Ja sam ih non stop pitao, ovi što rade u centru ili po društvenim mrežama pojma nemaju, jedini odgovor koji sam dobijao jeste da ima u play prodavnici, a kada im kažem da aplikacija nije za android tv verziju ubijem ih u pojam, zatim dobijem odgovor da ima za samsung i Lg televizore sto su smart, tako da za android tv verziju kad bude i ako bude videćemo, mada bi trebali i to da odrade, malo je glupo ko ima android tv a priključuje IP box uređaj.Da li mozda postoji ili ce uakoro biti aplikacija za android tv OS. Ovako je skoro neupotrebljiva na boxovima?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ista stvar. I ja zvao i slao mejlove i poruke.Ja sam ih non stop pitao, ovi što rade u centru ili po društvenim mrežama pojma nemaju, jedini odgovor koji sam dobijao jeste da ima u play prodavnici, a kada im kažem da aplikacija nije za android tv verziju ubijem ih u pojam, zatim dobijem odgovor da ima za samsung i Lg televizore sto su smart, tako da za android tv verziju kad bude i ako bude videćemo, mada bi trebali i to da odrade, malo je glupo ko ima android tv a priključuje IP box uređaj.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nećeš biti vidljiv torent trackeru,ja sam imao i mizeran upload dok nisam dobio javnu dinamičku adresu.Da li ćeš imati problema zavisi od torent trackera tj, da li će tolerisati da ne budeš vidljiv...Ozbiljniji torent sajtovi verovatno neće biti tolerantni.
Radi li vam QR kod sa racuna? Kod mene mobibank postanske stedionice prijavljuje da je doslo do greske.
On je skenirao sa aplikacijom banke poštanske štedionice mislio je da izvrši IPS plaćanje, ali u ovom slučaju to nije taj kod, ovo je QR da skeniraš i da te prebaci na stranicu za onlajn plaćanjeJa probao, kod mene radi. Možda ti qr code app čitač nije dobar. Probaj neki drugi. Nema veze sa mobibank aplikacijom.
Upravo tako. Postina app prijavi da je doslo do greske. Probano posle sa app rajfajzen banke koja uredno prijavi da QR kod nije za IPS placanje.On je skenirao sa aplikacijom banke poštanske štedionice mislio je da izvrši IPS plaćanje, ali u ovom slučaju to nije taj kod, ovo je QR da skeniraš i da te prebaci na stranicu za onlajn plaćanje
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Pisao sam vec dosta o mom problemu sa netom i packet lossom u popodnevnim/vecernjim satima. Zvao/slao mailove/fb poruke/ratel 3 meseca tako svakodnevno i na kraju su resili problem. Ono sto bih ti preporucio ako te zavlace da odes u poslovnicu i posaljes molbu da ti poprave internet i kad odgovore da je sve ok tad posaljes taj njihov odgovor ratelu. Onda sacekas 4 meseca da ti ratel odgovori i to je toMeni je bila loša brzina pred istek ugovora, potpisao sam posle skoro godinu dana ponovo, isti problemi s brzinom to što ti pričaš uveče ili kad je nevreme kiša kad više korisnika koristi.
Prvih 10 dana od ugovora sam bio uporan svaki dan i rešili su nekako, poslednji put neki pojačavac stavili ili šta već nisam bio tu, a i parametri su hteli da šaljem danju i uveče i kao videli su gde je pad.
Od tad konstantno 50mb/s non stop. Jedino sad imam problem s packet lossom, ne znam kako da rešim, ako neko zna kako je iscimao provajdera neka piše da znam šta da radim već nedelju dana dobijam isti odgovor na FB.
Tipa prosleđen zahtev mi pošalju i otkače me ili šta već, ali do mene nije problem, imao sam u telekom i nikakav problem s packet lossom, sad ne mogu da igram igrice, baguje, kao da imam lag tj ping 300.
I to se naravno dešava nakon 12h mnogo učestalije, a najviše uveče kad oću gaming tad skače non stop od 0 na 100%.
Ićiću i tamo iako mi nije blizu čak možda budem i seo tamo ceo dan dok ne odluče da reše čisto da zauzmem mesto pošto je Korona i ne može više od 2 osobe jer ko će čekati to s ratelom lepo ću im reći ignorišete me a ja ću ovako; 2x da dajem za put 1000 dinara nema smisla.Pisao sam vec dosta o mom problemu sa netom i packet lossom u popodnevnim/vecernjim satima. Zvao/slao mailove/fb poruke/ratel 3 meseca tako svakodnevno i na kraju su resili problem. Ono sto bih ti preporucio ako te zavlace da odes u poslovnicu i posaljes molbu da ti poprave internet i kad odgovore da je sve ok tad posaljes taj njihov odgovor ratelu. Onda sacekas 4 meseca da ti ratel odgovori i to je to![]()
Na koji broj zoves?Danas dobiti podršku preko kontakt telefona je nemoguća misija. Al bukvalno.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari