Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Au, kakvo ludilo. Za ovo je trebalo MNOGO truda da se glasovi "podese" na određene situacije, Dač i drugi likovi reaguju onako kako reaguju, a onome koji je ovo radio je očigledno mnogo dosadno u životu kad ima vremena za ovakve stvari. :)

Nema 'leba bez motike :D
Zive od toga ljudi :)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sta se desava kada neko reuploaduje taj snimak kao svoj, dal ga YT na osnovu necega skida ako se ovaj zali ili ne?

Zasto bi iko to radio?
Brise se snimak koliko ja znam.

Ako te vlasnik snimka ne prijavi, nista.

...Helios rising...

Kako da se riješim "zrnaste" slike, koje od podešavanja utiče na to? Inače sam zadovoljan kako generalno igra radi i izgleda na mojoj konfiguraciji, jedino ta zrnasta slika ubi... :)

Au, kakvo ludilo. Za ovo je trebalo MNOGO truda da se glasovi "podese" na određene situacije, Dač i drugi likovi reaguju onako kako reaguju, a onome koji je ovo radio je očigledno mnogo dosadno u životu kad ima vremena za ovakve stvari. :)

Reče čovek koji je X puta prešao istu igru od početka do kraja. :D

Poslednja izmena:
Kako da se riješim "zrnaste" slike, koje od podešavanja utiče na to? Inače sam zadovoljan kako generalno igra radi i izgleda na mojoj konfiguraciji, jedino ta zrnasta slika ubi... :)

Film grain il tako nešto se zove u drugim igrama, vidi i filtere i post efecte.

Reče čovek koji je X puta prešao istu igru od početka do kraja. :D

Da, ali ja je igram i opuštam se uz ovo, a ovaj lik bukvalno "reprogramira" neke delove endžina, trigeruje zvučne datoteke na tačno određenim mestima, ubacuje skripte kakve ne postoje, postojeće likove ubacuje na različita mesta... sve su to stvari za koje treba odlično poznavanje programiranja, a pri tome, sigurno je potrebno puno vremena da bi se tako nešto izvelo...
Usput, u prvom prelazu sam došao do trećeg čaptera, pa kad sam video šta sam sve propustio, krenuo ponovo iz početka. A kad sam počeo drugi prelaz, zanimalo me je šta se dešava u priči na kraju pa sam samo protutnjao kroz igru. Treći prolaz sam hteo da sakupim što se više može i pred kraj trećeg čaptera sam prekinuo, jer sam kupio 5700XT. A sa novom grafikom krenuo četvrti put i završio je sa 99%, par dana se nervirao šta sam to propustio za tih 1% i sad sam krenuo peti put. Lagano.
Začudo, mnogo više uživam u lovu, ribolovu i ispunjavanju achievementa nego u odrađivanju misija.

Jel moguće ovo poterati na rx 580 8gb na 2k rez?

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Da, da, to sam mislio. Da znam da li da je pazarim. Hvala!

Mozes i 4k, ako ces na ps4pro podesavanja da stavis, to jest, low :)

Ne, imam 1440p monitor, pa zato pitam. Ali da framerate bude korektan, a detalji će se smanjiti šta bude trebalo.

Ja generalno za gaming nista ispod rtx 2060/rx 5600xt ne bih uzeo za 1440p.
Idelano rx 5700/5700xt.

^ ako pare nisu problem Rtx 2070 je idealna.

Ma jasno, ali ja igrice ne igram uopšte. Eto čisto neku noviju malo da imam na kojoj može ponešto da se odigra. Glupo mi zbog jedne igre da uzimam kartu skuplju.

^ ako ces igrati na 1440p da bi imao korektan fps treba ti barem 5600xt koja je oko 400€. U odredjenim igrama bi morao spustati detalje.

Kuli polovan ps4 slim za tipa 170-180e i kupi rdr 2 do 200e i eto resenja :)

Pa valja može da se spuste detalji i da bude neki ok fps majku mu. Nije valjda zahtevno kao Crysis Warhead nekada? :D

r9Z6yUd.png

Medium, milina. Top

https://www.game-debate.com/news/27...nt-graphics-options-every-setting-benchmarked

https://www.reddit.com/r/RDR2/comments/dsfy3g/settings_that_do_and_dont_affect_fps_performance/

Nvidia GeForce GTX 1070 MSI Gaming X 8GB Edition, an Intel Core i7-5820K 6-Core 3.3GHz processor, and 16GB DDR4 memory.
The further right the bar goes, the more demanding the graphics setting is when switching from Low to Ultra, or whatever equivalent is used for that particular graphics setting in Red Dead Redemption 2.
YsWrdg4.png

Ovaj MSAA kolje i današnje grafičke više srednje klase u GTA V, a kamoli u RDR2. GTX 1060, jednostavno, nije dovoljna za PRAVO UŽIVANJE u lepoti ove igre. Sve ispod 5700XT za 1920x1080 je šteta da se ne vidi puna grafička raskoš endžina. Tek danas kad otpanjim GTA V na makimum vidim koliko ta igra dobro izgleda i za današnje pojmove (nemojte porediti "hodnik" šutere sa ovim). Tek za par godina kad grafičke kartice više srednje klase budu mogle da izdrže sve na ULTRA videće se koliko je ZAISTA lepa ova igra.
Ova dve slike nastale na mojoj prosečnoj mašini su dovoljne:

RDR2-3.jpg
RDR2-2.jpg

Samo videti te detalje je dovoljno. Ubedljivo "najživotnija" (ne znam drugi izraz) igra koju sam ikada igrao. Prva u kojoj ZAISTA imam osećaj da sam deo sveta, a ne kao u ranijim igrama da se nešto neće desiti ako moj lik nije tu u određeno vreme i na određenom mestu. Zato mi je igranje ove igre gotovo kao lek. Dođem sa posla nervozan i umoran, pustim RDR2 za malo lova ili neki achievement i posle 10ak minuta sam blaženo opušten. Umesto opijata ovo me jednako opušta. A to je moglo svega par igara u mom životu.

Sta bre 5700xt za 1080p rezoluciju? Zar ta grafa ne moze da pogura lagano 1440p u stabilnih 60fps-a na ultra?!

Ubacio mi je čovjek bubice u glavi sad s ovom pričom, isto imam 1060 6GB i razmišljao sam i prije ovoga prelaz na 5700xt upravo zbog RDR2 pa onda i zbog ostalih igara u budućnosti :)

Nazad
Vrh Dno