Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 9 / 9 Pro / 9S

Kako da izbacim tonu bloatwera iz ovog telefona,zajedno sa podosta google servisa?

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

Zdravo drustvo. Imam 2kom Redmi Note 9 Pro. Sa jednim imam problem sa pozivima. Kada primim poziv gubim signal,ton,niko me ne cuje ... ne znam sta je i kako to da resim. Neka iskustva?! Vidim nesto pisete za proximity senzor...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

A da probas restart telefona pa onda razgovor? Ako ne mozda je i hardverski problem.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Probao sam ali opet isto. Pojma nemam kako da to resim. Menjao sam i karticu sa sim1 na sim2 i opet isto

Jedino sto mozes je jos factory reset i to je to ako ni to ne pomogne do telefona je na servis ako imas garanciju tj reklamaciju.

Probao sam ali opet isto. Pojma nemam kako da to resim. Menjao sam i karticu sa sim1 na sim2 i opet isto

Hard reset kod mene apsolutno ne popravlja nista,osim naravno sto se cimam sa bekapovima.Ali resava ponovna reinstalacija zadnjeg apdejta.A uz to se ne brise nista.Probaj,pa vidi sta se desava.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Hard reset kod mene apsolutno ne popravlja nista,osim naravno sto se cimam sa bekapovima.Ali resava ponovna reinstalacija zadnjeg apdejta.A uz to se ne brise nista.Probaj,pa vidi sta se desava.

Mozda da preflesujes sa istim romom koji vec imas? Odes tamo gde je update odes na one tri tackice i tu ces videti da ima jedna od ponudjenih stavki da skines ponovo isti rom pa ce ga ponovo preflesuje. Bar je tako ranije moglo, ne znam jel tako nesto jos uvek moguce.

Mozda da preflesujes sa istim romom koji vec imas? Odes tamo gde je update odes na one tri tackice i tu ces videti da ima jedna od ponudjenih stavki da skines ponovo isti rom pa ce ga ponovo preflesuje. Bar je tako ranije moglo, ne znam jel tako nesto jos uvek moguce.
O tome i pricam.Moze.Pisao sam ovde ranije,o problemu sa led notifikacijom.To je pomoglo.

Ljudi,jel radio neko debloat na modelu RN9Pro?

ADB i nema brige.

Pozdrav ljudi, drugar ima RN9pro, uglavnom je zadovoljan telefonom međutim ima problem sa kamerom. Slike nisu oštre u nekim delovima, budu zamućene, recimo kad slika neki tekst leva strana bude oštra a desna mutna, slova su lagano zamrljana. Pretpostavljam da je u pitanju sama kamera odnosno sočivo... Jel imao još neko ovaj problem?

Da li da zamenim RN8P sa RN9P? Imam mogucnost da dobijem RN9P a ovaj drugi bih dao rodjaci. Ako moze neko da mi pomogne ko ima oba.

Pa u sustini, nisu nesto razliciti telefoni...ako hoces rupicu na ekranu i malo bolju bateriju, idi na RN9P, ako neces, mozes da ostanes na RN8P :)

Pa u sustini, nisu nesto razliciti telefoni...ako hoces rupicu na ekranu i malo bolju bateriju, idi na RN9P, ako neces, mozes da ostanes na RN8P :)

Hvala! Meni ne smeta ekran. Brine me brzina, kamera, i dimenzije.Ne znam. RN8P je zaista zdobar, ali tel iz 2020 je tel iz 2020.

Ako ti nije hitno,sacekaj da stigne uskoro kod nas Poco X3 NFC.

Ako ti nije hitno,sacekaj da stigne uskoro kod nas Poco X3 NFC.

Nije mi hitno, samo se situacija slucajno nametnula da mogu da uzmem bas bas povoljno. Pa da pitam. Jedino sto me koci da definitivno zamenim su dimenzije aparata. Na osnovu misljenja korisnika ovde aparati su slicni.

Brzina je dobra skroz, kupio sam 9 pro sestri. Telefon bas lepo radi. Kamera je isto dobra, za te pare odlicna. Imas samplove na netu pa pogledaj. Po meni mu je jedina mana sto je preveliki. Cak je i ona boja interstellar gray fenomenalna

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Brzina je dobra skroz, kupio sam 9 pro sestri. Telefon bas lepo radi. Kamera je isto dobra, za te pare odlicna. Imas samplove na netu pa pogledaj. Po meni mu je jedina mana sto je preveliki. Cak je i ona boja interstellar gray fenomenalna

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pretpostavljao sam da je super aparat u ovom rangu. I zaista nemam pojma sta da radim. Dimenzije RN8P mi mnogo vise odgovaraju u odnosu na RN9P. Moracu da odlucim uskoro. Jedino da odem i da pogledam uzivo.

Pretpostavljao sam da je super aparat u ovom rangu. I zaista nemam pojma sta da radim. Dimenzije RN8P mi mnogo vise odgovaraju u odnosu na RN9P. Moracu da odlucim uskoro. Jedino da odem i da pogledam uzivo.
Bas tako.Najbilje da uzivo uporedis telefone.Rekao sam ti za Poco X3 NFC,zato sto bi trebalo da mu bude cena kao i cena za Note 9 Pro,ali je dosta bolji.120 herca ekran,dva stereo zvucnika,aluminijumski okvir,,malo jaca baterija ...

Posle neke dve nedelje koriscenja, telefon je poceo da secka i laguje prilikom skrolovanja i slicno. Rekoh da instaliram igru neku i vidim situaciju... uzas, Rayman adventures ne moze da pokrene uopste... oko 10 fps...

Od aplikacija samo ono osnovno, whats, viber, sofascore... ne znam sta da mislim.

Restart uredjaja obicno pomogne pa onda probaj opet. Ja sam to primetio kod drugara na note 9 pro, a ko zna kad je zadnji put odradio restart, i sve se vratilo u normalu.

Nekad najveca glupost pomogne da li mu je los ram ili cpu menadžment..

Ram menadzment je veoma los,kao i celi MIUI.

Poslednja izmena:
Ipak nemam problem sa telefonom vec sa sim karticom. Stavio sam moju sim karticu i gazi mreza 4g+ u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*... a driga sim kartica ni da kvrkne na 2g... a uzeo sam tu karticu u mts prodavnici u zamenu da mi radi brze internet [emoji1787]

Osim custom roma da li ima neko rešenje za to? Inače ko čeka miui12 pročitao sam da kasne jer ne postoji kineska verzija roma za 9s/pro pa ne mogu da portuju i dobijemo brže 12.. e sad koliko je to istina...

Nazad
Vrh Dno