Hard reset kod mene apsolutno ne popravlja nista,osim naravno sto se cimam sa bekapovima.Ali resava ponovna reinstalacija zadnjeg apdejta.A uz to se ne brise nista.Probaj,pa vidi sta se desava.Probao sam ali opet isto. Pojma nemam kako da to resim. Menjao sam i karticu sa sim1 na sim2 i opet isto
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Hard reset kod mene apsolutno ne popravlja nista,osim naravno sto se cimam sa bekapovima.Ali resava ponovna reinstalacija zadnjeg apdejta.A uz to se ne brise nista.Probaj,pa vidi sta se desava.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
O tome i pricam.Moze.Pisao sam ovde ranije,o problemu sa led notifikacijom.To je pomoglo.Mozda da preflesujes sa istim romom koji vec imas? Odes tamo gde je update odes na one tri tackice i tu ces videti da ima jedna od ponudjenih stavki da skines ponovo isti rom pa ce ga ponovo preflesuje. Bar je tako ranije moglo, ne znam jel tako nesto jos uvek moguce.
Hvala lepo bato,izbrisao sam sve i svasta. Slobodan ram u normalnom rezimu imam i po 2.5GB prvo sam izbrisao cleaner,pa onda i mnoge druge servise. Telefon naprosto leti sada. Hvala jos jednom
O tome i pricam.Moze.Pisao sam ovde ranije,o problemu sa led notifikacijom.To je pomoglo.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Hvala.Znam to.Nego me interesuje,ima li neko ovde mozda spisak sta sve moze da se obrise,a sta ne?ADB i nema brige.
Pa u sustini, nisu nesto razliciti telefoni...ako hoces rupicu na ekranu i malo bolju bateriju, idi na RN9P, ako neces, mozes da ostanes na RN8P![]()
Ako ti nije hitno,sacekaj da stigne uskoro kod nas Poco X3 NFC.
Pretpostavljao sam da je super aparat u ovom rangu. I zaista nemam pojma sta da radim. Dimenzije RN8P mi mnogo vise odgovaraju u odnosu na RN9P. Moracu da odlucim uskoro. Jedino da odem i da pogledam uzivo.Brzina je dobra skroz, kupio sam 9 pro sestri. Telefon bas lepo radi. Kamera je isto dobra, za te pare odlicna. Imas samplove na netu pa pogledaj. Po meni mu je jedina mana sto je preveliki. Cak je i ona boja interstellar gray fenomenalna
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Bas tako.Najbilje da uzivo uporedis telefone.Rekao sam ti za Poco X3 NFC,zato sto bi trebalo da mu bude cena kao i cena za Note 9 Pro,ali je dosta bolji.120 herca ekran,dva stereo zvucnika,aluminijumski okvir,,malo jaca baterija ...Pretpostavljao sam da je super aparat u ovom rangu. I zaista nemam pojma sta da radim. Dimenzije RN8P mi mnogo vise odgovaraju u odnosu na RN9P. Moracu da odlucim uskoro. Jedino da odem i da pogledam uzivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari