Sta je to sa vama na Balkanu? Cim neko pomene cifre vece od 100 evra odmah mu se trazi da se pravda i objasnjava ne bi li dokazao da ne laze. Ja ucestvujem na nekoliko stranih foruma i vrlo aktivno na twitteru i nigde mi niko ne trazi da se pravdam i dokazujem bilo sta sto kazem. Osim na Balkanu.
Kao sto rekoh, sta ja mislim i znam je moja stvar. Nisam ovde da se bilo kome pravdam a jos manje da iznosim svoje finansijsko stanje.
A za vas kojima je potreban prevod sa sprskog na srpski:
Recenica: "Ako sidje ispod 9K ja bih kupio bar jos 50 BTC"
Znaci: "Ja sam toliko siguran da nece sici ispod 9K da cak i ako sidje ispod te cifre to ce biti iskljucivo kratkorocno i vrlo brzo ce da se vrati na trenutni nivo da bih kupio bar jos 50 BTC u tom slucaju."
A to da li ja imam pare da kupim 50BTC, koliko sam vec kupio, kada sam kupio, koje mi je finansijsko stanje... to je vec moja privatna stvar.
E da, a vidim i gore neki post gde me neki lik proziva a ne sme da mi pomene korisnicko ime. Ni taj deo nisam bas najbolje ukapirao ali takodje balkanski recept ako hoces da diskreditujes sagovornika je da "pronadjes" podatak od kada je on na forumu. A taj podatak ne znaci ama bas nista. Ali vidim da ga je mnogo pogodilo sto nije razumeo sta sam hteo da kazem recenicom "taj la.prestige u kog se svi kunete" pa se sav uznemirio i onda od muke je pronasao neke podatke sa kojima ni sam ne zna sta ce ali je valjda kontao da ce tako da mi se osveti 🙂
Opet za vas kojima treba prevod sa srpskog na srpski:
Rekoh: "taj la.prestige u kog se svi kunete"
Znaci: "za ove tri godine ste mogli nesto i da naucite a ne da samo cekate da covek od kog ste mogli da naucite nesto (a niste) dodje ovde i kaze vam sta treba da radite dok vi svrsavate na pomen njegovog imena;"
Coveka niti poznajem niti imam nesto protiv njega nego imam protiv nesposobnih koji nista nece da nauce (kao sto je i on u jednoj poruci pomenuo) vec bi sve na gotovo da dobiju.
Kompleksasu, sumu si pomenuo sam, i to pod ovim kontekstom:
Samo pola? Ako sidje ispod 9K ja bih kupio bar jos 50 BTC.
Pod kojim uslovima ti njemu govoris to? Ti ne znas koliko on para ima, a ni on ni mi ne znamo koliko ti imas, mozda je njemu Balkanskom jadniku 0.5 isto sto i tebi 50? Apsolutno NISTA pametno nisi rekao, samo si iskoristio sansu da se isprsis.
Pre toga je lik uporedio tvoju tvrdju sa McAfee-ovom, i to najlegitimnije, pa si se iskompleksirao na njegov smajli i kao kontraargumentovao ga da je McAfee *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* koji ne zna sta prica i da je to rekao bez potpore i elaboracije, a ti si zapravo izjavio isto tako, jedini termini koje znas su SMA, overbought i oversold...
Ok ajde da te pitam, kulturno, mozda drugi pristup nesto promeni...
Kazes da si nesto, valjda ispravno (to je moja pretpostavka inace cela prica gubi smisao) vec odradio na 6k, ne znam sta to moze biti a da nije long? Pod pretpostavkom da je long, zasto sada, na 11, cekas da padne na 9, da bi
kupio BTC, zasto ne longujes? Cekas 20% da uzmes na price movement BTCa, pored toliko altova, okej suma od 50 BTCa ne moze bas da se uleti i izleti iz altova, a sumu si pomenuo sam i kao sto vidis bitan je faktor u prici.
Ako dodjes na forum i krenes da prosipas pamet, ali i cifre, budi spreman da to potporis argumentima a mozda i slikama, AKO zelis da te neko shvati ozbiljno. Ako zelis smajli koji vristi od smeha i place, onda naravno da ne moras nikome da se pravdas, pisi sta god pozelis
🙂. Uporedjivanje "Balkanaca" sa tvojim Twitter bubble-om necu ni da komentarisem...