^ +100
Realno mi note 10 lite zaokruzeniji uredjaj
To ko voli cigle od 200 i kusur grama
^ +100
Realno mi note 10 lite zaokruzeniji uredjaj
To ko voli cigle od 200 i kusur grama
Slazem se. Ja sam pisao na temi, meni je moj prekjuce izleteo iz dzepa tako kao djule, srecom je preziveo zahvaljujuci zastiti, ali mi je stvarno muka od toga da ne mogu vise telefon u dzep da stavim.
Zato cu da ga prodam i kupim 4a jer mi se svidja bas, zasitio sam se MIUI-ja, zasitio sam se velikih telefona, tezine i stakla...
Nego kazem, svi su u fazonu u recenzijama ovaj telefon moze sve sto vam treba inace, a to moze prakticno svaki, i mesaju funkcionalne kvalitete sa nekim svojstvenim šmekom.
I još nešto, nazvati Mi Note 10 Lite ciglom je presmešno, očigledno se nisi ni očešao o telefon, jer da jesi i da si ga držao u ruci makar 10 sekundi znao bi da je poređenje sa ciglom nešto što veze s realnošću nema.
Ta 3 godine podrska ne znaci nista kad ce procesor biti kao puz nakon 2 godine. I taj telefon niko ne kupuje da ga nosi duze od 2 god svejedno.
+100A opet ni jedna gcam ne može da radi kao ona stock na pixelu I ni jedan custom rom ne može da radi kao stock. Na to dodas I 3god prave sw podrske i to je to.
Ma pola terabajta će trebati da pošalješ sms.Šta je netačno napisao? Za tri godine, androidu će trebati 32Gb rama.
Kome treba lopatom nabacan hardver i reklame u fabričkim aplikacijama, jurenje za gcam zna se na koje adrese treba da se javi.
No, spomenuo sam to da su mnogi hvalospevi na konto Pixela 4a kao da je revolucionarni midrejndz telefon koji nudi sve sto je potrebno, a ta revolucija u segmentu je odavnooo postignuta i ne bi je trebalo toliko naglasavati.
Nudi kameru i to je u prinicpu to sto nudi vise od bilo koga drugog. Tacka.
Sve ostalo sto nudi je drugacije a ne vise.
Bice isto kao i sada za 4 godine.
Sistem, 2d aplikacije, animacije i sve ostalo sto nije igranje zahtevnih igara radice odlicno na svakom chipsetu pocevsi sa SD 632.
Zavisi ko sta ocekuje. Nekome radi dobro i galaxy s6 zadovoljan je. Super je to ako samo zoves i saljes poruke.
A reci za mi note 10 lite da je cigla je bas glupost da se blago izrazim.
Ukusi su razliciti, nekome vise nije dovoljan ni sd854 a neko se klacka na sd636 u 2020.-oj i hvali se kako "leti" kao i prvog dana.
Btw ne znam otkud prica o ramu, ja konkretno sam govorio o procesoru. [emoji2357]
Korisnicko iskustvo ok, slazem se.
Moj prvobitni komentar se odnosio na ono da pixel ima 3 godine softverske podrske i to je plus. A to sto ce 730g za dve godine da bude krs nema nikakve veze.
Nekome je sad taj 730g krs,nekome je top. Tako ce biti i za 2 godine,nekome jos veci krs a neko ce reci "leti kao prvog dana" iako laze sebe.
Zato sto se ceo community sada preselio na Telegram. Xda vise ne vredi pratiti.+100
Samo ima i dalje ljudi koji žive u vremenu xda romova i uzbudljivo im je (imaju višak vremena) da instaliraju i podešavaju polu upotrebljiv port Google kamere.
Na XDA je bukvalno i zadnja tema xda dark iz 2015 godine![]()
Da li je ko pokusavao da se domogne 4a?
Meni je sasvim ok priča 4a, zaželeo sam kompaktnijih telefona. Voleo bih da ima bolju autonomiju (navikao sam na bolju poslednjih godina) ali po svemu sudeći neće biti loš. Procesor mi je dovoljno ok, koristio sam 636 mogu i 730G.
Nije i jedini za koji sam zainteresovan, tako da ima vremena videće se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari