Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Imam AccuBatteryPro kupljen, apsolutno ne pokazuje da išta jede, a ja svako malo kada upalim ekran on na po 5-10 minuta po jedan posto svlači.

Stigao vec julski update. 157 MB - kapiram da je samo security patch.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da i meni, i koliko vidim ništa drugo osim security-ja nije stiglo.

Kad pre?
Počeo Samsung da "deli" nadogradnje pre Pixela...
Moram da menjam telefon pod hitno!

Ali zato Google prvi cepa novi android ;).

Kao da je bitan raspon od mesec-dva, ionako nema nekih promena.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

I jeste i nije, ali bilo bi lepo da dobijas bug free android odmah nakon Google-a. Customer care i te kako znači korisnicima.

Pisete li vi o necemu drugom, izuzev baterije?
Je l moguce da je toliki problem?

Mene isto tako nervira, jer sam presao sa P30 Pro i razlika je ocigledna, ali za ovih 6 meseci mi najvise ide na zivce SIGNAL.
Elem, tu gde sam sa S8 i P30 Pro ima uvek 4G+ i vise od pola crtica signala, sada mi nakon poziva spadne na H ili H+ i nekada ne vrati na 4G ili 4G+ i po par minuta.
Nekada mi se desi da moram da ukljucim Airplane mode da bi vratio signal.

U kuci ga drzim na Wi-Fi mrezi stalno, bas zbog toga. A imam 100 GB mesecno i ne treba mi wifi. Ali moram, zbog usranog signala. A to nisam radio vec 5 godina. I zato me STRASNO nervira telefon.
Ostalo sve je fantazija, ali ovo me izludjuje...

Isto kso sto se oise o bateriji pise se i o soc-u koji ti izaziva takve stvsri. Ex je krivac za to
Ili kupi sd verziju ili drugi tel,trece resenje ne postoji na zalost

Poslednja izmena:
Je l vam direct share daje dobre predloge?

U poslednje dve nedelje me užasno nervira, jer nikada nema dobre predloge kontakata kojima želim da podelim i preko koje aplikacije.

Drži neke kontakte i app s kojima sam poruku razmenio pre tipa 15 dana.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

@sarulja91 I mene to isto zlostavlja. Treba da bude recent stoji mi tamo neki kontakti otkat poludeh od toga.

Meni kao da namerno daje sve pogrešne kontakte da bi me nervirao [emoji1787]

Jel neko koristio Type C na HDMI kabliće kupljene preko alija? Kod nas su mi baš malo skupi, 4k je Hama. Vidim da na aliju imaju za 4 dolara a ne bih svašta gurao u telefon :D.

@vojkan85 Proveri na kraju postarinu,nije to vise 4 dolara na zalost. Ja imam adapter type c na hdmi usb i sta jos i radi savrseno. Gledaj samo ocene pa ako je prodavac dobro icenjen uzimaj samo ti kazem kad ides na plaxanje pigledaj krajnju cifru. Moze kabl da bude 4 dolara a postarina 40

Ovde je da ne poveruješ free shipping, a gomila pozitivnih komentara. E sad, pitanje je kada će stići pošto čekam nešto već 3 meseca i ne stiže ali mi znači to što rade i kinezi kako treba. Hvala koleza.

E kako je dobra oficijelna kožna maska.
Uzeh plavu, a sada ću da jurim crvenu.
Tako dobro leži u ruci da je to za nevjerovato. Kao drugi telefon.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odavno hvaljena!...posebno lakoća stiskanja dugmića

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kakva je bijela i crna? Da li njih juriti?

Ode Nillkin na gornjem delu. Toliko prasine se zavuklo i krenula da se cuje kada se stiska taj deo. Aaaaaa. Das 3000 rsd i traje 3 nedelje.

Kakva je bijela i crna? Da li njih juriti?

Meni crna par meseci sljaka super.
Delovalo je kao da ce prelako da se izgrebe, mislio sam da cu za 2 nedelje da je menjam, ali je iznenadjujuce koliko mi traje bez da se unakazila.

Ja koristim vec par meseci i odlicna je, ali da su bili u pravu jesu, ovi kick standovi se bas brzo izgule, sve ostalo prva liga...
I jos jedna velika zamerka od mene je osecaj u ruci kad se duze koristi telefon, posto je glatka povrsina nekako se kao 'umasti' od ruku i bude klizava... mnogo je bolja bila za n9 ali sta sad i ova je odlicna za zastitu

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Ja koristim Baseus ultra thin. Kao da nema maske.

Ja se zeznuo, pise Spigen ali vidim da je samo neki kinez koji ima zalepljeno Spigen na poledjini. Ono sto mi se dopada je sto ima da se zatvori port za punjenje. Moram sada da jurim drugo staklo jer ovo plese levo desno kod kamere.

Ja koristim vec par meseci i odlicna je, ali da su bili u pravu jesu, ovi kick standovi se bas brzo izgule, sve ostalo prva liga...
I jos jedna velika zamerka od mene je osecaj u ruci kad se duze koristi telefon, posto je glatka povrsina nekako se kao 'umasti' od ruku i bude klizava... mnogo je bolja bila za n9 ali sta sad i ova je odlicna za zastitu

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Od te sam odustao čim je počelo toplo vrijeme, što zbog gabarita (jer je telefon osjetno veći), što zbog tog problema koji si naveo - klizav telefon nakon pola dana korišćenja.

Sačekaću oktobar pa idemo ispočetka...

Nazad
Vrh Dno