Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari,

prodavac mi nudi jeftino slanje preko EUB, , nemam pojma šta je to, možda Eyoubao. Da li ima neko iskustva s ovim?

Ok, koliko sam video to je ePacket preko china post, pretpostavljam da od toga nema ništa, china post ništa ne šalje više za Srbiju...

Uh super, nadam se da će i meni tako " brzo"
Sutra naručujem, nadam se da neće da se carini , punjač od 30dolara.

@duki92

Pre je nesto kao postexpress kod nas, nisam stekao utisak da je standardna Kineska posta mada bih rekao da je deo iste ili mreze postanskih servisa...

Stigla mi SG pošiljka plaćena 01.04. u lokalnu poštu. Istekla zaštita, pre mesec dana, produžavano više puta. Iako nije jeftina stvar (50$), nisam hteo da otvaram dispute jer sam znao da će stići kad tad. Eto ako nekome znači, stižu polako.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Данас стигла пошиљка ЛВ. Кинез послао 30.маја.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

@duki92
An EUB parcel reaches its destination in 7 – 10 working days. The tracking number of an EUB parcel from China begins with “L” or “A” and ends with “CN”. The tracking information is available in the EMS tracking system.
Ispada da je to EMS pošiljka

Pogledaj na taobao tek kakve su cene. Bio bih ekstremni horder da živim u kini

Gamepad koji sam na Aliju platio 15 dolara sa kuponima na Taobao je 2 dolara komad. Preko posrednika je slanje za Srbiju je 40 dolara tako da se ne isplati na komad. Taobao je u vlasnistvu Alibabe, nesto kao njihov ebay.

Meni je takodje stigao SG od 31. marta za koji sam otvorio dispute pre mesec dana, vracen novac, kontaktirao prodavca, on rekao sve je ok. Sad cu jos jednom da pitam oko placanja.

Od onih UB LV od kraja maja-pocetak juna sam se oprostio... iako su mi bas potrebni.
Lakse mi je tako... pa ako stigne, stiglo je i vraticu prodavcu pare.

Od onih UB LV od kraja maja-pocetak juna sam se oprostio... iako su mi bas potrebni.
Lakse mi je tako... pa ako stigne, stiglo je i vraticu prodavcu pare.

Meni su neki od njih tek pre 2 nedelje dobili statuse da kreću iz LV dalje, pa se nadam da će stići uskoro. Jedan mi je danas dobio isti update (onaj set od 3 LV statusa - ARRIVAL/POST_COLLECTION/DEPATURE). Tako da se nadam da će svi da krenu kad-tad...

Dhl e commerce posiljka iz SAD, sad zaglavljena u Brazilu, distributivnom centru, ceka da se plati postarina, valjda DHL da im da pare
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Vidim da je bilo statusa pošiljki Arrived at Malasevic station da li je nekom krenulo dalje i posle koliko dana? Bilo bi lepo da iz Poljske krene ka Srbiji umesto da šetaju do Litvanije, valjda sastave bar jednu kompoziciju nedeljno

Drugaru juce stigao Android box, porucen i krenuo jos u februaru preko Singapurcana. Pre nedelju dana se promenio prvi put status i krenuo, juce doneo postar, bez zadrzavanja na carini...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
Koji boks si uzeo?
Meni je stigao x96max+ uzeo za neke smesne pare sa raznim kuponima stigao mi za neka dva meseca u hr nista nisam od dazbina platio...

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Kod prodavca je bilo ''Sellers shipping method'' i slao je preko Turske poste, medjutm sada je to izbacio i stoji SF eParcel, dzabe postarina, preko cega je to zna li ko ?

Sta ovo znaci,da li ce nekada stici paket?

21.03.2020 19:49:00 CN-CNBJSA Prispela
04.03.2020 19:29:00 CN- Prijem

To znači da je kineska pošta 4.marta preuzela paket i da je 21.marta paket stigao u Peking.
Verovatnoća da će to stići je skoro nikakva.
Stigla je još jedna tura singapurske pošte koja je bila 17.3 depached to overseas.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Koji boks si uzeo?
Meni je stigao x96max+ uzeo za neke smesne pare sa raznim kuponima stigao mi za neka dva meseca u hr nista nisam od dazbina platio...

Ne mogu da se setim cene, ali mislim da je bio ~35$...Nista ga jos nismo podesavali, cekam da drugar dodje sa odmora...
20389672508d1495690899b39c7486fd.jpg

Ne mogu da se setim cene, ali mislim da je bio ~35$...Nista ga jos nismo podesavali, cekam da drugar dodje sa odmora...
20389672508d1495690899b39c7486fd.jpg

Dobar je uredjaj ima s905x3 procesor a to je najbitnije.
Vidi nek ti instalira Balkan Green ako hoces i 4k filmove kontaktiraj me preko pp i recu ti koji addon da instaliras.

Hvala brate.
Da ne idemo sad u off, poznata mi je ta tematika [emoji6] a inace ovo je za druga, ne za mene...

Drugari, molim za pomoć, drugarici je stigao paket od sestre sa Malte, još uvek je na carini (status 10250...) međutim ona sutra ide van grada na desetak dana, ako ga zadrže dok se ne vrati onda super, ako ne - beše postoji mogućnost da se traži u lokalnoj pošti kada stigne paket da se produži ležarina, ili kako već beše, mislim da sam negde u nekoj temi pročitao o tome, ali ne mogu pretragom ništa da nađem. Hvala unapred :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno