Slabo ti je to, slabo.
Ja sa Mi 9 imam bolje performanse:
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?442569-Xiaomi-Mi9&p=6115979&viewfull=1#post6115979
Ne znam kako izvlacite toliko ali dobro... Meni izdrzi jedan dan uvek, nekad ostane 30-40 posto ali svakako mora na punjac preko noci da bi izdrzao sledeći dan...
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Gde se nalazi ta opcija,vise ne mogu nista da nadjem na telefonu,ovo mi je drugi Mi9t,prvi sam podesio dobro ali to bilo odavno isto pitao nekog na PM..@Pavell
Mislim da ima opcija da se aplikacija (instalacioni file) obriše nakon instaliranja. Pogledaj da ti nije uključena ta opcija, ukoliko jeste deaktiviraj je.
Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
I tad nece da obrise?Ja to rešavam reimenovanjem, dodam crticu iza ekstenzije.
Primer: GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.0.apk_
Razumijem ja tebe ali ovo je jedini način na koji to približno mozes izvesti jer ne mozes cijeli folder dodati ali mozes apk fajlove dodati u exceptions@josemourinho,Nije to to sto mi treba..Necu da ubacujem apk u exceptions,vec sistemski folder "Download" koji cuva sejvovane aplikacije sa interneta..Hocu ceo folder da izuzmem od skeniranja i da mi se ne brisu apk koje se nalaze u njemu koje sam pre toga neki dan sskinuo sa neta..Ne znam da li me razumes,mozda ja ne umem da objasnim..![]()
Danas mi padne telefon na stepenistu, bio mi u dzepu od trenerke iispadne napolje. Dobro je udario u beton, ja ga podignem, srecom valjda lepo pao, ni tackice na njemu, pao na ledja, ali sam primetio cudan zvuk kada se kamera uvlaci . Kao da malo skripi, nije to ni skripanje vec se pomalo cuje mehanizam, kao da rupa za kameru uska, pa se cuje plastika o plastiku prilikom kretanja kamere.Pao mi je telefon sa kreveta i ugasio se. Srećom, pao je na leđa. Pop up kamera se čudno čuje kad se uvlači, da li treba da brinem?
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari