko se secam, jos neke dugmice sa daljinca za tv, Eon Box detektuje kao neke svoje komande... Source dugme na daljincu od tva mi otvara neki meni na Eon-u ako se ne varam...

ma znam sigurno da do avgusta nisam imao taj problem. kad sam se vratio sa GO nemogu da se navoknem na ovaj glupavi kanal. nemam pojma ni od kada ga imaju u ponudi. verovatno od skoro tj od nekog update eona [emoji39]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Dva pitanja
1. Kako promjeniti audio jezik, jer kada idem u opcije boca ima samo jezik interfejsa, tastature i glasovnog ...

2. Kako povezati daljinski icom sa tvom i kako linkovati neku dugmad po zemlji tj. Hocu da dole zadnje plavo dugme linkujem na kori, a crveno na youtube

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da li je moguće da su blokirali internet za IPTV aplikacije na njihovom box-u?
Instalirao Smart IPTV preko play prodavnice i ubacio listu koja uredno radi na računaru, ali na box-u neće da otvori ništa...

Iptv liste? Onda mi tek ništa nije jasno.
Radi lista u VLC-u na računaru, ali ista neće da radi kada je ubacim u SmartIptv, počne da baferuje i piše No internet connection.

Poslednja izmena:
Kako da povežem 2 stvari na 1 usb?
Imam usb ventilator i mini tastaturu. Probao neki hub ali neće.

Kako da povežem 2 stvari na 1 usb?
Imam usb ventilator i mini tastaturu. Probao neki hub ali neće.

USB ventilator ti je prikačen na EON Box?

Šta ću ja još na ovom forumu da pročitam... :D

Sent from my SM-T510 using Tapatalk

Da. Progledao je. Mislim na postolje za laptop. Dva 8cm fana. Sasvim dovoljno

Da. Progledao je. Mislim na postolje za laptop. Dva 8cm fana. Sasvim dovoljno

Zar se toliko pregrevao? Bilo je priče da ako se naopako okrene da je pomagalo. :)

Pretpostavljam da imaš KAON? SDMC jedva da je topao, u mom slučaju barem, i to pod punim opterećenjem ne pregreva se uopšte.

Za 300 din nek bude ladan ko zmija. Inače, nema cpu senzor. I tu su uštedeli [emoji16].

Zna li neko za usb rešenje?

Hm. Kratak kabl ali moglo bi. [emoji106]

Zar se toliko pregrevao? Bilo je priče da ako se naopako okrene da je pomagalo. :)

Pretpostavljam da imaš KAON? SDMC jedva da je topao, u mom slučaju barem, i to pod punim opterećenjem ne pregreva se uopšte.

Ne greje se ni KAON isto jedva da može da se oseti da je topao.A koko se sećam @zigic ima Transpeed box na kome dok ga ne ohladi nemože ni jedna aplikacija kršteno da mu radi.

Za 300 din nek bude ladan ko zmija. Inače, nema cpu senzor. I tu su uštedeli [emoji16].

Zna li neko za usb rešenje?

Možeš punjač od mobilnog skineš kabal i ubodeš direktno u punjač USB kabal od postolja za laptop ono isto radi na 5v.
A možeš da kupiš i produžni kabal koji pored standarnih ima da se ubode i USB kabal.

Možda sam propustio do sad ali bih voleo da mi neko kaže postoji li šansa da na EON boxu instaliram aplikaciju supernova??? ...ako može da mi da savet kako...hvala unapred.

Možda sam propustio do sad ali bih voleo da mi neko kaže postoji li šansa da na EON boxu instaliram aplikaciju supernova??? ...ako može da mi da savet kako...hvala unapred.
Još ti je ostalo da u SBB temi pitaš isto...

Ah, pogrešio sam nešto. Jel to ona TV po tvom? Ako imaš apk probaj.

Poslednja izmena:
Jel imao neko problem sa castom sa hbo go izbacuje poruku greška u povezivanju

I koja je fora sa voice search, radilo mi je čitavih 2 sata. Sad samo vrti šarene tačkice. Negde sam procitao da treba da se obrise neki update za daljinac. Ako je tako gde to da odradim?

Poslednja izmena:
Da, sinoć EON box odbijao da mi prihvati cast s telefona, vraća se na početnu stranicu aplikacije na telefonu, a na ekranu mi reklamira prebacivanje drugih sadržaja iz HBO ponude. Poslušao jednog kolegu, instalirao HBO GO aplikaciju iz stora na EON boxu direktno, aktivirao HBO tv aplikaciju i sad radi odlično na boxu. Malo EON, malo HBO aplikacija...

I kod mene problem s glasovnim komandama... odustao na kraju, ne koristim.

Da, sinoć EON box odbijao da mi prihvati cast s telefona, vraća se na početnu stranicu aplikacije na telefonu, a na ekranu mi reklamira prebacivanje drugih sadržaja iz HBO ponude. Poslušao jednog kolegu, instalirao HBO GO aplikaciju iz stora na EON boxu direktno, aktivirao HBO tv aplikaciju i sad radi odlično na boxu. Malo EON, malo HBO aplikacija...

I kod mene problem s glasovnim komandama... odustao na kraju, ne koristim.
Kako si našao u store hbo go, ja ne mogu da ga nadjem

Da li ti je box na android 9 verziji?

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno