Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zovi ponovo ako vidis da je neki bot radnik jer ima i dobrih :)

p.s kad taj broj nazoves ako ima nekih zastoja odmah na pocetku to navedu

vrlo moguce da je bila restrikcija struje negde

Poslednja izmena:
Danas došao jedan iz Supernove (opet, haha) i doneli mi ono za vraćanje unazad. Tek sad skapirao da je to OTT uređaj koja radi na Android OS-u i povezan je uređaj na ruter LAN kablom i čim nema neta, nema ni toga..

Al nebitno to, problem je ustvari utome što kvalitet slike je primetno lošiji na ovom , u poređenju sa STB uređajem , iako ovo može da vraća unazad dok STB ne

Pored toga, još veći problem što sam našao ovde da imaju i youtube i TED TV aplikacije na ovom njihovom androidu, ali neće da radi ni jedna od njih :smash:

Čak sam primetio da preko ovog što su mi doneli imam HBO kanale i sve to, dok kod STB uređaja nemam HBO i kao da mi nisu pustili paket televizije za koji plaćam (super sve plus paket plaćam, a na sajtu im piše da dobijam sve Arene i sve HBO kanale uz ovaj paket preko STB-a i bez obzira na to, meni još uvek piše ćirilicom,preko celog ekrana piše "skremblovani kanal" )

Poslednja izmena:
Probaj HBO HD, kod mene su ST takodje skremblova i, ali HD rade
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Zovi ponovo ako vidis da je neki bot radnik jer ima i dobrih :)

p.s kad taj broj nazoves ako ima nekih zastoja odmah na pocetku to navedu

vrlo moguce da je bila restrikcija struje negde

Tako sam i uradio. Prvo nije bila poruka, kasnije jeste ali samo da je iskljucenje. Hvala u svakom slucaju.o
Rade nesto sa dalekovodom pa iskljucuju struju na Papazovcu. Od 8 do 17 jos sutra i u nedelju. Tako su najavili.

Ko zna sta je u putanju. Imam rezervni internet za svaki slucaj. Cim se pojavi nesto ok, raskidam i uzimam bolje. Hvala.

^net+tv je dobar ali cesto zeza... u telekomu mi je prvo adsl 10/1 pa vdsl 20/2 radilo ko sat. Dok komsi preko puta uzasno tako da ko ce ga znati

Pozdrav svima. Da li je moguće uparivanje (sinhronizacija) daljinskih upravljača od tv-a i STB, odn. onog za TV unazad?

Danas došao jedan iz Supernove (opet, haha) i doneli mi ono za vraćanje unazad. Tek sad skapirao da je to OTT uređaj koja radi na Android OS-u i povezan je uređaj na ruter LAN kablom i čim nema neta, nema ni toga..

Al nebitno to, problem je ustvari utome što kvalitet slike je primetno lošiji na ovom , u poređenju sa STB uređajem , iako ovo može da vraća unazad dok STB ne

Pored toga, još veći problem što sam našao ovde da imaju i youtube i TED TV aplikacije na ovom njihovom androidu, ali neće da radi ni jedna od njih :smash:

Čak sam primetio da preko ovog što su mi doneli imam HBO kanale i sve to, dok kod STB uređaja nemam HBO i kao da mi nisu pustili paket televizije za koji plaćam (super sve plus paket plaćam, a na sajtu im piše da dobijam sve Arene i sve HBO kanale uz ovaj paket preko STB-a i bez obzira na to, meni još uvek piše ćirilicom,preko celog ekrana piše "skremblovani kanal" )
Proveri koja ti je rezolucija podesena na stb. Mozda je zato Los kvalitet slike. Stavi na 1080p 60 hz.

Od kada su ponovo zaključali kanale, na TV gde koristim karticu, kanal CineStar*TV2 je bez tona i prijavljuje "nema CI modula"
Drugi tv je povezan na STB, kanal radi normalno.
Bor je u pitanju.
Vredi li ih zvati zbog ovog? Da li to rešavaju preko call centra ili treba ekipa da dolazi?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Probaj, fizicki da izvuces i vratis karticu u modul...imao sam slicne probleme i to je resavalo

Probaj, fizicki da izvuces i vratis karticu u modul...imao sam slicne probleme i to je resavalo
Probao sve moguće. Izvlačenje, gašenje, skeniranje... I dalje nepromenjeno!
Ako ima nekog iz Bora, neka proveri kako je kod njega! Hvala unapred!

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Ili je crkla kartica ili će daljinski da resetuju paket, u svakom slučaju moraš ih zvati

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

cemu sluzi ta bela kartica u risiveru?

bravo... imam takav jos jedan koji nije montiran (nema karticu) i ne vidim razliku a imam i amiko i takodje je isto pa zato pitam

Sad su ti otključani kanali, kada ih zaključaju bez kartice nećeš imati signal.

Jel vam radi Viasat Explore? Na Gronet mreži već par dana samo crn ekran.

Kod mene ne radi i NBA TV + lokalni (ex kopernikus) kanali, nije pomoglo ni skeniranje

Staropazovcani, kako vam radi internet danas? Meni nesto puca na svakih 10 minuta.

Kod mene ne radi i NBA TV + lokalni (ex kopernikus) kanali, nije pomoglo ni skeniranje
Kod mene ti kanali rade! Ne rade samo Viasat Explore,Ginx (ima samo titlovi na crn ekran kad ide neka recenzija za igru) i povremeno Pink BiH i Pink Plus! Bivsi Kopernikus!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno