Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ovde postoji NAT ili ne, ko zna da objasni neka odgovori, ja mogu samo da gledam ništa više... [emoji481][emoji481][emoji481]
96b9e0759d8ea50f5b4dd90d0202c2c2.jpg
7b64769aceda2caeec93f2758f8ea130.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Kako je da dodjem do ovih brojki sa prve slike, imam Technicolor ruter(uspravni)? Kada odem na 192.168.0.1. gde da gledam? Ako je bitno, nemam komp, kačim se na wifi ruter...

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako je da dodjem do ovih brojki sa prve slike, imam Technicolor ruter(uspravni)? Kada odem na 192.168.0.1. gde da gledam? Ako je bitno, nemam komp, kačim se na wifi ruter...

Kada uđeš preko telefona u ruter pritisneš status kao na slici što je i izbaci ti. Možda je na tom uređaju drugčiji redosled moj ruter je cisco

Video sam kod tebe ali meni nije tako pa sam zato pitao, meni nigde tu ne piše ip adresa. Jedino kada udjem pod network is ima LAN i WAN...

Video sam kod tebe ali meni nije tako pa sam zato pitao, meni nigde tu ne piše ip adresa. Jedino kada udjem pod network is ima LAN i WAN...

Sve zavisi do rutera marka, model i zato je drugačije

Zna li neko zasto ne mogu da se prijavim na hbogo kad odaberem operatera supernova ? Imam paket dje su svi kanali otkljucani tako i hbo.

Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk

Zna li neko zasto ne mogu da se prijavim na hbogo kad odaberem operatera supernova ? Imam paket dje su svi kanali otkljucani tako i hbo.

Moraš supernovu zvati da ti aktiviraju.

Moras da zoves korisnicki servis da bi ti dali aktivacioni kod ili da im kao ja pises na mail.
[email protected]

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Pa poslali su mi za supernova aplikaciju na telefon, sad moram i za hbogo da zovem sa aktiviraju posebno ?

Sa kojim podacima si mislio da se prijaviš na HBOGO servis?

Pa sa podacima od supernove sto su mi poslali na mail ?
Moj mail i sifra za aplikaciju za tel

Podaci za supernovu aplikaciju je totalno druga stvar, za hbogo im moraš zvati da ti i za to pošalju podatke

Dosla sluzba, iz SN, zamenili modem, i otisli...
Paket nije pusten, brzina neka jadna...

Zovi korisnicku podrsku da aktiviraju paket, idiktiras im mac adresu i puste
Ako budes cekao to moze da traje i 15 dana :),)

Poslednja izmena:
Ja sam u kaludjerici trenutno na sbb mresi ali bi presao na supernovu samo zbog para jel se isplati? Meni je internet najbitniji kako radi i kakva im je podrska jel zna neko?

I ja sam u Kaluđerici i prešao sam na Supernovu pre 6 meseci. Prednost interneta na SN su veća brzina (200/20) i optika, mana je NAT (na SBB-u sam imao statičku). Bilo je nekoliko manjih prekida i jedan veći, pre neki dan. 24h.

Sve u svemu, ukupno, kada se sve sabere i oduzme, nema neke velike razlike u ponudi, tako da je cena najbitnija, naročito ako dobiješ 12 meseci po dinar :)

Ja imam Super Par Max paket i NAT-ovan sam. Sto je najgore, banovana je IP adresa na Rockstar Social Club-u, sto znaci da ne mogu da pristupim igrama koje posedujem (RDR 2 i GTA 5 konkretno). Pisao sam im jutros, ali jos uvek mi nisu nista odgovorili. Trazio sam da mi makar promene NAT IP adresu rucno ili nekako kako bi mogao da pristupim igrama koje legalno posedujem (i ne, nisam GTA pokupio kada je bio dzaba nedavno, nego posteno ga kupio na dan izlaska).

Ne možeš uopšte da pristupiš gta 5 online?

Kod mene piše NAT type: moderate

Usput, izvinjavam se zbog glupog pitanja, ali šta tačno znači biti "NAT-ovan" ?

I kakav impact ima na korišćenje interneta?

Poslednja izmena:
I ja sam u Kaluđerici i prešao sam na Supernovu pre 6 meseci. Prednost interneta na SN su veća brzina (200/20) i optika, mana je NAT (na SBB-u sam imao statičku). Bilo je nekoliko manjih prekida i jedan veći, pre neki dan. 24h.

Sve u svemu, ukupno, kada se sve sabere i oduzme, nema neke velike razlike u ponudi, tako da je cena najbitnija, naročito ako dobiješ 12 meseci po dinar :)

Koji paket imas ako nije tajna? Da li iza tog NATa radi surf,multimedija i ponekad torenti nemam kamere..Sad nisam iza tog NATa pa dali bi to meni ista znacilo?

Sad su mi bili iz Supernove. Daju mi za 2600 din internet 100mbs i kablovsku , i 6meseci po dinar, a pošto sam kod konkurencije trenutno, daju mi 12 meseci po dinar. Ističe mi ugovor za pola godine tek.
Bm li ga, ogromna je razlika u ceni, prvih godinu dana bi mi bilo besplatno a nakon toga 1000 din jeftinije. Ušteda je 43000 din (3600 plaćam SBB) za prvu godinu + 12000 sledeća godina, ukupno 55000 din za dve godine.
Zar je moguće da je toliko lošija supernova i da može ovih 55.000 din da se zanemari.
Jel ima neko supernovu interesuje me iskustvo sa njima i net prvenstveno. Inače sada imam SBB duo EON paket. Hvala

Tv ponuda je po meni ok (onaj srednji paket). Nema SBB programa ... *mjau**mjau**mjau*, android box-kodi
Ljudi kukaju sto se tice neta ... ja bih to izbegao .... Za ovih god i nesto kod Orion optike nisam 3x resetovao ruter ....

Agenti supernove ponudite meni 12m po 1din i raskidam sa sbb 16.6 nalazim se u Kaludjerici i korisnik sam sbb od kad su dosli u naselje cekam! Mada i agenti sbb su dobro dosli sa lepom ponudom a ne nekim tv kanalima koji me ne interesuju (smanjite pretplatu jel ste preskupi)!

Agenti supernove ponudite meni 12m po 1din i raskidam sa sbb 16.6 nalazim se u Kaludjerici i korisnik sam sbb od kad su dosli u naselje cekam! Mada i agenti sbb su dobro dosli sa lepom ponudom a ne nekim tv kanalima koji me ne interesuju (smanjite pretplatu jel ste preskupi)!
I meni je sbb bio dobar samo preskup. Sad supernova pa cemo vidjet kako radi posle mjesec, dva

Imal li neko informaciju da li nude tih 12 meseci free i kad se prelazi sa MTS-a?

Ne 12,daju 23m free kad prelazis sa mts mreze

Znas ko je vlasnik Supernove,malo logike ?????

Ako si korisnik SBB-A onda hoće,samo i kaži da si u sbb. Meni su rekli 6 meseci ali pošto sam kod konkurencije onda 12 meseci. Kragujevac je u pitanju

Ponude ti 12m free ako vec koristis neku uslugu kod njih. Npr. u mom slucaju koristio sam tv i dobio net 12m gratis za Super par. Samo malo matematike i shvatite da je 6 meseci po 1 dinar jeftinija solucija od te :) Tv je dobar ali net cesto zeza mada podnosljivo.. 60/8 a uglavnom je oko 58/5 -+ ,meni bar

https://www.speedtest.net/result/9599287450.png

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno