Koristio sam ga ranije, imam ga i sada instaliranog. Vrlo utegnut program [emoji106]Jedno pitanje , dali neko od vas koristi EXDODUS desktop wallet???
Mislim da prebacim na njega novcice, sada su na CEX.
Koristio sam ga ranije, imam ga i sada instaliranog. Vrlo utegnut program [emoji106]
I da oni puknu sutra (a nisu od 2017 pa na ovamo), ti i dalje imaš svoj seed i nisi uslovljen samo jednim programom. Ista sredstva možeš na istom kompjuteru da vidiš u 5 različitih novčanika, pa eksperimentišiMisio sam na to koliko je siguran , da ne bude sutra error 404...![]()
Misio sam na to koliko je siguran , da ne bude sutra error 404...![]()
Sto se cene tice i dalje uzivajte opusteno do 11K kada je moguce da se odbijemo na 10600. Jace padove jos uvek ne ocekujem.
Ako se cena odrzi iznad 11K krenuce altovi gore. Obzirom da su altovi malo kalirali zadnjih par dana to je sasvim realno.
Jel to ima veze sa Swap coinom?Uniswap je u četvrtak napravio svoj novčić - UNI. Odmah su podelili za džaba 150 miliona UNI-ja. Svako ko je do 1. septembra, makar samo jednom povezao svoj MetaMask sa Uniswap-om i čak samo probao jednu neku transakciju, koja se npr. završila i bezuspešno zbog preopterećenosti mreže u tom trenutku - sada može da ode na Uniswap i pokupi 400 UNI-ja. Jedan UNI se trenutno vrti na oko $6, preključe je u jednom trenutku bio prešao $8.
Pa eto... ne pratim ove teme ovde na forumu, ali mi pade na pamet da možda postoji neko ko ni ne zna da ima jedno 6 ETH-a, koje samo treba da pokupi. Na Uniswap sajtu piše da ima 12.000 slučajeva samo kao gore opisanih - jednom su povezali Uniswap i MetaMask, pokušali neku konverziju, nisu uspeli, otišli i nikada se više nisu pojavili.
Nema.Jel to ima veze sa Swap coinom?
Honor 8X [emoji108][emoji41]
Jel to ima veze sa Swap coinom?
Sad bi mogli da prokomentarisemo isplativost da se odredjeni deo eth ulozi u eth/usdt pool na uniswap-u. Da li ima neko na forumu da je bio liquidity pool provider?
Iznenadjujuce da altovi nisu krenuli jos uvek. Izgleda da se ceka konacni raslet, jel btc ide preko 11500 ili ne. Za sada sell strana ne prodaje sto mi je sasvim logicno obzirom da se akumulira. Videcemo sutra ili prekosutra napad gore sasvim sigurno. Posle toga altovi moraju da opale.
Ne nadaj se slomu, nista ozbiljno se nece desiti. Ne znam zasto se i dalje bakces sa zlatom pored kripta, to je za matorce rodjene polovinom proslog veka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari