Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

US $8.31 48%OFF | for Xiaomi Mi Note 10 Screen Protector Mocolo Mi Note 10 Lite Curved UV Tempered Glass for Xiaomi Mi 10 Pro Screen Protector
https://a.aliexpress.com/_mt7I6Hv

Ne mogu sad da nadjem link sa aparaturom, našao sam ovo.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

US $8.31 48%OFF | for Xiaomi Mi Note 10 Screen Protector Mocolo Mi Note 10 Lite Curved UV Tempered Glass for Xiaomi Mi 10 Pro Screen Protector
https://a.aliexpress.com/_mt7I6Hv

Ne mogu sad da nadjem link sa aparaturom, našao sam ovo.

Porobao sam ne drzi dugo odlepi se brzo.
Nekoliko razlicitih i ni jedan nije duze od nedelju dana

Gesendet von meinem Mi 10 mit Tapatalk

Nemoguće, jedino ako nije dobar lepak. To mora da drži.

Treba da narucis onda loca lepak (ima nešto tipa loca 600-1200 2000 itd) samo videti koji je tačno, jer ako uzmeš previše gust, nećeš moći da odlepis.

Nemoguće, jedino ako nije dobar lepak. To mora da drži.

Treba da narucis onda loca lepak (ima nešto tipa loca 600-1200 2000 itd) samo videti koji je tačno, jer ako uzmeš previše gust, nećeš moći da odlepis.

Verovatno da lepak nije dobar,nisam nasao posebno lepak da kupim.

Gesendet von meinem Mi 10 mit Tapatalk

Zar neće uv lepak da skine oleophobic premaz kad se bude skidao? Ja ga zato nisam zalepio, čitao sam komentare koji idu da se jako teško skida kasnije.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Danas mi stiglo ali nisam stigao da stavim. Javljam za koju nedelju, ova fabrička folija je već popustila na jednom delu zbog maske.

Razmišljam o promeni telefona, mada još nisam prelomio jer stari još uvek super služi. Čitajući o telefonima mi10 mi se učinio veoma zanimljiv. Pogledao sam ga u radnji i uživo je još lepši. E sad, pročitao sam ovu temu od posta gde je prva osoba uzela tel u ruke što je cca 60 strana i jedna stvar mi nije jasna na kraju. Može li se ovaj tel koristiti lepo i bez problema ako se ne root-uje, bootloader ne otključava i ne flash-uje svakih 7 dana? Ne interesuje me drugi sim.
Kakvo je stock korisničko iskustvo za "averige Joe" korisnika koji ne zna/ne želi da se bavi tim stvarima?
Da li dolazi do usporenja posle par meseci? Da li i koliko ima agresivnog bloatware-a? Nikada nisam koristio Miui duže od par minuta, čujem o nekim iskačućim reklamama zbog kojih su im telefoni jeftiniji... Mada ovaj bas I nije nesto džabe...
Izvinjavam se na upadu, znam da su ovde vecina ljudi napredni entuzijasti, ali ima i nas koji prosto želimo da kupimo telefon i koristimo.

Poslednja izmena:
Može.
Stekne se malo pogrešan utisak o xiaomiju na osnovu foruma, jer ovde ljudi vole da se zezaju oko telefona.
Na global modelima nemas (uopšte) previše reklama

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Telefon ce ti odlicno sluziti tako kako dolazi, izvadis ga iz kutije i radi, brz kao munja, odlicna baterija, kamera.. Reklame se iskljuce u Miui aplikacijama koje dolaze sa njim, plus ukucas u private dns: dns.adguard.com i to ti blokira reklame na netu.. Sve ostalo oko bootloadera, romova je finije podesavanje korisnickog iskustva za koje ti treba jedno 2h da iscitas kako se sta radi i povezes postupak za to, naravno ako zelis...Nemoj da se dvoumis jer je telefon odlican..

Telefon je bez greške out of the box kao i svaki flagship drugih proizvođača. Ja sam average Joe koji se ne opterećuje romovima i volim da sve radi kako treba pri prvom uključenju telefona. Ovo mi je treći xiaomi u kući, klinac ima A2, žena mi 9 se i ja ovaj.Svi modeli rade bez greške od prvog dana, kod klinca par godina čini mi se, zenin godinu dana i moj evo mesec dana. Ja ne znam o kakvim reklamama pričate? Nemam nikakve reklame na pomenutim modelima. Ništa nisam dirao niti brisao.
Svaka preporuka da uzmeš ovaj model ili bilo koji njihov model.

Razmišljam o promeni telefona, mada još nisam prelomio jer stari još uvek super služi. Čitajući o telefonima mi10 mi se učinio veoma zanimljiv. Pogledao sam ga u radnji i uživo je još lepši. E sad, pročitao sam ovu temu od posta gde je prva osoba uzela tel u ruke što je cca 60 strana i jedna stvar mi nije jasna na kraju. Može li se ovaj tel koristiti lepo i bez problema ako se ne root-uje, bootloader ne otključava i ne flash-uje svakih 7 dana? Ne interesuje me drugi sim.
Kakvo je stock korisničko iskustvo za "averige Joe" korisnika koji ne zna/ne želi da se bavi tim stvarima?
Da li dolazi do usporenja posle par meseci? Da li i koliko ima agresivnog bloatware-a? Nikada nisam koristio Miui duže od par minuta, čujem o nekim iskačućim reklamama zbog kojih su im telefoni jeftiniji... Mada ovaj bas I nije nesto džabe...
Izvinjavam se na upadu, znam da su ovde vecina ljudi napredni entuzijasti, ali ima i nas koji prosto želimo da kupimo telefon i koristimo.

Na telefon gledaj na kola, mogu da se voze cim iz izvezes iz salona ali imas ipak neke ljude koji vole da to sredjuju, pa tako budze motor, spojlere, ubacuju nitro, druge felne i niskoprofilne gume i da sada nejdem dalje, razumes sta hocu da kazem. Isto ti je i sa telefonima i custom romovima, ti kada ga kupis i odpakujes stavis karticu on je spreman za rad, ali da bi bio jos bolji osecaj mora malo da se doradi... da se razumemo ne mora ni to malo ali bi sto se kaze bilo pozeljno.

Sto se tice MIUI na to gledaj kao masku ili skin, svaki android je usustini isti ali skin je taj po kojem su telefoni raznih prozivodjaca poznati. Ako si imao Samsunga, ok da bice ti malo cudno ili bilo koji drugi telefon ali vec kroz par dana ces se privici na novi skin.

Poslednja izmena:
-------------------
znam da su ovde vecina ljudi napredni entuzijasti, ali ima i nas koji prosto želimo da kupimo telefon i koristimo.
Bez brige, kao što kolega reče svaki telefon je napravljen upravo za "average" korisnika.

Hvala na svim odgovirma ljudi.
Još samo da prelomim da li menjam tel ili ne.

Pretpostavljam ništa zanimljivo. Ja telefone menjam na cca 3god ... U pitanju je Huawei Mate 9

E jesam smotan, hteo da editujem pa obrisah post izgleda. U pitanju je MI 10 5g 8/256

Stigao telefon.

Prvi utisci zvučnici i vibracija.

Pronašao sam mu minus... bt ima jako slab domet. Na starom LG G7 sam mogao komotno da odem 100m od telefona sa jabra elite active 65t i tek onda je zvuk počeo da secka, na ovom odem možda 30tak metara i zvuk se izgubi skroz.

Zvučnici dobri, vibracija katastrofa.

Ne osetim uopšte vibraciju dok mi je telefon u džepu.
Meni baš prija ova iPhone-olika vibracija. Doduše stalno mi je zakacen sat, pa mi nije nešto sad bitno da je čujem.
Dobrodošao u klub Đilkoše. Uživaj!
Hoćeš da se igraš sa XEU? Ostaješ single SIM?

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Hoću, ali neću stići danas da se zezam sa otkljucavanjem i da ga kacim. Imam poslovni telefon, tako da mi single sim ništa ne znači.
Ne menja čovek tabor pa to ti je [emoji2960][emoji56] ...neka te služi tel bro, odličan je [emoji847]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Čekao sam iPhone 12, ali s obzirom da nema 120hz onda sam odustao :)

Pronašao sam mu minus... bt ima jako slab domet. Na starom LG G7 sam mogao komotno da odem 100m od telefona sa jabra elite active 65t i tek onda je zvuk počeo da secka, na ovom odem možda 30tak metara i zvuk se izgubi skroz.

i onda kad odes na bilo koji sajt i pogledas za blutut pokrivenost, svi kazu 10m.

Vrh Dno