nema tu kamiona, samo bicikli i poneki pesaciove godine sa svime što se dešavalo (i privatno još dodatno) nisam nesto vozio, ali sam išao nasipom do Begeča. Generalno puteve sa kamionima ne volim, vozio sam par puta i nisam ljubitelj
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
240[emoji12]
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
neko plače za njimeS je... Ali nisam mogao da odolim ponudi, verovatno cu ga zeni ostaviti, sramota me reci koliko para.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
nema tu kamiona, samo bicikli i poneki pesaci![]()
Ja u stvari gledam kako da od nekog drumaša napravim "gravel".Za moj stil vožnje i puteve 23C-28C je preusko,to je barem moj utisak,nešto šire bi mi bilo komfornije.
Ovaj pobratim je uradio obrnuto na cyclocross je stavio uske gume,da ima originalne točkove mnogo više bi mi se svidelo
https://www.2bike.rs/cikloberza/mal...cki-8/cube-cross-race-pro-series-ultegra-2x10
Na tom cube je najjeftinije promeniti gume (ako obruči nisu baš uski). Ja sam vozio 25mm i sada vozim 30mm. Kad je loš asfalt, dođe ti na isto (nasip od blokova do Ostružničkog mosta). Nisam probao nešto šire, još se razmišljam šta uzeti, 35, 37 ili 40. Bilo bi idealno da uzmem još jedan par točkova, stavim na njih ćelave 28mm i na drugi par neke 40mm sa malim kramponima... Ali to na zimu, ako naleti nešto.
Edit: ako staviš gume koje su baš primetno udobnije, one će biti i baš primetno sporije.
ja samo po ravnom u poslednje vreme, sajlonac je ekspert za brdoВози ли ко туре узбрдо задњих дана? Ја сам од половине августа ријеђе возио, али сам пар пута ишао на мало брдовитији терен.
Pogledajte prilog 289598 Pogledajte prilog 289599
С обзиром на терен и градску вожњу, са 21 km/h просјеком сам био баш задовољан.![]()
Мада увијек може боље, чудна справа је тај бицикл.
Него ми смета сада и то што је дан доста краћи.
ja samo po ravnom u poslednje vreme, sajlonac je ekspert za brdo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari