To je zalosno sto imas takvi misljenje. Neko ko je ucio skolu i radi u firmi koja uredno placa porez mora da radi za platu kao neko ko nema skolu i radi ko zna gde. To je vec njegov problem licno.Ljudi u Srbiji rade za 200 evra čitav mesec i mnogo teže stvari od toga . Inače klime mi je ugrađivao samo jedan majstor i nije ostajao mnogo duže od 2 sata. Tim tempom može da zaradi 200-300 evra dnevno i naravno da je mnogo.
Ok hvala. Koliko je efikasna u tom modu, da li uspeva da ohladi i ostatak stana vremenom ili samo kad se pusti na full? Koliko je bučna?
Sent from my iPad using Tapatalk
Znaci ja bi svoje znanje i iskustvo trebao da naplacujem recimo 150 dinara na sat? Ne bi ni ustao iz kreveta.
Kad stane klimatizacija po server salama bankama bolnicama veruj mi placaju zlatom da proradi sto pre.Doktor nauka, vanredni prof. na fakultetu radi za 1100 din po času (45 min), na drugoj ustanovi (što bi rekli honorar). Mislite o tome.
Svaka čast elektro i drugim monterima ali nije to, kao što neko reče, lansiranje šatla u svemir. Klepajte dok možete, uskoro nam uvoze mastore sa srednjeg istoka, pa će i cena biti niža.![]()
Problem je u tome što monteri i nisu baš nešto voleli školu, a ponašaju se kao da su doktorirali na Harvardu.To je zalosno sto imas takvi misljenje. Neko ko je ucio skolu i radi u firmi koja uredno placa porez mora da radi za platu kao neko ko nema skolu i radi ko zna gde. To je vec njegov problem licno.
Tapatalk from Poco loco
Nije ni čudo,da imate manje apetite bilo bi i više posla.Neko misli da monteri trce sa klime na klimu cele godine a u stvari to potraje mesec dva dana
Znaci losa prodaja je zbog skupe montaze.Problem je u tome što monteri i nisu baš nešto voleli školu, a ponašaju se kao da su doktorirali na Harvardu.
Nije ni čudo,da imate manje apetite bilo bi i više posla.
Npr, jedna od KG firmi iz "udruženja" mi je ponudila 350€ za VOX inverter 12-icu sa sve ugradnjom. Ako uzmemo u obzir da pomenuta klima u većini prodavnica košta oko 35000 din, 41300 din koliko mi je ponuđeno sa ugradnjom izgleda više nego prihvatljivo.
Iz ovoga sto sam napisao si zakljucio da sam rekao da su udruzenja zabranjena!?
Karteli su u celom civilizovanom svetu zabranjeni, a ne bilo kakva udruzenja.
Prvih nekoliko recenica je dovoljno da se vidi da je ovo knjiski primer kartela:
https://sr.wikipedia.org/wiki/Картел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari