Nije problem u 10.1, ja sam vec jednom vratio bas zbog baterije. Problem je u poslednjem apdejtu fejsa.Juce sam opet vratio na 10.1 ali sam isključio automatski apdejt u plej prodavnici i mogu da kažem da fb odlično radi bez poslednjeg apdejta . Ostale aplikacije ručno apdejtujem i to je to. Odlično radi 10,1 čak je i fluidniji za nijansu od 10.0Ja ne bih, videću danas da vratim na čist 10 zbog baterije
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Imas u podesavanjimaJel ste primetili da nema rezolucija od 40mpx za glavnu kameru?
Ja kad sam uradio update na 10.1 sam uradio i hard reset i nisam updatovao fb već sam isključio automatsko updatovanje u Google play i ostala mi je ta verzija fb-a. A to je verzija 276.0.0.44.127Definitivno je problem do fb app. Sa poslednjom verzijom fb je koristio 42% baterije a uopste ga ne koristim toliko... Sad sam vratio na prethodnu verziju i trosi neka 2%...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Auuu gde su je smestili i sad uvek moram da kliknem da bi slikao u toj rezoluciji jer kad izađem iz aplikacije i ponovo udjem opet se vrati na manju rezoluciju.Imas u podesavanjima![]()
Sent from my P30 using Tapatalk
Radi133 odobren. Pa da azuriram da vidim sta se tu desava
Pogledajte prilog 287359
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari