Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
prestanite više upšte da spominjete SK-smarate više.......to je prošlost....ovde smo da pričamo o problemima vezano za supernovu i novitetima kao na primer od juče više nema pink2 nego umesto njega se emituje po meni glupi retardirani kanal red
U pravu si bolji je bio pink2, ali preimenovali kanal samo i nebuloze daju. Na kraju rezultat od 200 kanala plafon 10 koji stvarno vrede.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Aman nije poenta u tome. Mnogi hoće da plate i da gledaju kvalitetan program, dobru, stabilnu sliku bez cimanja, a ne mogu zbog rata privatne firme i države.
ako hoces da platis i gledas bez cimanja to je oduvek moglo i nije nikada ni bio problem

BK TV ne radi 7 dana. OFF AIR. Da li može za pretplatu od skoro 2000 mesečno pusti nešto drugo??? CINESTAR 2 HD ili RTS NAUKA npr.

Bk tv je prestala sa radom 1.10.

CELA SRBIJA MOŽE DA GLEDA ORLOVE BESPLATNO UZ EON! ������⚽ Prijavi se na našem sajtu 8.10. i skini EON aplikaciju za svoj mobilni, laptop, tablet ili Smart TV! ☝️ Uživaj u nekoliko dana vrhunskog sporta, sjajne zabave i odličnog TV sadržaja, jer dobijaš i NOVA S, N1, SPORT KLUB i mnoge druge kanale TAKOĐE BESPLATNO!

??

Šta se dogodilo sa DTX kanalom? Kod mene ga nema već nekoliko dana. Lokacija Novi Beograd, bivši RV.

Jel ima još neko problema sa kanalom Dexy TV HD na sajtu supernovaott.rs? Kod mene slika pikselizuje na svakih nekoliko desetina sekundi, i zvuk koliko primećujem je mono...

Malopre uzeo SN internet(dali su mi godinu dana dzabe),sve ok ,jedino sto upload nije 15mb.Dok je kod drugara 14.8mb.Zanima me jer treba da idu dva odvojena kabla pa jedan za tv a drugi za internet tj u modem? Kod mene su na jednom koaks kablu koji je sluzio za tv stavili spliter pa iz njega ide kabal u modem.

Screenshot_1.png

Poslednja izmena:
Tako treba da ide kabl.
Za UL meri ovih dana, meri ujutru, u podne, posle podne i UVEČE, pa ako ne stize do 15Mbps vec uvek oko 10Mbps, onda se zali...

Šta se dogodilo sa DTX kanalom? Kod mene ga nema već nekoliko dana. Lokacija Novi Beograd, bivši RV.

Kod Kopernikusa/Supernova nije nikad ni bio ovaj tv kanal. Mozda je redosled programa prilagodjen sto imaju i ostali operateri u sastavu Supernova

Malopre uzeo SN internet(dali su mi godinu dana dzabe),sve ok ,jedino sto upload nije 15mb.Dok je kod drugara 14.8mb.Zanima me jer treba da idu dva odvojena kabla pa jedan za tv a drugi za internet tj u modem? Kod mene su na jednom koaks kablu koji je sluzio za tv stavili spliter pa iz njega ide kabal u modem.

Pogledajte prilog 290762

Cimaću te ja narednih mesec dva da vidim kako si zadovoljan jer sam i ja presekao skoro pa odlazim iz SBB-a jer mi Supernova nudi 12 meseci po 1 dinar

Meni su u martu net dali po 1 dinar a kablovska je 1600 (super par)

Manja je cena za nove korisnike koji dobijaju 6 meseci "sve" po dinar nego za stare. Mozda je bolje prvo raskinuti ugovor pa ponovo potpisati :D

Glupo mi ovo da pitam, jel ima neko SuperNovaOTT nalog da mu nije popunjen i da mu nije zao da pomogne? hvala unapred

Meni su u martu net dali po 1 dinar a kablovska je 1600 (super par)

Manja je cena za nove korisnike koji dobijaju 6 meseci "sve" po dinar nego za stare. Mozda je bolje prvo raskinuti ugovor pa ponovo potpisati :D

Kazu oni da se "mora" po raskidu biti van sistema usluga SN cela 3 meseca da bi se racunalo da si novi korisnik...

Poslednja izmena:
znaci nisu ni oni veverice...znaju za jadac :eyebrows:

Ja sam dobio 6 meseci kao novi korisnik. Ali slučaj je bio taj da mi se kablovska vodila na strica koji je preminuo, pa je taj ugovor morao biti raskinut, onda sam ja potpisao novi na moje ime, i dobio 6 meseci.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Čisto za info, pravna lica Radijus Vektor DOO, Kopernikus Technology DOO, Mascom DOO i druga su početkom septemba prestala da postoje a pružalac usluge svima ubuduće će biti Moja Supernova DOO. Obzirom da je izvršena promena pružaoca uslige izvršena je izmena cenovnika na sajtu.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

S obzirom da sam ja potpisao ugovor sa Kopernikusom a ne sa Supernovom, jel to znaci da je ugovor sada nevazeci? Firma vise ne postoji zvanicno?

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Ne znači, jer su sva prava i obaveze prenete na novo pravno lice.

Da li je neko imao slican problem vezano za supernovaOTT. Naime strim mogu da pratim samo na mobilnom telefonu (iphone i android) do kada pokusam da pustim na smart tv-u ili racunaru uvek izlazi poruka da se zaustavi strim na predhodnom. Naravno da u toku pustanja strima na Tv-u ili na racunaru nije pusten ni jedan strim niti na iphone uredjaju niti na androidu?

Pogledajte prilog 290762
Kako si dobio godinu dana free?

Prešao sa SBB-a verovatno.

Ja sam kao stari korisnik dobio 6 meseci po dinar. Imao sam ponude SBB-a i Oriona (srećom ima ih u zgradi), pa su mi na keca dali ovo, nisam ni stigao do kraja da izgovorim...
Očigledno gledaju na sve načine da zadrže stare korisnike.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Prešao sa SBB-a verovatno.

Ma jok,u mom kraju postoje samo SN i mts adsl/vdsl,pozvali su me iz cista mira i ponudili da predjem za godinu dana dzabe iako je fakticki ista firma u pitanju :D Naravno da sam oberucke prihvatio jer sam ionako planirao da predjem s vdsl-a kod njih posto drugu opciju nemam.Koristim njihovu televiziju godinama i imam stari ugovor tako da nastavljam televiziju da placam kao i do sada ,a internet sam dobio godinu dana free.

edit:
zaboravih da napomenem da sam koristio srednji paket televizije dok su mi sad stavili najveci paket a cena ostala ista :D eto to je to..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno