Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zoves korisnicki izdikriras mac adresu modema i trazi da ti ukljuce

technicolor modem, user admin pass bese prazno?

Nikako ne mogu da se ulogujem

Ja tek skoro shvatio da moze hbo go za dz ko je u ovim plus paketima, podneo zahtev online, aktivirali, sljaka ok.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Gde si podneo zahtev? Ne vidim da imaju na sajtu tu opciju

Za nove korisnike da znaju sa kim imaju posla: Proslo je vise od 48 sati od instalacije Interneta koji ne radi. Takodje od prve reklamacije je proslo 48 sati. Call centar kao papagaji ponavljaju jednu recenicu: "Pozvace vas neko u sto skorijem roku". Ne daju mi kontakt brand managera, ne daju mi informaciju kome da se zalim na visem nivou... Eto da znate, pa sami odlucite!

Zoves korisnicki izdikriras mac adresu modema i trazi da ti ukljuce

technicolor modem, user admin pass bese prazno?

Nikako ne mogu da se ulogujem
Ubio me bog ako se secam. Mislim da je admin prazno ili admin/admin. Jedno od ta dva sam kucao i logovao se.
@max1985 ako imas poslovnicu u blizini prosetaj. Da vidis kako ce da ti izadju u susret na pominjanje mrnadzera. Dok stignes kuci ima da imas net i do duplo brzi :) :).

Haha
Pa i ja sam ovde ljudima objašnjavao kako da se uloguju a sada janemogu da se ulogujem

Nije ni admin admin ni admin prazno
Ili su oni nešto promenili

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nadjoh sad u telefonu, zapamtio mi je. Ide malim slovima admin/admin

@max1985 ako imas poslovnicu u blizini prosetaj. Da vidis kako ce da ti izadju u susret na pominjanje mrnadzera. Dok stignes kuci ima da imas net i do duplo brzi :) :).

Ma gde, bio juce i oni isto: "Napisali smo urgenciju itd..." Celo jutro se dopisujem sa nekim na fejsu, isto... Kazem da mi da kontakt brand managera al nista. Posle idem u Sava Centar da vidim da raskinem ugovor i bezim sto dalje od njih! Ali ne znam da li cu moci da raskinem. A ne smem da zovem drugog dok ne raskinem sa ovima.

Mislim da ćeš moći da raskineš ugovor jer je prošlo samo.par dana od potpisivanja i nisi dobio uslugu za koju si potpisao ugovor.

Pa evo, već tri nedelje je prošlo kod mene od kad su najavili da će doći neko da mi zameni uređaj TV po tvom.

Što se tiče pravljenja novih paketa koji će se doplaćivati, toga će biti sve više i to je neminovno, hoće novac da uzmu na svakoj stavci. Pa nam zato ubacuju kanale poput Kurira i sličnih, koji će jedini ostati besplatni.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Po Zakonu o zaštiti potrošača, ako je ugovor za usluge zaključen na daljinu (ono, van poslovnih prostorija), imaš 14 dana da raskineš od dana potpisivanja ugovora.

Ako nije drugačije odredjeno, rok za isporuku usluge (i robe) takvim ugovorom je 30 dana.
Tehniki, ako ne mogu da isporuče uslugu, dužni su da te o tome obaveste odmah, a za propust da te obaveste mogu da dobiju ozbiljnu kaznu (u teoriji...) . Sve piše u ZZP.

to moze i ako nisi online potpisao ugovor vec u nekoj poslovnici

Jel veceras fudbal, RU:SRB ?
Ima li prenos negde da mi sa SN mozemo gledati, dakle da NIJE SBB ?

Prenosi Novu S, tako da nema nigde na Supernovoj... Snalazi se ko kako moze

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Kakva banana država i banana provajder

Nije do provajdera nego do drzave [emoji16] reprezentacija mora da se prenosi na nacionalnoj frekvenciji, isto tako bi rekli i ovi sa Sbb da kojim slucajem prenosi Arena, bananan provajder...

Vi stvarno ne shvatate da je kanal Nova S namenski napravljen da bude samo u SBB mrezi. I kad je Supernova imala sve kanale njega nije imala, nema ga ni jedan drugi provajder van UG.

J**e se meni za sta je pravljen bilo koji kanal na bilo kojoj televiziji od bilo kog tv ili kablovskog operatera, UTAKMICE I SLICNI SPORTSKI DOGAĐAJI NACIONALNIH SELEKCIJA, TAKMIČENJA itd MORAJU SE PRENOSITI NA NEKOJ TV (kanalu) KOJI IMA NACIONALNU POKRIVENOST, znaci 100% (u teoriji) mogu da ga gledaju svi ljudi u ovoj zemlji, a ne samo jedan kablovski operater, pa 1/2 zemlje gleda a druga polovina ne moze da gleda.
E za to ja krivim drzavu, vladu, nadlezno ministarstvo, velikog batu i sve ostale klimatore glavom koji ne misle glavom i ne koriste mozak vec samo čekaju da im se "kaze" a samo nisu u stanju nista da smisle, odluce, ucine...

HOCU DA GLEDAM FUDBALSKU REPREZENTACIJU NA TELEVIZIJI!!!

Haha
Pa i ja sam ovde ljudima objašnjavao kako da se uloguju a sada janemogu da se ulogujem

Nije ni admin admin ni admin prazno
Ili su oni nešto promenili

User prazno
pass admin

Vi stvarno ne shvatate da je kanal Nova S namenski napravljen da bude samo u SBB mrezi. I kad je Supernova imala sve kanale njega nije imala, nema ga ni jedan drugi provajder van UG.
Znamo mi dobro zasta i cemu sluzi Nova S, kao i neuspesni projekat Nova Sport, ali nije to poenta. Pricamo o tome da svaki reprezentatvni sport MORA da se prenosi na nacionalnoj frekvenciji. E sad sro kod nas vlada rasulo i javasluk pa prenosi onaj ko plati vise, iako ce taj prenos moci da gleda 1% gradjana...

Ja se slazem apsolutno sa vama, ono sto sam prokomentarisao je vezano za Supernovu koja ispade los operater jer nema pomenuti kanal u svojoj mrezi. Cisto u tom kontekstu. Slazem se da sve utakmice svih sportova u kojima igra reprezentacija treba da idu na javnom servisu jer je to nase pravo da znamo sve.

Pozdrav svim forumašima
Ovih dana sam prešao sa SBB/cia, punih 7god u <Supernovu . Dobio sam njihov nazovi smart box"supenova" androd 6,1, koji je sve ali jedino može da vraća programe 7 dana unazad od aplikacija apk nije moguće kako su mi rekli. Reč njihava da se čekaju novi na carini box ovi. ...Internet je super. za sad .. ima jedno pitanje da li neko zna

Imam xiaomi mi box 4; 2/8gb, operativni je boxu : android 9_tka. Pokušava da na smartu postavim aplikaciju supernove tv po tvome 2.02 ne ide ( pokušao sam da pokrenem je preko USB isto neće ) da li neko zna? Pokašavam da na xiomi box u postavim aplikaciju "supernove tv po tvom" i da mogu da gledam njivov tv program jer ima pravo da prijavim 4 uređaja na apliaciju.
Unapred hvala

Tako je, zasta inace placamo 150din, da gledamo Radasina po 100ti put [emoji16][emoji16] necu vise, odosmo u off...

Kojih bre 150...odavno je to poskupelo[emoji23]

Evo koga interesuje pre neki dan je Lučić pričao za dalje planove vezano za optičku mrežu.
Mene što najviše zanima su novi optički paketi koji bi po njegovim rečima trebalo da startuju 15-og septembra, jer su u mom mestu od pre neki dan završili FTTH optičku mrežu. ;) :)

https://www.dropbox.com/s/0ghxp70ywc0ltue/20200903_210834.mp4?dl=0

Poslednja izmena:
Najavio je akciju za nove korisnike,ne nove pakete

To moze biti fox tv na 15 rata,dzak krompira,dodatnih 100 minuta u fiksnoj mrezi ........

Iskreno, dzak krompira, ako je dobar krompi, je najbolja opcija od ponuidjenih.... :D

Najavio je akciju za nove korisnike,ne nove pakete

To moze biti fox tv na 15 rata,dzak krompira,dodatnih 100 minuta u fiksnoj mrezi ........

Ma kako god meni je cilj da se sa coax-a prebacim na optiku, jer je coax mreža u mom mestu stara 15 godina i svako malo nešto zeza!

Poslednja izmena:
Kojih bre 150...odavno je to poskupelo[emoji23]

pa da, kod mene je 255, a imam 4 strujomera. Trazio sam im da me oslobode, ali su nasli razlog - kazu ima potrosnje struje !? Ne da' RTS ni pivo da ladis u frizideru ako im ne platis taksu. A i ne secam se koje godine sam poslednji put gledao nesto na rts.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno