To sam i ja posumnjao da je slučaj.Ne postoje statusi DHL sajta. Sad su mi odgovorili pa sam skontao i zasto..uopste nisu poslali preko DHL-a iako stoji DHL kao transport metod i znam da je po defaultu bilo selektovan DHL. Poslali su preko Local Post Plus option pa rekose da se javim ako posiljka ne stigne do 7 juna.
Ovi prozvodi su kvalitetnjliji od onih sa myvitamins? Na myvitamins je sve bas povoljno.
To sam i ja posumnjao da je slučaj.
Mada mislim da će onda putovati mnogo duže od tih dodatnih 7 dana.
Inače, meni pošiljka stigla danas.
Vidim da su cene dosta jace pa zato pitam.Da, ako mislis na ovaj cink sa Aava labs sajta. Puno je bolji, citaj opis tacno.
Vidim da su cene dosta jace pa zato pitam.
Ne znam koji ti je andrak, ali nisam se bunio samo sam pitao da li je taj shop bolji od myvitaminsa. Pozz
@ Sad gledam ovaj Vitamin C koji si spomenuo i 23€ je 180 tableta sto je za 6 meseci tako da ipak nije skupo.
.Izvini ja sam pobrkao. Ona cena gore i kolicina koju sam spomenuo je za Vitamin B complex + Biotin.
Da, Vitamin C je 19€ i ima za 3 meseca ako se pije preporucena doza.
U svakom slucaju nije skupo je ima za duzi period.
Upravo sam procitao mada kao sto sam rekao slabo poznajem materiju pa mi taj opis nista ne znaci.
Verujem ti da je dobra stvar. Vidim u recenzijama da ima dosta zadovoljnih.
Samo da se pohvalim da sam i ja narucio ovaj viramin c. Zalihe su na isteku (makar tako tvrdeO da, ja koliko znam, košta 18,99, ja ga nikad nisam platio toliko...čudno. Inače, zaista je najbolji koga sam ikada pio, a probao sam ih od najmanje 10 firmi, za 5-6 godina.
Pogledaj im i Magnezijum, zove se Fullnesium. Ima čak 5 forme Magnezijuma unutra, top top top !!!
Inače, ovaj Vitamin C, ako tačno pogledaš, je dobijen specijalnim ekstraktima iz više biljaka i voćki, zato je i tako delotvoran. Samo, od te preporučene doze, ja uvek pijem duplo, jer tek je dupla doza optimalna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari