Dvoje su se tako smuvali :d :d :d :d :d:-devil-:
@ zluu10
Neregistrovane nije moguce pratiti na sajtu poste , a taj status Accepted by Last Mile Carrier
posebno za LPxxxx posiljke apsolutno nista ne znaci.
Ponekad pogode da je posiljka stigla u Srbiju , ali u vecini slucajeva su posiljke jos uvek negde u tranzitu.
Na prethodnih par stranica imas objasnjenja .
Za Ux ... TO , LV , LT , TR , SG , CN
Kretanje registrovanih Rx...xx kroz Srbiju mozes pratiti i na sajtu poste.
Na zalost, tako je..
Neregistovane posiljke mogu da stignu za 25 dana, ali i za 3 meseca. One imaju pracenje do negde (zavisi koje su) pa tako recimo TR imaju pracenje do Istanbula, LV do Rige itd itd... nakon cega nema druge opcije nego da cekas pa kad stigne stiglo je..
Pa pokreni dispute.Danas mi je stigao paket preko turske narucen pre mesec dana. Jedan paket je zavrsio negde u USA i jos je potvrdjen prijem.![]()
@Bad Habbit
Da li je to SpeedPak sa eBay? Meni tako isto pisalo, naruceno 06.05. stiglo sad u ponedeljak. Tako treba da pise i to je zadnji status jer posiljka dobija neki novi broj koji ne moze da se prati.
Porucio neke USB Wifi kartice sa Alija, broj za pracenje je ZA*****HK, gde ovo ide Hong Kong - Zanzibar?![]()
Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?
Parcel is returning
RBxxxxxxxxSG
Destination
Serbia
Origin
China
Exception parcel handling in sorting center
2020-05-20 16:39:43
Ovo je tracking sa CAINIAO
Inače, poručeno 24.04.
Kinez se kune da je par puta urgirao. Ja odem na sajt Singapurske pošte, kad tamo pošiljka pod tim brojem uopšte nije registrovana. Isto tako i na 17track, nemaju nikakvih podataka o pošiljci. Moram da čekam 24.07. pa da otvorim dispute.
Ni kod mene jos od pocetka marta nikakvih promena na nekoliko SG posiljki. Na neke sam morao da podnesem dispute jer nema produženja zaštite više...
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari