Moguce je i to.@ tobacco road
Jeste sve teško funkcioniše a da slučajno EU prevoznici nisu klepili po ušima za slanje u Srbiju? I u Makedoniju stiže Ali standard shiping
Kako bre ljudi ne mozete ili necete da shvatite da svuda i svetu tesko funkcionise avio saobracaj uopste,kako komercijalni tako i kargo, nema to veze ni sa rezimom ni sa Kinom nego sa Koronom.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Vazi pametni, drago mi je dati imas pojma, smatras da si pametan i da ne pricas gluposti.Ti pricas o Hrvatskoj a mi o Srbiji, drugacije je sa EU zemljama.To zbog cega prodavci ne zele da salju za Srbiju kao pre korone to je pitanje koje mi ne znamo.Ja i dalje narucujem sa Alija free shipping i stize,malo duze ali stize a ima i skuplje slanje pa ko voli nek izvoli.Pozdrav prepametni.Ne pricaj gluposti jer nemas pojma. Narucio android box sa alija u HR platio ga 20.6. stigao 25.6 ujutro, i jos par sitnica i sve su stigle najkasnije za 3 nedelje, sve sa alija...tako da ne pricaj gluposti.
Vazi pametni, drago mi je dati imas pojma, smatras da si pametan i da ne pricas gluposti.Ti pricas o Hrvatskoj a mi o Srbiji, drugacije je sa EU zemljama.To zbog cega prodavci ne zele da salju za Srbiju kao pre korone to je pitanje koje mi ne znamo.Ja i dalje narucujem sa Alija free shipping i stize,malo duze ali stize a ima i skuplje slanje pa ko voli nek izvoli.Pozdrav prepametni.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Evo dokaza da to nije istina sto pricas, malo sam vise i ovome tako da......Ponudjeno je samo DHL......![]()
![]()
Slazem se od reci do reci.[emoji106]Narucujte na rodjake, prijatelje, poznanike itd. u inostranstvu.
Pogotovo takve stvari kao majice i ostalo, to uvek moze da se prenese bez problema.
I pre ce oni na odmor nego sto ce vam stici paket preko neke free shiping opcije slanja za Srbiju.
I plus nemate naplacivanje otvaranja paketa i PDV.
Za taj novac ih castite ili izvedite na pice i toliko, niste mi jasni stvarno sta se prepirete oko gluposti. Kao da Srbija nema dovoljno problema i nije izdeljena dovoljno nego moramo i mi jos.
Molim vas, da li poslednji unos znači da je pošiljka stigla izmeničnom poštom u Srbiju? Od poslednjeg unosa može da se prati na sajtu Pošte Srbije.
Naručeno iz Austrije, poslato švarcarskom poštom (CH registrovani treking), isprada da sam naručio 4. avgusta i da je 5. avgusta već stiglo u SRB - zvuči nemoguće.
Verovatno je tada samo registrovana u sistemu CH pošte. Zbunjuje me ovo "Serbia Post" i što se od tog trena vidi na sajtu naše pošte.
Hvala!
![]()
Hvala lepo!To im je status da je Švajcarska pošta izvestila našu da je registrovana pošiljka koja će biti poslata u Srbiju. To je još u Švajcarskoj.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Stigao danas. Paket sa GearBest-a. Ostavio poštar u sanduče...![]()
Sent from my Redmi Note 7
Da. Bukvalno da ne poveruješ...Ovo ti neregistrovana stigla za 15-tak dana ?
E pa super da znam imam i ja jednu registrovanu znaci brzo ce![]()
A sta se desava sa turcima zadnji i jedini status mi je 27.07. Arrived, TR-Trista, i od tog statusa nista, nema da je prosledjeno ka nama, a do sada je trebalo da stigne uveliko proslo je 11 dana kako iz Turske ne stize ka nama.. Kako je stanje kod vas sa njima da li su usporili malo ili je zaeb samo sa mojim paketom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari