Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Pisao ja da je pro 6/128 480 gledajuci oglas na kp. Nisam zvao, ali eto, ispade da je cena dobra, samo sto nema da se kupi :)

Uzeo juče za burazera 7 Pro (500e vakum). Brutalan telefončić. Osim chipset-a i baterije ne vidim razlog za običnu osimcu, sa tim da je kod nas skuplji za 80e od 7 Pro...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Nedostaje mi opticki zoom tokom snimanja videa u 4K. Predhodni huawei koji sam imao mogao je tokom snimanja 4k da zumira opticki da prebacuje iz glavne kamere u ultrawide siroku. Nadam se da ce neka od nadogradnji to omogucit na ove telefone inace radi se o 7T modelu.

Uzeo juče za burazera 7 Pro (500e vakum). Brutalan telefončić. Osim chipset-a i baterije ne vidim razlog za običnu osimcu, sa tim da je kod nas skuplji za 80e od 7 Pro...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Sem što je noviji model, cpu, bolje baterije, nove prednje kamere ima još jedna stvar, dimenzije. 8 mnogo bolje leži u ruci, nekako je taman u odnosu na veće modele. U zadnje vreme ne mogu da tolerišem veće telefone, preterali su, plus došlo lepše vreme i želim da je sve kompakt i taman, mrzi me da nosim torbicu zbog telefona.

Poslednja izmena:
Ja sam koristio 7pro,7tproi 7t i iskreno baterija mi je bila zadovoljavajuca iskreno...Sad sam na op8 i ovde je odlicna!
Vidljiva razlika..
Evo primer
c414615dfb794b1c46c3a25b30fede0a.jpg

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Pozdrav ljudi. Da li neko zna da li postoji opcija da se u stock kamera aplikaciji promeni mesto gde ce da cuvaju fotografije? Podrazumevani Camera folder mi se ne bekapuje na Google Photos, a u podesavanju photos aplikacije pod device folders ne mogu da ubacim Camera folder. Zatim sam napravio novi Camera folder i Photos mi je odmah ponudio da mi bekapuje taj novi folder, ali onda nakon svake nove fotografije moram da prebacujem iz jednog u drugi. Glupost...

Kako ti se ne bekapuje default folder kamere? Kad uključiš backup on sam njega podrazumevano bekapuje..

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Kakva vam je baterija na 7t Pro? Koliko izvlacite sota?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Između 4h i 8h.

Pozdrav ljudi. Da li neko zna da li postoji opcija da se u stock kamera aplikaciji promeni mesto gde ce da cuvaju fotografije? Podrazumevani Camera folder mi se ne bekapuje na Google Photos, a u podesavanju photos aplikacije pod device folders ne mogu da ubacim Camera folder. Zatim sam napravio novi Camera folder i Photos mi je odmah ponudio da mi bekapuje taj novi folder, ali onda nakon svake nove fotografije moram da prebacujem iz jednog u drugi. Glupost...

Nesto ti je zabrljala Photos aplikacija. Probaj da joj ocistis cache.

Sem što je noviji model, cpu, bolje baterije, nove prednje kamere ima još jedna stvar, dimenzije. 8 mnogo bolje leži u ruci, nekako je taman u odnosu na veće modele. U zadnje vreme ne mogu da tolerišem veće telefone, preterali su, plus došlo lepše vreme i želim da je sve kompakt i taman, mrzi me da nosim torbicu zbog telefona.

Ja sam pre 7T imao iP8+, po dimenzijama slicni, iPhone je siri pa mi je nekako i lezao u ruci i bez futrola. 7t mi isto "klizi" i sa nekim slim futrolama, najbolje mi lezi Ringke, jes` glomazna ali sam bar siguran :D

Poslednja izmena:
Jel uzimao neko spigen ruggen Armour ili bilo koji spigen za 7t pro? Na U11 sam bio baš prezadovoljan sa spigenom, jesu malo skuplje al baš su super..
Neka predloga za bolju futrolu, osim njihovih original?
I ako ste uzimali original, gde? Pokupe su..

Uzimao ja sretenu za 7 pro...uobičajeno odlična i ogromna zaštita

Evo ti u poređenju sa n10
3e5add7717d925eefd7f9393877a881c.jpg
1b8bdb365d5098abdc19a36c7029ce4b.jpg

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kod mene je sad ta futrola. Odlična je.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Gde si uzimao? Koliko si platio?

Amazon.de 16e mada to neće puno da ti znači. Dok nisam bio u Nemačkoj, uzimao sam sve spigene preko aliexpresa, ona alientech store ili kako već beše ime

Amazon.de 16e mada to neće puno da ti znači. Dok nisam bio u Nemačkoj, uzimao sam sve spigene preko aliexpresa, ona alientech store ili kako već beše ime

U tome je problem, nema na aliju za 7t pro spigen..
Pošto sam oduševljen generalno rugged Armour case-om njega baš želim.. Dosta više mi se sviđa nego official za oneplus

Tako nam i treba kad se kradu paketi. Vidi da narucis za hr ako imaš tamo nekoga.

Imam, ali mi dolaze ubrzo, ne znam da li će im stići uopšte..

Има ли тема за 7Т на бенчмарку?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Sad Sam probao portovan oxygen sa op7pro na mi9t pro. I ne vidim to neko user iskustvo . Veoma slicno kao miui.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Na šta ići 7 PRO ili 7T PRO, razlika u ceni 15-20e za nov, ali razlika je jedino u ram što ima manje 7T PRO ima 8 a 7 PRO ima 12. Da li ići ipak na 7 PRO ili je mnogo bolje imati 7T PRO? Mislim pre svega da li mi išta znači taj ram u budućnosti ili trenutno, jer drugo ništa se ne gubi s 7T PRO.

A 7t pro nema??? Imao sam 7t pro i mogu ti reci da koji god izaberes neces pogresiti ,u jednom je malo bolji soc u drugom memorija ali ako imas prilike da nadjes 7t pro mclaren to bi bio pravi potez ,em ima i jedno i drugo em je najlepsi tel koji sam imao prilike da vidim do sad

Poslednja izmena:
7T Pro bez razmišljanja.
8GB RAM-a je više nego dovoljno u toku narednih nekoliko godina, mnogo je važnije da čip set bude što noviji-jači.

Šta god da uzme, nema greške. Ja bih možda išao pre na 12gb ram-a.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Čemu?
Pogledaj koliko ti je slobodno/zauzeto RAM-a bez i jedne učitane aplikacije, a onda startuj sve što imaš, i pogledaj ponovo. Začudićeš se koliko je malo zauzeto.

Nazad
Vrh Dno