Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Don't forget to log in with your Uplay account anytime after Trackmania and before the end of the main show to claim a free copy of Watch Dogs 2 on PC.

Možete li se logovati na Ubisoft?
Čini mi se da su već pukli serveri.

Uopste ne razumem ovaj sajt, ja sam bio vec ulogovan na njemu i kada je dosla igra da je pokupim pise mi da se ulogujem. Pa koja logika.

Malo su se vise preracunli koliko serveri za autentifikaciju mogu da im izdrze... ovo je malo bruka za Ubisoft oko problema sa logovanjem.

...upravo je proradilo logovanje barem meni, ali kasno... na nalogu nema WD2

Poslednja izmena:
Don't forget to log in with your Uplay account anytime after Trackmania and before the end of the main show to claim a free copy of Watch Dogs 2 on PC, and to get a chance to answer trivia questions and win some rewards for a variety of Ubisoft titles...

Opusteno pise da ce svima dati igru!

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Ovo piše...
582f8993cd07e16fcbb32ea770021f4b.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

"pa jesam vam rekao da su u sumici" [emoji23]

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Hvala na linku.

Kako da proverim jel sam dobio igru?
Registrovao sam se sada i koristio link iznad, pisalo je da ću uskoro dobiti igru, ali ne znam gde bi tačno trebalo da se pojavi (prvi put koristim sajt).

Skines Uplay, registrujes se istim mejlom i sifrom koje si koristio za prijavu za igru.
Tu bi trebalo, ja sam se jutros oko pola 4 registrovao, jos nisam dobio

Meni se pojavila igra na nalogu, jutros oko 9 sam se registrovao.

Jutros oko 7 i nesto se prijavio preko onog linka, sada proverio igra je tu.

Ma kakvi, nema nista, ne mogu da nadjem, onaj link stocje ostavljen, eto sta pise na prvoj slici.... nema maila, nema poruke, nista, nemam gde da kliknem...
9976b285a5cb6b7f6a7b1431493b9565.jpg
1111425ebff135d19c6ce00be54ed329.jpg

Nisu rekli kada ce prebaciti igru na profile ali definitivno nisu instant po loginu. Sacekajte.

Jedino mi nije jasno kako EU login odgovara US loginu al' hajd'.

Ma kakvi, nema nista, ne mogu da nadjem, onaj link stocje ostavljen, eto sta pise na prvoj slici.... nema maila, nema poruke, nista, nemam gde da kliknem...
9976b285a5cb6b7f6a7b1431493b9565.jpg
1111425ebff135d19c6ce00be54ed329.jpg

Igra ce ti biti automatski dodata na nalog u nekom trenutku, meni je dodata pre 2 sata, pogledaj u games, ta strana sto si screenshot-ovao je news, tu nista nece pisati.

Stigla danas.

image.png

Meni jos nisu prebacili... realno nije da mi treba ali eto, samo da kazem :)

To treba da stoji na Ubisoft aplikaciji, ne moram ulaziti preko pretrazivaca? Meni stoji Trackamania i nista vise, sve neka demo smeca [emoji1787]

Stoji na uplay aplikaciji za win gdje je i instaliraš.

Vrh Dno