Uzeo juče za burazera 7 Pro (500e vakum). Brutalan telefončić. Osim chipset-a i baterije ne vidim razlog za običnu osimcu, sa tim da je kod nas skuplji za 80e od 7 Pro...
Sent from my GM1900 using Tapatalk
Pozdrav ljudi. Da li neko zna da li postoji opcija da se u stock kamera aplikaciji promeni mesto gde ce da cuvaju fotografije? Podrazumevani Camera folder mi se ne bekapuje na Google Photos, a u podesavanju photos aplikacije pod device folders ne mogu da ubacim Camera folder. Zatim sam napravio novi Camera folder i Photos mi je odmah ponudio da mi bekapuje taj novi folder, ali onda nakon svake nove fotografije moram da prebacujem iz jednog u drugi. Glupost...
Sem što je noviji model, cpu, bolje baterije, nove prednje kamere ima još jedna stvar, dimenzije. 8 mnogo bolje leži u ruci, nekako je taman u odnosu na veće modele. U zadnje vreme ne mogu da tolerišem veće telefone, preterali su, plus došlo lepše vreme i želim da je sve kompakt i taman, mrzi me da nosim torbicu zbog telefona.
U tome je problem, nema na aliju za 7t pro spigen..Amazon.de 16e mada to neće puno da ti znači. Dok nisam bio u Nemačkoj, uzimao sam sve spigene preko aliexpresa, ona alientech store ili kako već beše ime
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Kaže nema delivery za srb
Ovde je za 7/7pro i 7t/7tproИма ли тема за 7Т на бенчмарку?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Pa i 7t pro je full ekranJa da biram uzeo bi 7pro radi full ekrama
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari