Šta je novo?

Dodaci ishrani: vitamini, suplementi, sportski preparati (iHerb, Myprotein..)

Ne postoje statusi DHL sajta. Sad su mi odgovorili pa sam skontao i zasto..uopste nisu poslali preko DHL-a iako stoji DHL kao transport metod i znam da je po defaultu bilo selektovan DHL. Poslali su preko Local Post Plus option pa rekose da se javim ako posiljka ne stigne do 7 juna.

Ne postoje statusi DHL sajta. Sad su mi odgovorili pa sam skontao i zasto..uopste nisu poslali preko DHL-a iako stoji DHL kao transport metod i znam da je po defaultu bilo selektovan DHL. Poslali su preko Local Post Plus option pa rekose da se javim ako posiljka ne stigne do 7 juna.
To sam i ja posumnjao da je slučaj.
Mada mislim da će onda putovati mnogo duže od tih dodatnih 7 dana.

Inače, meni pošiljka stigla danas.

Ako neko ima mogucnosti da kupi, nek pogleda ovaj Cink, ima cak tri forme Cinka u tableti.

https://aavalabs.com/products/triple-zinc

Till 5th of June, 12 pm CET we are offering 25% off on Triple Zinc. Just apply the code TRIPLEZINC25 during checkout to claim your discount.

Poslednja izmena:
Ovi prozvodi su kvalitetnjliji od onih sa myvitamins? Na myvitamins je sve bas povoljno.

Stigla pošiljka. Predali su DHL pošiljku tek 3 juna.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ne znam koji ti je andrak, ali nisam se bunio samo sam pitao da li je taj shop bolji od myvitaminsa. Pozz

Ne znam koji ti je andrak, ali nisam se bunio samo sam pitao da li je taj shop bolji od myvitaminsa. Pozz

Izvini, onda je bio nesporazum, da shop je bolji, ali nemaju toliko puno produkata, samo oko 10. Firma je relativno nova i koncentrisu se samo na odredjene sttari, zasada. Njihov Vitamin C je najbolji koga sam ikada pio, koza mi je od njega postala dosta bolja.

Ma opusteno..samo se ne razumem u kvalitet vitamina&minerala pa onda na osnovu cene donesem zakljucak.
Na myvitamins je sve dosta povoljno pa pretpostavljam da nije bas neki ekstra kvalitet.
Ali sto kazu bolje da se pije nesto nego nista. [emoji846]

@ Sad gledam ovaj Vitamin C koji si spomenuo i 23€ je 180 tableta sto je za 6 meseci tako da ipak nije skupo.

Poslednja izmena:
@ Sad gledam ovaj Vitamin C koji si spomenuo i 23€ je 180 tableta sto je za 6 meseci tako da ipak nije skupo.

O da, ja koliko znam, košta 18,99, ja ga nikad nisam platio toliko...čudno. Inače, zaista je najbolji koga sam ikada pio, a probao sam ih od najmanje 10 firmi, za 5-6 godina.

Pogledaj im i Magnezijum, zove se Fullnesium. Ima čak 5 forme Magnezijuma unutra, top top top !!!

Inače, ovaj Vitamin C, ako tačno pogledaš, je dobijen specijalnim ekstraktima iz više biljaka i voćki, zato je i tako delotvoran. Samo, od te preporučene doze, ja uvek pijem duplo, jer tek je dupla doza optimalna.

Izvini ja sam pobrkao. Ona cena gore i kolicina koju sam spomenuo je za Vitamin B complex + Biotin.
Da, Vitamin C je 19€ i ima za 3 meseca ako se pije preporucena doza.
U svakom slucaju nije skupo je ima za duzi period.

Izvini ja sam pobrkao. Ona cena gore i kolicina koju sam spomenuo je za Vitamin B complex + Biotin.
Da, Vitamin C je 19€ i ima za 3 meseca ako se pije preporucena doza.
U svakom slucaju nije skupo je ima za duzi period.
.
Da, upravo tako, kod mene taj Vitamin C traje oko 40, max 42 dana.

Obavezno im vidi Fullnesium, i opis proizvoda, da bi razumeo koliko je to dobro.

Upravo sam procitao mada kao sto sam rekao slabo poznajem materiju pa mi taj opis nista ne znaci.
Verujem ti da je dobra stvar. Vidim u recenzijama da ima dosta zadovoljnih.

Upravo sam procitao mada kao sto sam rekao slabo poznajem materiju pa mi taj opis nista ne znaci.
Verujem ti da je dobra stvar. Vidim u recenzijama da ima dosta zadovoljnih.

polako, nauci se to, treba vremena. Potrudi se, sve ce to biti super, ne brini se.

Samo da javim da je danas paket stigao. Posto mi je adresovano na matorce, jer nikad ne bi bio kuci da paket i primim, ne znam koji je prevoznik pa cu naknadno da javim. Al je prilicno brzo isporuceno s obzirom da je juce tek uslo u zemlju.

O da, ja koliko znam, košta 18,99, ja ga nikad nisam platio toliko...čudno. Inače, zaista je najbolji koga sam ikada pio, a probao sam ih od najmanje 10 firmi, za 5-6 godina.

Pogledaj im i Magnezijum, zove se Fullnesium. Ima čak 5 forme Magnezijuma unutra, top top top !!!

Inače, ovaj Vitamin C, ako tačno pogledaš, je dobijen specijalnim ekstraktima iz više biljaka i voćki, zato je i tako delotvoran. Samo, od te preporučene doze, ja uvek pijem duplo, jer tek je dupla doza optimalna.
Samo da se pohvalim da sam i ja narucio ovaj viramin c. Zalihe su na isteku (makar tako tvrde :)) pa bi valjalo pozuriti.

Kako ide shipping za Srbiju sa avalabs?

Jedna stvar mi nije jasna. Za AlphaMen u Ingredients stoji da ima Magnesium dok ga u Nitritional Information nema na listi. Kao da znam da li i koliko ga ima?

Pogledao sam tablicu sad na kutiji, nema magnezijum uopšte.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Jedino ako nisam nesto lose protumacio.
Evo kako pise.
4bf7bdee8123fc58d7e137095c570ed1.jpg

Sve te kapiram ja. Koristim trenutno Alpha men, pogledao sastav na kutiji i nema magnezijum uopšte.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Da li se isplati liposomalni vitamin C, flasica od 100ml je 400rsd, ima oko 30 gr vitamina C, klasicne tablete iz apoteke su 35 din za tablu od 5gr, mislim pre svega u odnosu na iskoristivost samog vitamina C , koja bi kod liposomalnog trebalo da bude znatno veca.

Što se tiče magnezijuma u Alpha man (i u vecini drugih multi preparata), i ako ga ima, računajte kao da ga nema.

To je gotovo uvek mg oksid, koji se sam po sebi očajno absorbuje, a tek u kombinaciji sa svim ostalim vitaminima/mineralima...

Moze neka preporuka za magnezijum kod nas?
Trenutno se ne isplati porucivati od preko. Cekam paket sa myvitamins vec mesec ipo.

Nazad
Vrh Dno