Danas me je poštar iznenadio sa slušalicama koje sam poručio još 11.03. a pre nekih mesec dana dobio povrat novca (20 USD) jer nisu stigle, iako je zaštita produžavana dva puta.
Kako je najbolje sada da prodavcu uplatim ponovo pare?
Možda nije za ovu temu, ali je više puta pitano o naručivanju dioptrijskih naočara.
Ja nisam naručio sa Alia već sa Zenni optical-a. Dioptrija je velika -9.0, na oba oka. Imam i cilindre, ali su mali pa ih već godinama ne stavljam na sočiva. Sočiva su BlokZ Photochromic, tj fotogrey sa njihom dodatnom zaštitom od plave svetlosti, plus antireflekcioni i hidrofobni premaz. Indeks prelamanja je 1,67. Ram je dobro obrađen, čvrst. Dobijete krpicu i čvrstu kutiju. Ukupna cena je bila 117,8 dolara, pa je na kraju sa kuponom sve izašlo 99,82 dolara. Ram je bio 29.95,sočiva 59,95 plus 14 dolara jer je dioptrija velika i naplaćuju ugradnju, dodatna tamna clipon tamna stakla 3,95 i poštarina 9,95 U Srbiji bi me samo najjeftinija sočiva 1,67 sa fotogrey-em izašla 24000 dinara... Naočare sam naručio 17.07., a juče 31.08. su isporučene.
Poceo je super septembar na Alibababi.
Kod vecine artikala pise u napomeni Super. Mada ne vidim neke narocite pogodnosti?
kod alibabe je isto kao aliexpress
nema slanja za srbiju...
Moze uvek da kreira popust i smanjuje cenu, najbolje da nemas dovoljno para na toj kartici i krenes da kupis. Kupovina se zapamti u orders i ceka placanje, a ti odes kroz porudzbinu contact seller i napises mu to sto ti je napisao. On ce smanjiti na cenu koja odgovara tvom refundu i nece ti poslati proizvod, a ti posle 15 dana potvrdis da ti je stigao. Njemu legnu pare i ti si ucinio ono sto si hteo [emoji6]Narode treba mi pomoć. Posle 4 meseca stigao mi je paket (torbica za bajs) a dobio sam refund pre 10 dana. Kontaktirao sam prodavca i rekao da hoću da mu platim onoliko koliko sam platio pre nego što su naduvali cene sa poštarinom. Evo je moja poruka Greeting!
The shipment arrived after 4 months, in the meantime I received a refund. I want to pay you. How can I pay you $ 17.21 just so there are no extra commissions. I paid that much for that product. A ovo je poruka od prodavca HI,Nenad,thanks for good news and kindness to us ,please place same order on the item ,and don't pay for it before we adjust the price to $17.21 (choose "other payment methods",then you will creat an order without payment) ,also please leave us a message not to send the parcel out after payment confirmed. thanks again for your good heart .have a great day!Cara Jel zna neko šta ona hoće da ja uradim?
Nije mi jasno kako može da promeni cenu kada napravim "porudžbinu".
Tvoj prodavac je level proMeni je za takvu situaciju prodavac poslao ovo. Platio sam i gotovo.![]()
Izaberi neku stvar iz njegovog shopa, tamo gde ti stoji kojom karticom plaćaš ti izaberi webmoney i idi na pay now. Kada te odvede na stranicu web moneya samo se vrati nazad i to je to. Sačekaj da promeni cenu i plati svojom karticomNarode treba mi pomoć. Posle 4 meseca stigao mi je paket (torbica za bajs) a dobio sam refund pre 10 dana. Kontaktirao sam prodavca i rekao da hoću da mu platim onoliko koliko sam platio pre nego što su naduvali cene sa poštarinom. Evo je moja poruka Greeting!
The shipment arrived after 4 months, in the meantime I received a refund. I want to pay you. How can I pay you $ 17.21 just so there are no extra commissions. I paid that much for that product. A ovo je poruka od prodavca HI,Nenad,thanks for good news and kindness to us ,please place same order on the item ,and don't pay for it before we adjust the price to $17.21 (choose "other payment methods",then you will creat an order without payment) ,also please leave us a message not to send the parcel out after payment confirmed. thanks again for your good heart .have a great day!Cara Jel zna neko šta ona hoće da ja uradim?
Nije mi jasno kako može da promeni cenu kada napravim "porudžbinu".
Tvoj prodavac je level pro![]()
Sent from my moto x4 using Tapatalk
Kako si pricao?
Jesu rekli razlog?
Pa ovi naši napredni sa carine i pošte operisali pakete a vodilo se kao nestalo ...ciganska posla.
Sada je slanje skuplje nego paket , npr telefon 50e a slanje 100.
Užas.
Užas bro.nije to nista, ja jurim tws slushke od 20e carina 8883 eura
I jare i pare...neverovatno.Ne verujem, evo imam 2 primera:
Rodjak naručio 3 sata, kasnjenje vise od 65 dana uzima pare nazad, stizu satovi oko 90tog dana i naravno sad ima i pare i satove
Isti slučaj sa drugarom, mi band 4 naručio i isti scenario.
E sad, deluje da su se na carini doterali, meni stigli paket za nešto jace od 35 dana, a neki i krace, ali steta je vec napravljena, nece se to lako vratiti na staro.
Pa oni i sad salju za Srbiju samo je onemogucen Aliexpress standard shipping zbog covida 19 jer Singapurska posta ne vozi standardnim letovima i rutama i ne leti ka Srbiji.Danas sam sa 3 prodavca pricao i kazu da nikada vise dok je aliexpressa nece slati pakete u Srbiju.
Koliko je to tracno ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari